- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
2 yıl önce de gördüyse 11 aylık bebek niyedir hiç anlamıyorum..... Yazık ya ...Boşanmayacaksanız söylemeyin. 2 yıl öncede görmüşsünüz şimdi niye bu kadar dert ediyorsunuz. Bakmayın telefonuna.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıl önce de gördüyse 11 aylık bebek niyedir hiç anlamıyorum..... Yazık ya ...Boşanmayacaksanız söylemeyin. 2 yıl öncede görmüşsünüz şimdi niye bu kadar dert ediyorsunuz. Bakmayın telefonuna.
Böyle diyerek normalleştiriyorlar. Bütün erkekleri mi araştırmışlar?Ben bi kitapta okumuştum bu devirde aldatmayan erkek Yok acı ama gerçek bu yazıyordu. Özellikle hamilelikten sonraki dönemlerde çok aldatmaya meyilli oluyorlarmış. Kitapta birde sanal olaylar çok arttı herkes sanalda önüne gelenle konuşuyor diyor. Elin Rus karıları için yıkma yuvanı kocanın gelip geçici bir hevesliktir. Birde söyleme şakın bu sefer hem bildiğini bilir daha çok cesaret alır
Sani erkek erkekle aldatıyor :))Böyle diyerek normalleştiriyorlar. Bütün erkekleri mi araştırmışlar?
Ayrıca elin rus karısı için değil, kocasının elin rus karılarına sulanmasından dolayı yuvası bozuluyor!
Şu zihniyetten kurtulun artık!
Aldatmayan kadın da yok o zaman! Niye her şey erkeklere özel? Hamilelikten sonra ıvır zıvır bunlar hep erkeklerin aldatmalarına zemin hazırlayıp normalleştirme!
Aynen ama olur mu elin Rus karısı o... işte diye düşünüyordur. Ben anlamıyorum kadın o... oluyor da erkek neden olmuyor acaba?Sani erkek erkekle aldatıyor :))
Erkeğin aldattığı kişi de kadınsa bu orantıya göre aldatmayan kadın da yoktur![]()
Tabi canim o anlamda surundurmeyi ben de destekliyorumBen süründür diyorum ama plan şu oluyor genelde: Maddi manevi yüklü bir tazminat almak. Yani adamın bütçesini sarsacak kadar. O zaman el mecbur sürünür. Erkeklerin canını al, parasını alma. Bu iş böyle.
Diğer taraftaki metresi mutlu mu yapalım. Kullanılıp atılır işteAman kaptirma kocani o seni aldatsin elin or......larina yavrum canim desin amaa karisi iko cocugunun annesi kocacim diye cilve yapsin...adam namussuz serefsiz ne koca olmayi ne baba olmayi haketmesin...nasil bir gurursuzluk bu nasil bir asagilama kendini paspas yap daha iyi vallahi daha iyi![]()
Şaka falan değil. Tamam siz direk boşanırsınız. Ama ben başka bir metresi Mutlu edemem. O metresler asla ve asla ev hanımı olmayı hak etmiyorlar.Bu dediğinizi ancak ruhunu bedenini sevmeyen bir kadın yapabilir.
Yazdığınızı okudum okudum. Şaka mı yapıyor acaba dedim. Ki umarım öyledir.
Değilse de, bir insan için çok aşşalayıcı bir durum.
Adam her fanteziyi başka şahıslardan bekleyecek,evdeki de dur ben yapayım onlara gitmesen diyecek.
Çok yazık.
İnsan kendi değerini kendi belirler.
Kadın kendini yamaya çalışan bir varlık olmamalı.
Çünkü kadın kadındır ki daha ötesi yok.
Konu sahibi sana yorum yapamıyorum.
Evinizin içini siz bilirsiniz görüşler hayat şartları yada daha bir sürü sebep sizi eşinize bağlar yada bağlamaz söker atar. Tamamen sizin kendi elinizde olan bir durum. Sabır diliyorum.
Şaka falan değil. Tamam siz direk boşanırsınız. Ama ben başka bir metresi Mutlu edemem. O metresler asla ve asla ev hanımı olmayı hak etmiyorlar.
Ben bi kitapta okumuştum bu devirde aldatmayan erkek Yok acı ama gerçek bu yazıyordu. Özellikle hamilelikten sonraki dönemlerde çok aldatmaya meyilli oluyorlarmış. Kitapta birde sanal olaylar çok arttı herkes sanalda önüne gelenle konuşuyor diyor. Elin Rus karıları için yıkma yuvanı kocanın gelip geçici bir hevesliktir. Birde söyleme şakın bu sefer hem bildiğini bilir daha çok cesaret alır
Ev hanımı olmak çok büyük bir mertebe mi? Uuuuuu beybiŞaka falan değil. Tamam siz direk boşanırsınız. Ama ben başka bir metresi Mutlu edemem. O metresler asla ve asla ev hanımı olmayı hak etmiyorlar.
Evet büyük bir mertebeEv hanımı olmak çok büyük bir mertebe mi? Uuuuuu beybi![]()
Evet evli adamla bile bile beraber olan kullanılmayı hak ediyorHe aldatılınca, adam başkasıyla beraber olunca senin mutluluğun da bir sorun olmuyor yani hımmm..
Adam iki kadını aynı anda idare ediyor ama kullanılan sadece nikahsız olan mı oluyor? Hımmm
Allahım sana geliyorum![]()
Kim kullanılıyo bu durumda şen şakrak gezmeli yemeli içmeli zamanlar geçirilen el üstünde tutulan kadın mı evde hizmetçilik yapan güler yüz görmeyen hatta eziyet gören kahır çeken miEvet evli adamla bile bile beraber olan kullanılmayı hak ediyor
O şen şakrak dediğiniz bir metres farkında mısınız. Ve ben bir metresin mutlu olmasını asla istemiyorumKim kullanılıyo bu durumda şen şakrak gezmeli yemeli içmeli zamanlar geçirilen el üstünde tutulan kadın mı evde hizmetçilik yapan güler yüz görmeyen hatta eziyet gören kahır çeken mi
Ben de bir yazı okumuştum internette. İkinci kadın yazmış. Diyor ki: “İkinci kadın olmanın birçok avantajı var. Sevgilinizin kirli çorabını, çamaşırını yıkayan onun eşi. Siz bunları görmüyorsunuz bile. Onun öfkesini, kötü hâllerini çeken de o. Sevgiliniz yalnızca neşeliyken görüşür sizinle. Kaybetme korkusu vardır sizi. O yüzden birlikte gezer, tozar, çılgınca sevişirsiniz. Size hediyeler alır falan. Ama eşini kaybetme korkusu yoktur. O evde çocuklarına bakar, yemek yapar, ütü, çamaşır, bulaşık vb. ile uğraşır. Sizse sevgilinizin güzelliklerini yaşarsınız, mutlu etmeye uğraşır sizi. Tüm bunlara rağmen niye evleneyim ki biriyle? Niye ben de ‘eş’ olayım ki?”He aldatılınca, adam başkasıyla beraber olunca senin mutluluğun da bir sorun olmuyor yani hımmm..
Adam iki kadını aynı anda idare ediyor ama kullanılan sadece nikahsız olan mı oluyor? Hımmm
Allahım sana geliyorum![]()