ne yapmalıyım boşanmak çok zormuş

inanın bene anlamıyorum neden needen neden diye beynimi yiyorum .kendi açımdan düşünüyorum bir erkeğe yan gözle bile bakamıyorum bakmıyorum ama o nasıl bu kadar rahat oluyo anlamıyorum.

Sen dogru olani yapiyosun dinini bilen insan kendini bilen insan zaten böyle birsey yapmaz canim.. bence al karsina konuş..senin icinde yara olacagina ona olsun. Belki utanir cocuklarindan senden

Tabi ki eksik kalır. Ayrıca sanaldan yapmış ne yaptıysa bence bunun için boşanma sen bilirsin tabi ki ama o kadar emek vermişsin yuvan orası senin eşin bildiğini bilse ödü kopardı emin ol. Ayrıca evli olmasam alırdım demiş yani adam evli olduğunu onu almayacağını söylüyor. Açık açık sizinle gönül eğlendiriyorum diyor o kadınlara. Asıl bu o kadınların da yüzsüzlüğü
Ahahaha şaka gibi yorumlar. Gönül eylendiriyorsa problem yok yani?

Ben bi kitapta okumuştum bu devirde aldatmayan erkek Yok acı ama gerçek bu yazıyordu. Özellikle hamilelikten sonraki dönemlerde çok aldatmaya meyilli oluyorlarmış. Kitapta birde sanal olaylar çok arttı herkes sanalda önüne gelenle konuşuyor diyor. Elin Rus karıları için yıkma yuvanı kocanın gelip geçici bir hevesliktir. Birde söyleme şakın bu sefer hem bildiğini bilir daha çok cesaret alır
Gelip geçici bir heves mi? Elin Rus karısı mı? Neyin kafası bu?

Ben de bir psikiyatrdan dinlemiştim. Diyor ki: Herkes gerçek hayatta nasıl yaşıyorsa sanalda da aynı şeyleri yapar. İnternet kötü değildir. Ancak herkes niyetine göre kullanır. Örneğin kimi araştırma yapmak için, kimi kitap okumak, kimi kaçırdığı belgeselleri izlemek, kimi makale bulmak, kimi kumar oynamak, kimi de sevgili aramak için kullanır. Yani sanal alem değildir kötü olan, insanların niyetidir!
Aldatmayan erkek yoktur derken normalleştirmeye çalışma çabanız da gözden kaçmıyor doğrusu!

Hayda...
Hırsızın hiç suçu yok yani.
Adamın ödü mü kopacak ç.kü mü kopacak ne koparsa kopsun böyle şey mi olur?
Tamam ben susuyorum verin gazı sanalda hiçbi erkek yapmaz böyle şeyler senin kocan namussuz ayrıl boşan terket diyin ben susuyorum artık

Tabi ki eksik kalır. Ayrıca sanaldan yapmış ne yaptıysa bence bunun için boşanma sen bilirsin tabi ki ama o kadar emek vermişsin yuvan orası senin eşin bildiğini bilse ödü kopardı emin ol. Ayrıca evli olmasam alırdım demiş yani adam evli olduğunu onu almayacağını söylüyor. Açık açık sizinle gönül eğlendiriyorum diyor o kadınlara. Asıl bu o kadınların da yüzsüzlüğü
Ay bu da aldatılıp boynuzları uzaydan görünen kadın rahatlığı sanırım. Kadınların cevap verdigi ne malum kaldı ki verseler dahi konu sahibinden onlara ne? Emek emek kurduğunuz yuvanın tepesine pisliyo adamlar size verdiği sözü tutmayan onlar ama suçladıklarınız yine kadınlar. Ne güzel dünya rabbim aklı başkasında bedeni yanınızda kocişkolarınıza zeval vermesin :D

Tamam ben susuyorum verin gazı sanalda hiçbi erkek yapmaz böyle şeyler senin kocan namussuz ayrıl boşan terket diyin ben susuyorum artık
Küt diye boşan diyen kaç kişi olmuş?
Sanalda onu bunu takip etmek başka, fotoğrafa bakmak video izlemek başka, insanlara askıntı olmak başka birşey. Diğerlerini de kabul etmek kişiye kalmıştır ama özellikle Ulaşılabilirliği olan davranışlar sergiliyorsa kesinlikle normal değildir.

Aldatmayan erkek mi vardan başlayıp onu boşayıp başkasına gitsen yapmayacak mıdan

çıkmışsınız maşallah.

Biz kadınlara müstehak, bazılarımız kendini kandırıyor.Yetmiyor başkasını da kandırmaya

çalışıyor.

Biraz saygınız olsun kendinize.Hayatının merkezinizde hep bi adam olmak zorunda değil.
Kesinlikle biz kadınlara değil ama böyle düşünen kişilere müstehak.
Çocuk falan varken boşanmaK zor olur, evliliğine mecburen devam edersin, hatta seversin şans verirsin, saygı duyarım. ama her erkek aldatıyor napalım kaderimiz çekelim mantığını aklım dimağım almadı almıyor. Ayrıca her erkek de aldatmıyor. Yok öyle bi dünya.

Aldatmayan erkek mi vardan başlayıp onu boşayıp başkasına gitsen yapmayacak mıdan

çıkmışsınız maşallah.

Biz kadınlara müstehak, bazılarımız kendini kandırıyor.Yetmiyor başkasını da kandırmaya

çalışıyor.

