ne yapmalıyım bilmiyorum

Canİm senin konunu geyik bolumune tasisinlar bu boynuzlar orda isine yarar goz gore gore adam aldatiya bide sallamiyor seni itiraf ediyor o kadar rahat sen gelip konu aciyorsun deger mi?

ben de çok güveniyodum ayrılmayız seviyo die felen ama olmuyomus bunu anldm

Sen böyle affetmeye devam ettikçe o da aldatmaya devam edecek.
Ne demek seviyorum ve ayrılmadım? Gururunu hiç sevmiyorsun anlaşılan?

Bizim yardımcı olacağımız bir durum yok.
Yapılacak şey belli ama sen seviyorsun tabi ayrılamazsın!

aynn öyle valla kendi de diyo sen beni iki gün aramasn 3 gün arasn die ama artk öyle bi hata yapmicam :) insallah
Bncede ypma canm.kendi agziyla demis zaten senden o kadar eminki adam.arama sorma unut gitsin.kndni vazgelmez saniyo egosu sismis iyice.

Ara, af dile, baris, üstüne bide evlen, yazik 3 yiliniza... Merak etme Bol bol KK ya konu acarsin bizde yorum atariz, gecinip gidersin...

canım arkadaşım benim, birtanecik arkadaşım, aç gözünü, dünyaya dön, anlıyorum aşıksın seviyorsun. ama körü körünede böyle inanılmaz ki canım.

bak ne yap biliyor musun anladığım kadarı ile bu çocuk senin varlığına alışmış, ben ne yaparsam yapim agahilal nasıl olsa cebimde diye bir anlayış'a bürünmüş. bunu bozmalısın.

bugunun tarihi, post: 37528464, member: 634185"]canım arkadaşım benim, birtanecik arkadaşım, aç gözünü, dünyaya dön, anlıyorum aşıksın seviyorsun. ama körü körünede böyle inanılmaz ki canım.

bak ne yap biliyor musun anladığım kadarı ile bu çocuk senin varlığına alışmış, ben ne yaparsam yapim agahilal nasıl olsa cebimde diye bir anlayış'a bürünmüş. bunu bozmalısın.
[/QUOTE]

ben de öyle yapcam bakalm nolcak hayırlısı