Merhaba, Ben nişanlıyım. Ben çalışıyorum, nişanlım henüz öğrenci. Seneye evlenmeyi planlıyoruz ama aklımda bir sürü soru işareti var acaba yanlış bir seçim mi benim için bilmiyorum. Nişanlım benden uzakta yaşıyor 2 haftada bir görüşüyoruz ama çoğunlukla bizim evde ya da onların evinde. Öğrenci olduğu için cebinde parası olmuyor genelde, ancak bende olduğu zaman dışarı çıkabiliyoruz çok nadir de onda olunca. Ha bu arada buraya geldiğinde arkadaşlarıyla dışarıya çıkacaksa onun için bi şekilde az da olsa para bulabiliyor. Kaldığı dersleri var ve derslerinden geçebilmek için pek bi çaba harcadığını göremiyorum. Evliliğimiz onun okuldan mezun olmasına ve iş bulmasına bağlı. Ben sürekli varımı yoğumu harcıyorum çeyiz yapmak için ama kimin umurunda
Sorumluluk sahibi değil. Zamanının çoğunu arkadaşlarıyla ya da bilgisayar başında oyun oynayarak geçiriyor sadece sınav dönemi başlayınca ders çalışıyor. Arkadaşlarının yanında çoğunlukla benimle telefonda konuşmuyor çünkü onlarla sohbet ediyor ve benim bunu düşünüp onu aramamam gerekiyormuş, zaten arkadaşları varken benimle nasıl konuşabilirmiş ki? (Böyle bir takıntısı var benim ailemin yanında telefonla konuşmuyor, mecbursa telefonu alıp içeri gidiyor) Yani başım belada olsa, kaza geçirsem, biri ölse falan diye merak edip açmıyor bile meşgule alıyor. Bunun için defalarca kavga ettim arkadaşlarınlaysan bile aç önemli bişey var mı diye sor dedim ama nafile haklısın diyor sonra yine aynı şey. Hep ben hatalıyım her konuda. Tüm bunları konuşmaya çalışıp; sorunları çözmek istesem bile, her konuda beni hatalı bulduğu için sürekli oturup yaptıklarımı düşünmem gerektiğini söylüyor ve telefonu kapatıyor. Sonra da günlerce benimle konuşmuyor aradan zaman geçince bu duruma dayanamayıp (öfkeden) yine ben arıyorum (Beni cezalandırma yöntemi bu ve bu şekilde haklı olduğunu kanıtlamaya çalışıyor, nadiren o beni arıyor artık benim aramayacağımı anlayınca). Ben bundan çok rahatsız oluyorum çünkü ortada bir sorun varsa eğer bunu o anda çözmek istiyorum küs kalmak istemiyorum. Hep aynı şeyi yaşamaktan sıkıldım ve böyle olunca araya soğukluk girdiğini düşünüyorum. Ya da evlendiğimizde daha büyük sorunların ortaya çıkacağını düşünüyorum. Ama onu çok seviyorum ve beni sevdiğini de biliyorum. Bana yardım edin, bunlar aşılabilir mi akıl verin lütfen.