Biraz saygınız olsun kendinize.Hayatının merkezinizde hep bi adam olmak zorunda değil.
İyi de konu sahibesi boşanmak istemiyor ki şu durumda
Ne yapabiliriz?
Ne kendimi kandırdım nede başkasını
Benim için yaptıysanız bu yorumu
Aldatmayan erkek varsa helal olsun derim
İstisnalar kaideyi bozmaz ama

Size cidden sanalda elalemin karısına kızına herkesin yazdığını düşündüren ne ya? Evet hepsi yazmıyolar sizin kocanız yazıyor diye milyonlarca erkeği sizin kocanızla aynı kefeye koyamazsınız. Tıpkı bunu bilmesine ragmen sindirmeyen milyonlarca kadınla kendinizi aynı kefeye koyamayacağınız gibi...

:duduk::kızgın:Allahım sana geliyorum:işsiz:

Yazık cidden kadınlarımız da bu zihniyetteyse artık bitmişiz hepsi yapıyomuş sanalda bozmuş insanlar öyleyse internet bizim de elimizde burda konuşmak yerine çok daha heyecanlı mecralarda fink atabiliriz neden biz yapmıyoruz onlar yapıyo ?? Biraz akıllanın artık.

Konu için fikrim şöyle boşanma kararını hemen alıp icraate dökemeyeceksen bu adam konuştuğunda da aymazlığa vuracak daha önce de yapmış hikayesi hiç inandırıcı değil üstelik. İmalarda bulun, tavır değiştir, kendine daha fazla bak, para harca, biriktir vs içten içe acaba desin bildiğinden şüphe duyarsa tepene çıkamaz bu sırada işe geri dönmenin gelir elde etmenin bir yolunu bul. Sonrası zaten malum. Eğer ayrılıktan emin değilsen konuş nasılsa ikna eder bi şekilde ama üçüncüye çok daha ağırıyla karşılaşırsın bunu da bil.

Benim
Size cidden sanalda elalemin karısına kızına herkesin yazdığını düşündüren ne ya? Evet hepsi yazmıyolar sizin kocanız yazıyor diye milyonlarca erkeği sizin kocanızla aynı kefeye koyamazsınız. Tıpkı bunu bilmesine ragmen sindirmeyen milyonlarca kadınla kendinizi aynı kefeye koyamayacağınız gibi...
Benim kocam yazıyor muydu yazmıyor muydu bilmiyorum Allah var hiçbi zaman görmedim ama ben şiddette uğradığım ilk anda boşanma davası açtım benim babam bile bir fiske vurmadı bana kimse el kaldıramazdı da dediğim gibi bu aldatma meseleleri kişiye bağlı kimi kaldırır kimi kaldırmaz.

Bosanmaniz şuan mümkün değilse bile konuşun yine de.
Şu çocuklar için seni bosamiyorum, aynı evin içinde bundan sonra yavanciyiz, benden kadınlık bekleme, adam olamadın çocuklarıma baba ol bari bu saatten sonra diyin ve odaları ayırın.

Çocuklar büyüyünce biraz, biraz da ekonomik olarak rahatlayinca bosanin.

Bir arkadaş demiş katılıyorum, burnundan fitil fitil getirin.

Arkadaş erkeklerden intikam almak için sanalda onlarca erkekle görüşen biriymiş sanırım konusunda belirtmiş. Herhalde ona çok evli erkek denk geldi-üzmeyin kocalarınızı ne olmuş iki flörtleştiysek diyor.

Sen dogru olani yapiyosun dinini bilen insan kendini bilen insan zaten böyle birsey yapmaz canim.. bence al karsina konuş..senin icinde yara olacagina ona olsun. Belki utanir cocuklarindan senden
Bunun dinle ilgisi yok. Ahlakla ve kişiliğini oturtmuşlukla alakası var! Ahlakı olan insan ister dindar olsun isterse de olmasın böyle rezillikler yapmaz.

Arkadaş erkeklerden intikam almak için sanalda onlarca erkekle görüşen biriymiş sanırım konusunda belirtmiş. Herhalde ona çok evli erkek denk geldi-üzmeyin kocalarınızı ne olmuş iki flörtleştiysek diyor.
Kimsenin kocası ile flörtleşmedim sevgilisi ile görüşmedim de edebinizi takının duygusal boşluktan dolayı pişmanlığımı dile getirdiğim bi çıkış yolu aradığım konumu burda bana karşı kullanamazsınız siz haddinizi bilin

Bende boşanma davanız var boşanamıyorsunuz zannettim başlığı görünce :işsiz:
Konuşun derdi neymiş öğrenin:KK66:

Kimsenin kocası ile flörtleşmedim sevgilisi ile görüşmedim de edebinizi takının duygusal boşluktan dolayı pişmanlığımı dile getirdiğim bi çıkış yolu aradığım konumu burda bana karşı kullanamazsınız siz haddinizi bilin
Herkesin sanalda aldatmasını normal olarak gören ve bu yazıyı yazan kişi ancak bunu tecrübe etmiştir diye düşündüm. Evlilerle görüşmediyseniz iyi yapmışsınız. Evlilerle görüştüğünüzü ima ettiğim için özür dikerim ancak sanal aldatma ile ilgili olan görüşüm değişmedi.

Back
X