- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi Minicikfzt
Onunla 1 yıl önce internette bana bir konuda destek olmasıyla tanıştım. Başta arkadaştık sadece benim fotoğrafımı bile görmek istemedi haftada bir konuşurduk güzel sohbet ederdik. Sonra o yurtdışına gitti çalışmaya. Bu süreçte benim de hayatımdan çıktığını düşünmüştüm ki 2 hafta sonra beni aradı buldu. Ve her şey değişti. Her gün gelmeye başladı hep konuşmaya benimle ve bana ilgili davranmaya. Bir süre sonra ben bir ameliyat geçirdim yine çok ilgilendi benimle her şey mükemmeldi ben de ona aşık oldum ve söyledim o da uzağız dedi ne evet ne hayır dedi sadece eski bir kalp kırgınlığı vardı biliyordum 4 yıldır kimse yoktu hayatında bana sevmek kötü ben seni mutlu edemem dedi. Aynı şekilde devam ettik her gün daha da yakın. Sonra geri dönmeye karar verdi ve dönme haberini ilk benimle paylaştı bütün arkadaşlarım o da seni seviyor diyordu. Sonra döndü ve araya bir soğukluk girdi tavrı değişti. Bu süreçte ben atandım ve o da benim atandığım şehre yerleşiyor şimdi. Benim için mi anlamıyorum. Geçen gün mal mal şeyler söyledi çocuk cinsellik vs. Tavrımı koydum özür diledi yüz yüze gelince duygularımızı masaya yatıralım ne istediğimi ben bile bilmiyorum kararsızlıktan saçma sapan şeyler yapıyorum geleceğim seni göreceğim görüneceğim ve o gün sana en mahrem şeylerimi dahi anlatacağım dedi. Şimdi yazmalı mıyım ona bilmiyorum. Haftaya taşınıyor. Onu karşımda görmekten korkuyorum. Reddedilmekten korkuyorum. Her şeyin hayal ettiğim gibi olmamasından.