ne yapmalıyım boşanmak çok zormuş

Yani adam belki tamam bosanalim diyecek veya bosanmasa bile triplerini sallamayacak bile. Bosanacak olan kadin " yok bi sure idare edecegim seni sonra gidecegim" bilmem ne laf kalabaligi yapmaz zaten. Cidden bi sure idare edip gidecekse bile bunun aciklamasini o gunden yapmaz. Boyle blof atmayla da biyere varilmaz. Buyuk buyuk konusup yapmayinca ?????? Tabi ki ciddiye alinmayacak.
Bağa mı dedin. :rapci::KK48:

Geçmiş olsun, üzücü bir durum. Doğrusu istisnalar olsa da aldatılmadan sonraki ihtimaller az çok bellidir.

-Bazıları direkt boşanır
-Bazıları boşanmaz ama affetmeyi de başaramaz ve yılları sinir harbiyle geçer
-Çok azı da affeder çünkü karşı taraf çok çaba gösterir ve gerçekten pişmandır ama o kalpteki kırılmışlık yine de bir köşede durur

Sonuç olarak neredeyse telafisi mümkün olmayan bir incinmişlik ve soru işareti bıraktığı çok açık. Keşke hiç kimse böyle büyük hatalar yapmasa. Kendinizi ve eşinizi en iyi siz tanırsınız. Umarım en doğru kararı verebilirsiniz.

Boşanmayacaksanız gördüğünüzü belli etmeyin ve eşinize daha yakın cilveli olun
Bu dediğinizi ancak ruhunu bedenini sevmeyen bir kadın yapabilir.
Yazdığınızı okudum okudum. Şaka mı yapıyor acaba dedim. Ki umarım öyledir.
Değilse de, bir insan için çok aşşalayıcı bir durum.
Adam her fanteziyi başka şahıslardan bekleyecek,evdeki de dur ben yapayım onlara gitmesen diyecek.
Çok yazık.
İnsan kendi değerini kendi belirler.
Kadın kendini yamaya çalışan bir varlık olmamalı.
Çünkü kadın kadındır ki daha ötesi yok.

Konu sahibi sana yorum yapamıyorum.
Evinizin içini siz bilirsiniz görüşler hayat şartları yada daha bir sürü sebep sizi eşinize bağlar yada bağlamaz söker atar. Tamamen sizin kendi elinizde olan bir durum. Sabır diliyorum.

Boşanmayacaksanız gördüğünüzü belli etmeyin ve eşinize daha yakın cilveli olun
Aman kaptirma kocani o seni aldatsin elin or......larina yavrum canim desin amaa karisi iko cocugunun annesi kocacim diye cilve yapsin...adam namussuz serefsiz ne koca olmayi ne baba olmayi haketmesin...nasil bir gurursuzluk bu nasil bir asagilama kendini paspas yap daha iyi vallahi daha iyi:oha::oha::oha:

Eşiniz arsız ve utanmaz üstüne bir de her aldattıgında sizin zekanızla da dalga geçiyor. Siz de sanırım evliliğiniz düzelir diye aldatılıp, bahanesine inanıp, ödül olarak bu adamdan çocuk dünyaya getiriyorsunuz. Aldatılıp affeden kadınlara üzülmüyorum ama bu evlilikte büyümek zorunda olan sabilere için çok üzülüyorum. İşte oglunuzun önündeki rol model erkek ya da kızınızın ömür boyu sırtını yaslayacagı erkek figürü.
Siz boşanmaya cesaret edemeyeceksiniz keşke eşiniz boşanalım dese. Ama demez çünkü tıpkı sizin de başka konularda bahsettiğiniz gibi siz yemek ütü çamaşır bulaşık tam servis veriyorsunuz o da patron olarak bu kalitede hizmeti, aldatılmasına rağmen, verebilecek bir kadın bulamaz.

Konu sahibi lutfen ucuncu cocugu yapma bu adi adamdan.ve yatma da hastalik kaparsin sagligini da kaybedersin yazik iki cocuk var dikkat et annesin sen.yapacagin sey bosanmak acik ve net.ama cesaretin yoksa bahanelere siginacsksan kocani rezil et ailesine kendi ailene.yuzune vur acikca konus kiyameti kopar ne bu ya.ayni seyi sen yapsan nolurdu bir dusun bakalim..

Aldatmayan erkek var mıdır?

Bence yok
Sadece yakalanmamış olanı vardır

Sanal alemin arkadaşlık uygulamalarının bu kadar çoğalıp
sık kullananlar oldukça
Bu tür konuları hep okuyacağız ne yazıkki

Sorunuza gelince
Karşınıza alın konuşun
Sizden af dilerse sosyal medya hesaplarını kapatmasını isteyin

Şu an aklıma başka bir şey gelmiyor
Sevgili olsanız vurun tekmeyi derdim
Var cnm var aldatmayan Allah korkusu tasiyan esinden degilde Allahtan korkup aldatmayan cok kadin erkek var....

