bu şekilde de mutlu değilsin ki.. evlen evlendiğinin ilk ayından sonra eyvah diyeceksin aha da buraya yazıyorum :)
seneye okulu kesin bitecek mi ? okulunu bitirince işine gücüne bakacağina inanıyor musun ? "ben de terk edersem tutunacak hiçbi dalı olmaz" diye düşünme, bu düşünceyle benim senelerim gitti, kimseye de bişey olmadi olan gene bana oldu. biraz bencil olmak lazım. amaaa sevginiz büyükse, anlaşabiliyorsunuz, yani genel olarak iyiyseniz bu sorunlar aşılamayacak türden değil.
dileginim58 bana söyleyecek bir şey bulamıyorsun değil mi
evet karışık bir durum ama burcu01'inde dediği gibi onu düşünürken kendinden oluyorsun. o şekilde benimde senelerim gitti sevdiğim çocuğun başına ciddi olaylar geldi onu o halde bırakamam diyerek kendimi heba ettim onun derdine ondan çok üzüldüm ama hiçte değerim olmadı gözümün içine baka bakada aldattı. Artık kimse için kendimi parçalamam heralde bi yönden iyi oldu bana körü körüne birine bağlanmamayı öğrenmiş oldum..
Ama onu çok seviyorum ve beni sevdiğini de biliyorum. Bana yardım edin, bunlar aşılabilir mi akıl verin lütfen.
oyuncağı gibi davranıyor bana isteyince konuşuyor gülüyor istemeyince bi sorun çıkartıyor ama arkadaşlarına gelince onlar için her zaman her şeye hazır. aradıkları anda heyecanla program yapmaya başlıyor bile beni düşünmeden.
Hem sormuşsunuz hem cevaplamışsınız... Olayın içindeyken durumunuzu net görememekten çekiniyorsunuz ama öyle farkındasınız ki her şeyin bize söyleyecek söz kalmamış... Sadece "Onu çok seviyorum beni sevdiğini de biliyorum" kısmına takıldım... Birini sevmekle ona değer vermek farklı şeylerdir... Karısını döven adamların çoğuna sorsanız eşlerinden ayrılmak istemezler, onları sevdiklerini söylerler ama döverler hatta öldürürler...
Üstelik kendi sevginizden emin olsanız da karşı taraf için "Beni seviyor" demek fazla iddialı, elbette seviyor olabilir ama şartlarınızı da en az sizin kadar seviyor da olabilir... Öteden beri kafasında meslek sahibi kendisi için fedakarlıkta bulunacak birini arıyor ve sizden iyisini bulamamış olabilir, bu şartlarda bunları düşünmenizi öneririm... Siz onu seviyorsunuz onun yap dediklerini yapar yapma dediklerine dikkat edersiniz değil mi şartlar makul olduğu müddetçe? Onun da sizin söylediklerinize dikkat etmesi gerekmez mi sevgisi ölçüsünde? Sizinle tartışmaktan çekinmesi hadi tartıştı bunu söylediğiniz halde arayı uzatmadan halletmek için çaba sarf etmesi sizi kaybetmekten korkması gerekmez mi?
Sevginin ölçülebilir bir değeri yok (keşke olsa o zaman ölçer yetersiz adamlara yol verirdik) sadece emareleri var... Bir tarafın daha çok sevdiğini iddia etmek zor ama hangi taraf daha fedakar daha verici ve dikkatliyse o taraf daha çok seviyordur diyebiliriz... İki taraf arasında uçurum fazlaysa da bir tarafa yazık oluyordur ve kimse kendimize yazık edecek kadar değerli olamaz, değil mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?