Ne yapmaliyim bilmiyorum?

Meraklimelehat077

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2023
11
1
1
26
Erkek arkadaşım ile 2 senedir beraberiz ailesiyle ne konuştum ne de görüştüm. Benim var olduğumu biliyorlar arada bir de selam gönderiyorlar ama hiçkimse benimle tanışmak istemiyor. Ben hastanede yattim beni arayip sormadilar bile veya gecmis olsuna bile gelmediler. Sadece erkek arkadasim bana gecmis olsun diyor annem vs diye illetti. Beni istemiyorlar mi anlamis degilim. Erkek arkadaşımı cok cok seviyorum ama böyle seyler bende soru isareti yaratıyor. Erkek arkadasim da tanistirma konusunda cok çekimser ne dusunsem bilmiyorum. Ama ben annemle kardesimle ablamla tanistirdim annemle oturur konusurlar bize gelir kahve icerler yemek yerler.

Erkek arkadaşım ile 2 senedir beraberiz ailesiyle ne konuştum ne de görüştüm. Benim var olduğumu biliyorlar arada bir de selam gönderiyorlar ama hiçkimse benimle tanışmak istemiyor. Ben hastanede yattim beni arayip sormadilar bile veya gecmis olsuna bile gelmediler. Sadece erkek arkadasim bana gecmis olsun diyor annem vs diye illetti. Beni istemiyorlar mi anlamis degilim. Erkek arkadaşımı cok cok seviyorum ama böyle seyler bende soru isareti yaratıyor. Erkek arkadasim da tanistirma konusunda cok çekimser ne dusunsem bilmiyorum. Ama ben annemle kardesimle ablamla tanistirdim annemle oturur konusurlar bize gelir kahve icerler yemek yerler.
Bu sorunun cevabı erkek arkadaşında. Ailesinin seni merak etmemesi aramamasının nedeni erkek arkadaşının tutumu. Erkek arkadaşına direkt sormadan dolaylı olarak sorarak bunların cvbını alabilirsin. Ailesile aradaki köprü o çünkü

Bir tek bu konudan bi cikarim yapamadim sahsen. Yani sevgiliniz ailesi konusunda tutuk ama evlilik muhabbeti yapar mi mesela? Teklif etme konulari hic gecer mi aranizda? Coluk cocuk konulari ne biliyim evlenirsek nerde yasariz gibi seyler...yoksa o konularda da kabiz bir beyefendi midir nedir necidir biraz detayyyy. Yine de su kadar soyleyebilirim, ailesinin hic bilmedigi iliskisi de olabilirdiniz vahim bi durum yok gibi gibi ah erkekler azcik net olun biktim gri kafalarinizdan djdjd

Yakın zamanda evlilik düşünüyor musunuz yoksa daha var mı
1 sene kadar bir sure sonra
Yani aralarina girmek cok mu onemli?
Ben hic hoslanmam boyle yakinlikdan. Belkide o yuzden rahatsizlik duymadim onca sene tanistirmadigi icin. Ki bende tanistirmadim bizimkiler ile. Istenmeyen gelecekleri gün tanistilar 😂
Aralarina girmek onemli degil tabiki ama beni ailesine karşı nasıl gösterdiği önemli. Ailesi nasil merak etmiyor 2 senedir gezdigi kisiyi. Ben onemseyip ailemle tanistiriyorum sonuçta mıç mıç olalım demiyorum

Yani aralarina girmek cok mu onemli?
Ben hic hoslanmam boyle yakinlikdan. Belkide o yuzden rahatsizlik duymadim onca sene tanistirmadigi icin. Ki bende tanistirmadim bizimkiler ile. Istenmeyen gelecekleri gün tanistilar 😂
He evet bu da var tabi, fazla muhabbet de tez ayrilik getirir. Ayrica sizinle tanisilmak istensin sakin siz adim atmayin bu konuda birakin aile sizi merak etsin

Bir tek bu konudan bi cikarim yapamadim sahsen. Yani sevgiliniz ailesi konusunda tutuk ama evlilik muhabbeti yapar mi mesela? Teklif etme konulari hic gecer mi aranizda? Coluk cocuk konulari ne biliyim evlenirsek nerde yasariz gibi seyler...yoksa o konularda da kabiz bir beyefendi midir nedir necidir biraz detayyyy. Yine de su kadar soyleyebilirim, ailesinin hic bilmedigi iliskisi de olabilirdiniz vahim bi durum yok gibi gibi ah erkekler azcik net olun biktim gri kafalarinizdan djdjd
Yani evlilik falan pek konusmaz kabızdır biraz evet

Ailesi büyük ihtimalle muhafazakar ortada ciddi birşey yokken tanışmayı herkes doğru bulmuyor böyle bir ailede yaşadım biliyorum bence siz düşünmeyin böyle şeyleri hem kadın siz hastanede kaldığında gelse ne sıfatla gideyim der yani hem su kafa daha doğru siz onların ayağına gitmeyin iş ciddiye bindikleri de cicegiyle cikolatasiyla aile tanışmasına onlar size gelsin bence bu daha naif geliyor bana

Benim erkek kardeşimin sevgilisi varken doya doya hayatını yaşasınlar diye biz bilerek müdahil olmak istemedik. Sevgililik döneminde bence anne babaların karışmaması gerek. Birbirlerini tanısınlar onlar mutlu olsunlar yeter. Evlendikten sonra zaten yeterince görüşülecek. Şimdiden neden aileler sizin en mutlu günlerinize girsin? Siz sevgilinizle sevgililiğinizi yaşayın aileleri ne yapacaksınız

1 sene kadar bir sure sonra

Aralarina girmek onemli degil tabiki ama beni ailesine karşı nasıl gösterdiği önemli. Ailesi nasil merak etmiyor 2 senedir gezdigi kisiyi. Ben onemseyip ailemle tanistiriyorum sonuçta mıç mıç olalım demiyorum
Canım yavrum ben eşimin ailesiyle tanıştım 1 hafta sonra istemeye geldiler

Benimde evlenecek yaşta oğlum var şu anda konuştuğu birisi yok ama kız arkadaşı olursa önceden tanışmak istemem. Ne zaman ciddi düşünürlerse o zaman tanışırız

Belki erkek arkadaşının aileside şimdilik tanışmayı uygun görmüyordur

Seni tanımıyorlar etmiyorlar ondan aramamıştır geçmiş olsuna neden gelsinler ne sıfatla zaten geçmiş olsun diye iletmiş yapabileceği o çok abartmışsın kendi kendine triplere girmişsin. Erkek arkadaşın alır seni götürür tanıştırır yada ailesini alır size gelir bu işler böyle.
Demek ki erkek arkadaşın daha seni tanıştırmak için hazır değil.

Back
X