Var cnm var aldatmayan Allah korkusu tasiyan esinden degilde Allahtan korkup aldatmayan cok kadin erkek var....
Evet var ve karısı vefat edip 4 cocuguna hem anne hem baba olup,evlenmeyen erkek bile var. Duyduğumda cok duygulanmıştım
Sevgilisi falan da olmamis sanırım. Arkadaşımın babası. Allah rahmet eylesin.

+1
Gercekten bu forumda bunu anlamiyorum ben de. Birinin sürünesi varsa sürünür, nerden biliyorlar adamin sürüneceğini? Belki oh be sonunda bosanmak istedi diyecek.
Ben süründür diyorum ama plan şu oluyor genelde: Maddi manevi yüklü bir tazminat almak. Yani adamın bütçesini sarsacak kadar. O zaman el mecbur sürünür. Erkeklerin canını al, parasını alma. Bu iş böyle.

Şimdi bu düşüncemi pek yazmam ama aldatilcak insan var, aldatilmicak insan var. Mesela aldatırsam bu benim topuguma sıkar dedigin insanlari aldatmiosun. Ya da aldatirsam susar oturur nereye gidecek dedigin insanlari aldatiosun. Karaktersizler genelde bu ayrimi düşünüyor yani. Cogu insan da karaktersiz. Ölümlü dünya aman koy ver gitsin ani yaşa falan filan hep bu kafalara neden oluyor.

Aldatilcak insan kategorisindeysen, otomatikman karsidaki bunda bi eksik var gideyim sunu bulayim demio. Koyverdigi icin korkusu olmadigi icin yeni yeni seyler denemek istio. Sucu kendinde cok arama. Bir tane güzel elbisen var diyelim. Magazalara bakmiyor musun? Baska güzel elbise görünce almiyor musun :)

Ben bi kitapta okumuştum bu devirde aldatmayan erkek Yok acı ama gerçek bu yazıyordu. Özellikle hamilelikten sonraki dönemlerde çok aldatmaya meyilli oluyorlarmış. Kitapta birde sanal olaylar çok arttı herkes sanalda önüne gelenle konuşuyor diyor. Elin Rus karıları için yıkma yuvanı kocanın gelip geçici bir hevesliktir. Birde söyleme şakın bu sefer hem bildiğini bilir daha çok cesaret alır

Tamam seninki her türlü pisliği yapsın sen seyret.
İmzayla kağıt üstü senin olduğunu zannettiğin kişiyi başkasına kaptırmamış(!) oluyorsun.

Erkeklere her naneyi yerken alnı pir-ü pak şekilde yapıyormuş hissi vermeye devam edin. İyice normalleştirin. Resmen hakkınız dedirtiyorsunuz.

Kadın aynısını yapsa oww hemen kocasına söyleyelim yazık dersiniz.

İki yüzlüyüz işte.

Aldatmayan erkek var mıdır?

Bence yok
Sadece yakalanmamış olanı vardır

Sanal alemin arkadaşlık uygulamalarının bu kadar çoğalıp
sık kullananlar oldukça
Bu tür konuları hep okuyacağız ne yazıkki

Sorunuza gelince
Karşınıza alın konuşun
Sizden af dilerse sosyal medya hesaplarını kapatmasını isteyin

Şu an aklıma başka bir şey gelmiyor
Sevgili olsanız vurun tekmeyi derdim

Ne güzel normalleştirdiniz . Aldatmayan erkek yok ohh bu kadar basit. Evli olunca ayrılmak imkansız tabi evlenince gururumuzu da o cüzdanla birlikte terk ediyoruz. zihniyete bak çay demle

Tabi ki eksik kalır. Ayrıca sanaldan yapmış ne yaptıysa bence bunun için boşanma sen bilirsin tabi ki ama o kadar emek vermişsin yuvan orası senin eşin bildiğini bilse ödü kopardı emin ol. Ayrıca evli olmasam alırdım demiş yani adam evli olduğunu onu almayacağını söylüyor. Açık açık sizinle gönül eğlendiriyorum diyor o kadınlara. Asıl bu o kadınların da yüzsüzlüğü

Yani kadınlardan utanıyorum bazen.

Şuradaki bir kaç kadını ben de erkek olsam döne döne aldatirdim Allah'ima.
Nasılsa bana her türlü bağlı.
Ne edersem edeyim beni o... diye tabir ettiği kadinlara yedirmeyecekmis.
Niye aldatmayayim ?
Hem de çatır çatır.
Umarım eşleriniz şu düşüncelerinizi öğrenir.

Şuradaki bir kaç kadını ben de erkek olsam döne döne aldatirdim Allah'ima.
Nasılsa bana her türlü bağlı.
Ne edersem edeyim beni o... diye tabir ettiği kadinlara yedirmeyecekmis.
Niye aldatmayayim ?
Hem de çatır çatır.
Umarım eşleriniz şu düşüncelerinizi öğrenir.
:KK52:bende birşeyler yazacaktım ama siz gayet açık duygularıma tercüman olmuşsunuz

Back
X