Ne yapmaliyim bilmiyorum?

Yani evlilik falan pek konusmaz kabızdır biraz evet
Tavsiyem bir erkege evlilik icin cildirsaniz bile asla evlilikten bahsetmemeniz olacak. Hic lafini etmeyin, konusmayin. Aileymis yuzukmus falan aklini karistirin acaba evlilik istemiyo mu diye dusunsun. Siz tanistirdiysaniz da biraz uzaklasin. Kafasi karisinca istediginiz kivama gelir bence. Erkeklerin korkulu ruyasi bu hepsi o kadar alismis ki kadinlarin evlilik lafi etmesine, edilmeyince soka giriyolar bizzat butun gecmisimde deneyimledim bunu asla lafini etmem

Siz çok açık davranmışsınız malesef türk ailelerine göre. (Sizdeki yanlış demiyorum, olması gereken)
Çoğu kisi ancak istemeye gelmeden hemen önce tanıştırıyor.
Karşıdakinin ailesi biraz geri kafalı olabilir.

2 senedir tanistirmamasi sıkıntılı bir durum.İyi düşün karar ver derim.

Bundan sonrası için kulağınıza küpe olsun; erkek arkadaşlarınızı kendisi ailesiyle tanıştırmadan kendi ailenizle tanıştırmayın. Adamın belli ki niyeti ciddi değil, veya henüz ciddi değil. İstese tanıştırırdı çünkü. Tamamen onun insiyatifinde bir şey, siz zorlamamalısınız bu durumu.

Erkenden tanışıp yüz göz olmaya ne gerek var? Ablamda erkenden tanıştı eniştem vefat edince senin kızında bizden çıkmıyordu diyordu halbuki ablam eniştem rahatsızdı o yüzden gidiyordu o çağırıyor diye ve yatmaya eve geliyordu orda bile kalmıyordu. Zamanında olması en güzeli bu kadar kafaya takma gerek yok.

Senin ailenle tanışıp yemeğe kahveye geliyorsa ortada bir sorun yoktur. Bu erkek ailelerini bu kadar büyütmeyin ne kadar geç tanisirsan o kadar iyi.Önemli olan onun senin ailene yaklaşıyor olmasi. Demek ki kendini rahat hissediyor. Hazır olunca evlenme teklif eder, bu konuya takılma.

Amacim evlerine girip cikmak degil tabiki ama insan merak ediyor nedenini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…