Ne yapmalıyım bilmiyorum

Iamscorpio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
16
9
1
33
Merhaba
Ben 25 yaşındayım eşimle evlenmek için üniversiteyi birakmistim. Şöyle söyliyim babamı 17 yaşımda kaybettim. Onun öncesinde de varlığı yokluğu zaten birdi kötü bi çocukluk yasadim babam tarafından anneme şiddetin her halini gördum babamın vefatından sonra da annemle büyük mücadele verdik. Tabi benim mücadelem psikolojikti. Annemin hem psikolojik hem maddi. Annem 50 yaşında calismaya başladı ve bi ev kurduk.. Herşey sıfırdan başladı bizim için tutunmak için çok çabaladı annem. Başarılı da oldu evin erkeği oldu bi anda.

Ben bikaç sene sonra uni kazandım ve farklı bir şehre gittim. O sırada birine asıktim neyse... Bi türlü okula veremedim kendimi belki tukenmislikti annemi memlekette tek başıma bırakmak ve öğrenci hayatinda benim verdiğim mücadele.. o sırada eşimle tanıştım bi anda herseyi bıraktım ve evlendim

Annem esimi işinden dolayi pek istemedi ama sonrasında birşey demedi 6 ay içinde evlendik. . Evlenmeden herkes herseyin çok güzel olcagini düşünür ya bende oyleydim
Esimin ailesi pek umursamazdi onların gevşek halleri sinirimi bozuyodu

Evliligiminden bikaç gün önce altın mevzusu yaptılar altınlar onların olacakmış. Oysaki ben babamdan aldığım Çeyiz parami kurusu kurusuna eve yatırdım ve esimde baya borçlanmişti bende vermek istemedim
Annemde gelin alıcım olsun istedi ve bu büyük olay oldu. Eşimin ailesi bizden de gelenekseldir fakat o gün istemedi ler yapmadılar. Esimde yapmadı

İşte bu olaylar büyüdü büyüdü
Düğünüm mahvoldu
O gün kapı önünde annem ve esim kavga ettiler
Ve o sırada annemin tahlil sonuçlarına göre büyük ihtimalle annem kanserdi.

Evlendiğim ilk gece kavga ettik
Ve aylarca kavgalarimiz devam etti
Eşim ailesini ben ailemi tuttum
Annem tedavi sürecinde şehir dışında ablamlarda kalıyordu ve ben hep yalnizdim

Artık bunalimdaydim dayanamayacak noktalara geldim ve ayrılmak istedim çok sogumustum
Karar verdik ve anlaşmalı bosandik

Annem bu sıralarda ameliyatlar geçirdi
Yoğun bakımlarda yattı
Defalarca kemoterapi aldı
Ve tedavisi devam ediyor
Ben memleketteydim ve eşimle tekrar barıştik
Kavgalar hersey geride kaldı o ilk gündü sevdiğim adam oldu canım ne istese yapan bana çocuğu gibi bakan,güven huzur veren adam..ve kavgalarimiz da bile alttan alan

Ama ben artık bilmiyorum
Onu seviyorum evet ama aşık değilim
Çok seviyorum evet ama tekrar barışirsam sonsuza kadar onunla olmaliyim
Ve aşık olmadığım bi adamla sonsuza kadar yasayabilirmiyim?

Ya aşkı ararken herseyi kaybedersem?
Güveni sadakati başkasında bulabilirmiyim?

Bilmiyorum

Askimi kaybedersiniz,baskasinimi bulurusnuz bilmem ama binbir zorlukla sizi okutmaya calisan annenizin ememklerini ben asik oldum deyip cope atamazsiniz.
Derhal okulunu bitir!kayit yenile!
O adamla da baskasiyla da yurumez cunku kafan karisik.
Asik oldum evleniyorum.
Evleniyorum okulu birakiyorum.
Esimle kavga etttik ayriliyorum
Beni seviyormus geri donuyorum.
Kendine gel.bir durusun olsun.
O adamla kisa zman sonra yine ayrilacaksiniz yine o hasta annenin yanina doneceksin.bencillik etme.okulunu bitir evliligemi devam edersin annenlemi yasarsin ne yaparsan yap bir durusun bir agirligin olsun...

Bulursun bulursun merak etme. Denenmisi denemeye be gerek var? Madem duzelecekti bosanmadan once neden duzelmedi? Evlenince yine ayni sekilde davranmayacagi ne malum?

Önce anneciğinin emeklerini daha fazla ziyan etme okuluna tekrar başla ve bitir bak sonra hayatında neler değişiyor
Kendi ayaklarının üstünde durabildiğinde hayatındaki insanların davranışları değişiyor ve yaşam kaliten artıyor.
Okulunu bıraktırıp evlenmeyi anlayamıyorum hadi senin yaşın küçüktü,aklın karışıktı bari kaydını dondursaydın.
Korkuların yersiz sakın panikleme sonuçta yeryüzünde kalan son erkek boşandığın eski eşin değil.
Geleceğine odaklan kendin için adımlar at.

Hayatın tam yoluna girecekken kendi ellerinle yine mahfediyorsun. Ne demek ayrıldığın eski kocanla tekrar barışmak üstelik aşık falan da değilsin. Herşey eskisi gibi olacak yine başlayacak kavgalarınız. Bu sefer bir de çocuk olacak iyice sarpa saracak.

Ben senin yerinde olsam okulumu bitirip düzgün bir işe girmek için çabalardım. Aşk da olur evlilik te. Kendini geliştirmelisin önce

Okulunu bitir ve annene layik bir evlat olmaya calis

Bence şuan seni üzen tek şey annenin hastalığı olmalı.
Aşksız yaşanırmı düşüncesi değil.

Gecmis olsun annen adına.
Basta hatayı okulunu bırakip evlenerek yapmissin zaten. Bir tane daha hata yapma elbet biri cikar karsina bu sekilde tereddüt etmeyecegin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…