• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim bosanmak icin illa delil olmasi gereklimi.

gecegozlumbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
154
82
28
40
Merhaba uzun zamandir siteye girmiyordum. Yine bir derdim var ve buradaki bayanlarin fikirleri bana oldukca yol gosteriyo bicok konuda. Kendimi cok saf gozu acik olmayan biri gibi goruyorum. Esim tarafindan yapilan onca seytanligi zaman gectikce anliyorum. Hanimlar evliligimde 3 4 yildir cok sorunlar var. Bircok problrm yasiyorum. Esimin beni aldattigindan suphe duyuyorum. Bunu ona soyledigimde bana babami ornek gostererek babanda yapiyo yapiyodu hadi git ona da laf soylesene diyerek yuregime hanceri sokuyo. Evet babamda annemi aldatmisti ve ailede duyulmustu tabi oda duydu. Bana onu ornek gostermesi cok canimi yakiyor. Vizyonum oyle karanlikli ne yapacagimizi ne dusunecegimi bilmez bi haldeyim. Lutfen bana yol gosterin. 2 cocugum var bi meslegim yok. Calismiyorum. Annem vefat etti. Babamla gorusmuyorum. O kadar caresiz bitkin yorgun yilgin hissediyorum.

Boşanmak için sadece cesarete ihtiyacınız var.
Aileniz yoksa devlet kurumları var barınmak için.
Ama böyle eğitimsiz,güvensiz ,kendi hayatını sağlama almadan evlenen kadınlara da çok kızıyorum ya.

Merhaba uzun zamandir siteye girmiyordum. Yine bir derdim var ve buradaki bayanlarin fikirleri bana oldukca yol gosteriyo bicok konuda. Kendimi cok saf gozu acik olmayan biri gibi goruyorum. Esim tarafindan yapilan onca seytanligi zaman gectikce anliyorum. Hanimlar evliligimde 3 4 yildir cok sorunlar var. Bircok problrm yasiyorum. Esimin beni aldattigindan suphe duyuyorum. Bunu ona soyledigimde bana babami ornek gostererek babanda yapiyo yapiyodu hadi git ona da laf soylesene diyerek yuregime hanceri sokuyo. Evet babamda annemi aldatmisti ve ailede duyulmustu tabi oda duydu. Bana onu ornek gostermesi cok canimi yakiyor. Vizyonum oyle karanlikli ne yapacagimizi ne dusunecegimi bilmez bi haldeyim. Lutfen bana yol gosterin. 2 cocugum var bi meslegim yok. Calismiyorum. Annem vefat etti. Babamla gorusmuyorum. O kadar caresiz bitkin yorgun yilgin hissediyorum.
Baban da yapiyordu derken zaten itiraf etmis.
Ne piskin pervasiz bir insan.
Zaten sizin icinde bulundugunuz kosullardan dolayi boyle rahat pervasiz.
Caresiz katlanacak fikriyle rahat hareket ediyor.
Ama caresiz degilsiniz insan istedikten sonra yapamayacagi ne var ki.
Belki zamana ihtiyaciniz var.

Rezil!
Baban, annene karşı çocuklarına karşı sorumluydu.
Bu onu zerre ilgilendirmez.
Kendine cevaz aramasın.

Konuş kardeşim. Susma.. Bak tepene çıkmış. Pisliğine ruhsat veriyor. Edepsiz!

iste durumu iyi ama kanitlayabilsem alabiliyorum kanunlar oyle cunku.
Evet cnm kanunlar boyle bende bosanma asamasinda yim dilekçe falan yok ama ortada 3 aydır ayriyiz Rabbim seninde yardimcin olsun aklını kullan delilin olsun öyle o düşündüğünü yap cnm bence madem durumu var süründür

Yurtdışında neredeyseniz mutlaka adli makamlardan yardımcı olacak birileri vardır. Aldattığını ispat etmeseniz dahi çalışmayan halinizle zatennafska ve tazminat alabileceğinizi düşünüyorum. Sığınma isteyeceğiniz hiçbir kurmuyor mu?

Back
X