- 29 Ekim 2014
- 9
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi cananncannn
-
Siz de inandiniz yani, hesabinin calinip onun adina capkinlik yapilacagina?benm 3 yıllık sevgilim var ve gecen yıl beni aldattıgini soyledi kendisi bi arkadası kızdıgı için kızin teklifini kabul etmiş ve 15 gün konusmuslar kızla konustum hepsini yalanladı ve babasının üstüne yemin ettiğini söyledi (babası öldü ) biliyorum oyle bir yemin etmice ni ve kıza annemin gelini olacak tek kızsn demiş bunu bana bile demedi kızı araştirdm biraz sorunlu biri ama insan yine de kime güvenecegini bikmiyor. Neyse ben ayrılmadm cünkü seviyorm ve onunda sevdiğini biliyorm eskisi gibi güvenmiyorm ama yine de bir yıldır devam ediyoruz bir ay önce facebook ta bir kızla arkadas olmus kıza mesaj atmıs tanısabilirmiyiz die kızda bana söyledi abla senn arkadasn bana yazıyo die ben de ayrildım ama hemn barıştık hesabı calinmıs 15 20 kızla daha konusmus ben degilim dedi inandım bende pazar günü baktım bi kızla arkadas olmus ben de sinirden cok kotu seyler söyledm oda bana ' bi sure konusmayalım kalbini çok köyü kırcam yoksa dedi ' 3 gündür hiç konusmuyoruz kafam karışık . Bu bizim 3 yıldır ilk ayrılıgimız ciddi düşünüyoruz bu yaz annesi ile taniştim hersey cok güzel bir sorunumuz yoktu ama bu facebook yüzünden sürekli bişeyler söylüyorm o da ilk olaydan dolayı suclu oldugu için bisey demiyo ama benm güvenmeme cok üzülüyor ve sevdiğini biliyorm . yardımcı olabilirmisiniz
inanmadım tabiki biliyorum yalan oldugunu sürekli çelişkili cevaplar veriyor zatenSiz de inandiniz yani, hesabinin calinip onun adina capkinlik yapilacagina?
Guvenmiyorum demissiniz ama bence basbayagi guveniyorsunuz.
Yoksa boyle basit bir yalandan suphelenmemeniz olanaksiz.
Hi hi, eminim guvenemediginiz icin cok uzgundur.
şimdi konuşsun hiç umrum da değil3 gundur baskasiyla gorusmuyorsa ben de hic bir sey bilmiyorum.
Bu yüzden facebook hayatimizda yok[/QUOT
benm de yok ama olmaması da daha iyi zatan ne olduysa facebook yuzunde oldu :)
Ah be arkadaşım, aşk insanın gözünü karartır da bu kadar mı karartır ? Bu kadar mı kör oldun aşkından.. Şuan karşıdan kendini görsen yuh bu ben miyim dersin, kafanı dağlara taşlara vurursun. Sana bir kaç şey söyleyeceğim sadece: 1- bu adam yalancının en önde gideni, nasıl göremiyorsun? 2- sevgilin seni sevmiyor sevse aldatmaz böyle ucuz yalanlarada baş vurmazdı, öyle birşey yok, çıkar onu aklından.. 3- facebook yüzünden diye de birşey yok, facebook demiyor sevgiline şu kıza mesaj at sarkıntılık et diye, "facebook yüzünden" değil "sevgilin yüzünden" adamın karakteri bu facebook neylesin 4- Kendine biraz saygın varsa böyle bir adamla bir gelecek düşünmezsin, poposuna güzelde bir tekmeyi koyar yoluna bakarsın.benm 3 yıllık sevgilim var ve gecen yıl beni aldattıgini soyledi kendisi bi arkadası kızdıgı için kızin teklifini kabul etmiş ve 15 gün konusmuslar kızla konustum hepsini yalanladı ve babasının üstüne yemin ettiğini söyledi (babası öldü ) biliyorum oyle bir yemin etmice ni ve kıza annemin gelini olacak tek kızsn demiş bunu bana bile demedi kızı araştirdm biraz sorunlu biri ama insan yine de kime güvenecegini bikmiyor. Neyse ben ayrılmadm cünkü seviyorm ve onunda sevdiğini biliyorm eskisi gibi güvenmiyorm ama yine de bir yıldır devam ediyoruz bir ay önce facebook ta bir kızla arkadas olmus kıza mesaj atmıs tanısabilirmiyiz die kızda bana söyledi abla senn arkadasn bana yazıyo die ben de ayrildım ama hemn barıştık hesabı calinmıs 15 20 kızla daha konusmus ben degilim dedi inandım bende pazar günü baktım bi kızla arkadas olmus ben de sinirden cok kotu seyler söyledm oda bana ' bi sure konusmayalım kalbini çok köyü kırcam yoksa dedi ' 3 gündür hiç konusmuyoruz kafam karışık . Bu bizim 3 yıldır ilk ayrılıgimız ciddi düşünüyoruz bu yaz annesi ile taniştim hersey cok güzel bir sorunumuz yoktu ama bu facebook yüzünden sürekli bişeyler söylüyorm o da ilk olaydan dolayı suclu oldugu için bisey demiyo ama benm güvenmeme cok üzülüyor ve sevdiğini biliyorm . yardımcı olabilirmisiniz
Ah be arkadaşım, aşk insanın gözünü karartır da bu kadar mı karartır ? Bu kadar mı kör oldun aşkından.. Şuan karşıdan kendini görsen yuh bu ben miyim dersin, kafanı dağlara taşlara vurursun. Sana bir kaç şey söyleyeceğim sadece: 1- bu adam yalancının en önde gideni, nasıl göremiyorsun? 2- sevgilin seni sevmiyor sevse aldatmaz böyle ucuz yalanlarada baş vurmazdı, öyle birşey yok, çıkar onu aklından.. 3- facebook yüzünden diye de birşey yok, facebook demiyor sevgiline şu kıza mesaj at sarkıntılık et diye, "facebook yüzünden" değil "sevgilin yüzünden" adamın karakteri bu facebook neylesin 4- Kendine biraz saygın varsa böyle bir adamla bir gelecek düşünmezsin, poposuna güzelde bir tekmeyi koyar yoluna bakarsın.
Benimde sana nacizane yardımım budur.
Canım kusura bakma da 21 yaşındasin herhalde bunca şeyi görmezden gelmissin ya yaşın daha oturmamis yada çok safsin be Gülüm[/QUOTEY
EVET 21 yas karekterm outrdu yasmın ustun de ama cok safım her konu da inanıyorm herseye
Zaten zordur uzaktan ilişki, çok ama çok aşırı güçlü bir bağ gerektirir devamının gelmesi için. Boşver önüne bak yoluna bak, neler çıkacak önüne, böyle saçma ilişkilerin peşine takılıp mutluluğu ıskalamaaşk mı bilmiyorm yan yana değiliz farklı yerlerdeyiz ayda bir felan görüsüyoruz zaten pek de konusmuyoruz o yuzden anlayamdm ne yaptıgını hep sabtrettim ama pes dedir di
tesekkür edrm
Seni kac kere aldatmis ve sende affetmissn ..adam yalancinin onde gdeni.kusura bkma ama seni cepte goruyo nasilsa yine affeder mantigi...bu 3 gunude bos gecirmiyodr merak etme ha yine affediceksen dicek bsey bulamiyrm vla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?