• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bilmiyorum :(

hastaneye gittim bugün o isimde bi hasta giriş yapmadı dedi yani beni ayakta uyutuyomuş.Sonuç olarak ayrıldım hepinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz ve beni uyandırdığınız için

Pislik ya erkek diye geziyolar bide. Kendisi ne dedi peki ayrilinca? O kizida bulup konusurdum yerinde olsam. Ne zamandir kandiriyormus ogrenirdim.

ayrılmak istediğimi söyleyince bana bağırdı çağırdı beni suçladı.Affetmiyeceğim diyo birde o kadar ağır hakaretler ettiki anlatamam.Sanki ben yapmışım gibi

hastaneye gittim bugün o isimde bi hasta giriş yapmadı dedi yani beni ayakta uyutuyomuş.Sonuç olarak ayrıldım hepinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz ve beni uyandırdığınız için
Belliydi zaten; siz de biliyordunuz böyle olduğunu. Canınız sağ olsun, bu saatten sonra hiç peşine düşmeyin. İstediği basit kadınla düşüp kalksın:63:

ayrılmak istediğimi söyleyince bana bağırdı çağırdı beni suçladı.Affetmiyeceğim diyo birde o kadar ağır hakaretler ettiki anlatamam.Sanki ben yapmışım gibi
Vay arkadaş ya! Bazı insanlar yüzsüzlükte bir dünya markası:KK53:

Belliydi zaten; siz de biliyordunuz böyle olduğunu. Canınız sağ olsun, bu saatten sonra hiç peşine düşmeyin. İstediği basit kadınla düşüp kalksın:63:
öyle yapıcağım zaten bu saatten sonra kimseye güvenebileceğimide sanmıyorum teşekkürler tekrardan yardımlarınız için

Banada hiç gerçekçi gelmedi söyledikleri.Hastaneye gitsem net bir cevap alabilir miyim kimseden yoksa terslenirmiyim.Nasıl komik ve acı bir duruma düştüm ben ya

Ben giderdim ısrarla yakınım burda görmek istiyorum derdim
Hiç gitmemisse gozukmez sistemde herhalde
Gitmisse tahlil yapildi ayrildi yatirmadik derler

Türkiyedeki sağlık sisteminde pek bilmiyorum gerçi ama herhalde öyle yapardım.

suçunu bastırmak için böyle bağırmıştır. klasik suçlu erkek psikolojisi...

Back
X