Ne yapmalıyım bilmiyorum

Ne kadar da kolay karar veriyorsunuz insanlar hakkında. 4 yıllık süreçten bahsediyorum. Benden değil. Beni parmağında falan da oynatmıyor. Ben çocuk değilim hanımefendi 23 yaşında kendi ayakları üstünde duran biriyim. Bu sitede bu şekilde konuşuluyorsa insanlarsa en iyisi üyeliğimi silmek. Umarım bundan sonra burada sizinle derdini paylaşmak isteyen kişilere böyle yukardan bakan yorumlar yapamazsınız.

Anlattiklariniza gore karar veriyorum sonucta. 23 yasinda insan kendine buyuk gibi geliyor da henüz küçüksunuz üzgünüm ki.
4 senedir adam gibi bir adim atamamis, ben seni üzerim bla bla diye konusan bir adama guveniyorsunuz.
Sizi temin ederim ki seven bir kadin ya da erkegin bahanelere ihtiyaci yoktur. Hele hele ben seni uzerim diyip konuyu yataga getiriyorsa zaten diyecek bir sey yok.
Ama duymak istediginiz 'kalbi kirik ve yarali bir kus o tedavi edin ve mutlu olun' ise peki mutluluklar o halde.
Daha surda 2 yorumu kaldiramiyorsaniz bu adam sizi daha coook uzer.
Yaptigim yorumun küçük daglari ben yarattimla ne ilgisi var onu da anlamadim. Su yasadiginizi ben yasasam kendim icin de beni parmaginda oynatmaya calisiyor diye dusunurdum. Saygisizlik yapmadim boyle galeyana gelmenize gerek yoktu.
Istediginiz gibi uyeliginizi sildirin tabii bize ne? Iyi gunler ve mutluluklar.

Ben kimseye saygısızlık etmedim. Siz de etmiyorsunuz. Ancak saygısızca yorumlar da geliyor. Herkesin düşüncesini duymak istediğim için bu soruyu sordum sizlere görüş almak için ve uzun uzun anlattım elimden geldiğince ayrıntılı bir biçimde daha net anlaşılsın diye. Olumsuz yoruma açığım sadece bana ve sevdiğim kişiye saygısızlık edenlere gerçekten çok üzüldüm. Bir şeyi bir sizin gibi kibarca anlatmak var bir de küçük dağları ben yarattım havasıyla burun kıvırarak anlatmak var.
anladım demek istediğinizi, üzülmeyin. dediğiniz gibi yetişkin bir insansınız ve hayat sizin hayatınız ama ben yine de aklınızda bir soru işareti olsun çok da kaptırmayın kendinizi, derim. maalesef o dediğiniz tarzda yorumlar da çoğu konuda oluyor.

Kimsenin yorumunu maniple etmek gibi bir isteğim yok. Sadece parmağında oynatıyor dahi diyen oldu. Anladım ki bu site bana uygun değil. Hoşçakalın
bak güzelim sen konunu anlattın bızde sana görmedıgın şeylerı yazıyoruz ve emın olkı kk gerçekten bu konuda senın o görmediklerını görüp sana anlatmaya çalışıyor bence tavsiyeleri dikkate al yoksa çok üzülüceksın. Bu arada bir kere o konu cınsellıge geldıyse emın olkı yıne gelıcektır neden bılıyormusun gercekten ar namus sahıbı bır erkek bır bayanla bu konuları konusmaz ha onunla yatmak ıstemıyorsa tabi!

Back
X