Ne yapmalıyım bilmiyorum

İstiyor demek ki çeyiz almak. Bu kimseyi ilgilendirmez. Kocası da yemek yiyecek sonuçta tabaklarda. Alsın güzel bir şey uzun süre kullansın.
Tüketim çılgınlığı diyorum ben buna. Orda burda, sunumcularda, dizilerde görüp özenip gereksiz milyon çeşit şeyle dolduruyorlar evlerini. İhtiyaç değil fuzuli istekler bunlar. Maddi sorunu olduğunu söyleyen insana da gerek yok almana deyince biz suçlu oluyoruz.

Düzgün 12 kişilik bir yemek takımı hem aileyi idare eder hem misafiri. Günlük ayrı, kahvaltılık ayrı, misafirlik ayrı sekiz çeşit tabak çanak takımı, 16 farklı boy tencere, 15 nevresime ihtiyacınız yok diyorum. He paranız bolsa alın istediğinizi de yoksa, konu sahibi gibi “askeri” ücretle geçiniyorsanız elalem için kendinizi borca sokmanıza gerek yok diyoruz. Yanlış bişey mi söylüoruz?

Tüketim çılgınlığı diyorum ben buna. Orda burda, sunumcularda, dizilerde görüp özenip gereksiz milyon çeşit şeyle dolduruyorlar evlerini. İhtiyaç değil fuzuli istekler bunlar. Maddi sorunu olduğunu söyleyen insana da gerek yok almana deyince biz suçlu oluyoruz.

Düzgün 12 kişilik bir yemek takımı hem aileyi idare eder hem misafiri. Günlük ayrı, kahvaltılık ayrı, misafirlik ayrı sekiz çeşit tabak çanak takımı, 16 farklı boy tencere, 15 nevresime ihtiyacınız yok diyorum. He paranız bolsa alın istediğinizi de yoksa, konu sahibi gibi “askeri” ücretle geçiniyorsanız elalem için kendinizi borca sokmanıza gerek yok diyoruz. Yanlış bişey mi söylüoruz?
İkinci cümlede saydıklarınızı alacağını nerden biliyorsunuz? Temel şeyler eksikse al dedim ve yedekte şık bir yemek takımı ihtiyaçtır bana göre. Öbürleri eskiyince yenisine geçer. Her sene alışveriş yapacağına eline para geçmişken alsın. Benim misafir takımım on senelik mesela.

O sunum setlerini üreten fabrika , satan firma ve çalışanları taş mı yesin ; almak isteyen bol bol alsın , boşver. 😎

Benim de çeyizim yoktu, çeyiz dediğiniz ne allah aşkına, iki tabak çanak iki nevresim.
Yıl olmuş 2022, Konu sahibine göre çeyiz:
68736E69-FB61-48EF-8A8D-A704F3CF1A80.webp
A67FF01F-3943-4CE4-9EBA-2381512FA171.webp
B38AE7EF-E783-4A7A-AD9E-056090B38968.webp

Oturup konuşuldu ayın 23 ünde nisanim olacak daha olmadı oda ev almayı düşünüyor benimkiyle kredi seninkiyke ev gecindiririz dedi
Yok yaaa. Sakın evlenmeden önce alınan eve beş kuruş vermeyin. Boşanma durumunda sıkıntı yaşar, uğraşır durursunuz. Dünyanın bin türlü hali var

İkinci cümlede saydıklarınızı alacağını nerden biliyorsunuz? Temel şeyler eksikse al dedim ve yedekte şık bir yemek takımı ihtiyaçtır bana göre. Öbürleri eskiyince yenisine geçer. Her sene alışveriş yapacağına eline para geçmişken alsın. Benim misafir takımım on senelik mesela.
Konuyu takip ettiğim için biliyor olabilir miyim?

Koyacak yerin yoksa? Mesela ben şu an yaşadığım evi düşünüyorum, koyacak yerim yok 😂😂
Beyaz eşyacılar depoda tutuyor, istediğin zaman gönderiyorlar. Buzdolabı aldım bir sene olacak neredeyse hala aldığım mağazanın deposunda duruyor. Bir arkadaşımınki 4 sene kalmıştı.

Beyaz eşyacılar depoda tutuyor, istediğin zaman gönderiyorlar. Buzdolabı aldım bir sene olacak neredeyse hala aldığım mağazanın deposunda duruyor. Bir arkadaşımınki 4 sene kalmıştı.
depoda durması için ücret ödeniyor mu peki, biliyor musun?

Bırak Kuduro, gömsün elindeki 3 kuruşu tabağa çanağa çula çaputa, bazıları da böyle eline geçtikçe havaya saçmayı seviyor.

Back
X