• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim bosanmak icin illa delil olmasi gereklimi.

Baban da yapiyordu derken zaten itiraf etmis.
Ne piskin pervasiz bir insan.
Zaten sizin icinde bulundugunuz kosullardan dolayi boyle rahat pervasiz.
Caresiz katlanacak fikriyle rahat hareket ediyor.
Ama caresiz degilsiniz insan istedikten sonra yapamayacagi ne var ki.
Belki zamana ihtiyaciniz var.
aynen oyle o allahin belasi bbaam yuzunden cok cektik evlendim yine cekiyprum yaptigi pislikten dolayi bazen kendimi bi kopruden atmak istiyorum

trde yasamiyorum yurtdisindayim buranin dilinede cok hakim degilim
O zaman sizin icin daha kolay olur yasam kosullari. Tr ye kiyasla daha rahat kurarsiniz hayatinizi.
Dil hakimiyeti her iş icin kesin olmasi gerekli birsey degil.
Zaten her turlu tazminat nafaka vs alirsiniz durumunuza gore

eger aldattigini ispatlarsam daha fazla alabiliyormusum benim derdim.o 2 cpcuk var

Tamam daha fazla alın. 2 çocuk var.
Ancak hazır paradan bir şey çıkmaz. Kendi ayaklarınız üstünde durmanız lazım.
Atıyorum 100bin tazminat çıktı. Bu para neye yetecek?
O yüzden tazminatı nafakayı alın ok ama sizin bir gekir kapısı bulmanız lazım.

O zaman sizin icin daha kolay olur yasam kosullari. Tr ye kiyasla daha rahat kurarsiniz hayatinizi.
Dil hakimiyeti her iş icin kesin olmasi gerekli birsey degil.
Zaten her turlu tazminat nafaka vs alirsiniz durumunuza gore
iste bulasik yikicam temizlik yapcam ne yapim artik oda ucu ucuna yetisir ama kafam rahat olur

Tamam daha fazla alın. 2 çocuk var.
Ancak hazır paradan bir şey çıkmaz. Kendi ayaklarınız üstünde durmanız lazım.
Atıyorum 100bin tazminat çıktı. Bu para neye yetecek?
O yüzden tazminatı nafakayı alın ok ama sizin bir gekir kapısı bulmanız lazım.
evet oyle haklisiniz tabi bi is bulmam lazim oyle yorgunum hic gucum yok sanki bu evlilik yedi bitirdi tuketti beni

Kaç yıldır orada yaşıyorsunuz?Derdinizi anlatacak kadar bilseniz yeterli dil.Türkiyede varsa oradada mutlaka kadınlar için sığınma evleri vardır.Oraya yerleşseniz bir süre.Şartlar nasıl yaşadığınız yerde bilmediğim için sadece bunu diyebiliyorum.Allah yardımcınız olsun.Terbiyesiz adam.Kendi ayıbını örtmek için başka ayıp kullanıyor.Şahsiyetsiz.

o kadar cok canim yaniyoki anlatamam .ne duusnmeliyim bu lafi soyledigine gore kesin aldatiyo ama ispatliyamiyorum iste.telefon ortada .email sifreleri bende. Sadece is emaile giremiyorum o emil sadece is yerinde girilebiliyo ve benim oraya girmem yasak.
Bı insan eşine böyle bir şeyi nasıl söyleyebilir! Utanmaz adam.
Bence direk bosan
Uğraşmaya değmez.
Çocuk var mı ?

Boşanmak çözüm olmayacak ki en son onu düşünün.Önce çocuklar ve sen nasıl olacak gibi bir sürü şey var.Tek başınıza savaşabilecek konuma getirin kendinizi bu erkeklerin aldatmayanı varmı çok merak ediyorum benim ikinci evliliğim ama yine hüsran Allah yardımcınız olsun.Bilmeden yürüyor da öğrendikten sonrası çok zor oluyor.Yenmiyor sonuç ayrılık oluyor.Zor zamanlar iyi düşünün

Kaç yıldır orada yaşıyorsunuz?Derdinizi anlatacak kadar bilseniz yeterli dil.Türkiyede varsa oradada mutlaka kadınlar için sığınma evleri vardır.Oraya yerleşseniz bir süre.Şartlar nasıl yaşadığınız yerde bilmediğim için sadece bunu diyebiliyorum.Allah yardımcınız olsun.Terbiyesiz adam.Kendi ayıbını örtmek için başka ayıp kullanıyor.Şahsiyetsiz.
beni en hassas noktamdan vuruyor serefsiz

Boşanmak çözüm olmayacak ki en son onu düşünün.Önce çocuklar ve sen nasıl olacak gibi bir sürü şey var.Tek başınıza savaşabilecek konuma getirin kendinizi bu erkeklerin aldatmayanı varmı çok merak ediyorum benim ikinci evliliğim ama yine hüsran Allah yardımcınız olsun.Bilmeden yürüyor da öğrendikten sonrası çok zor oluyor.Yenmiyor sonuç ayrılık oluyor.Zor zamanlar iyi düşünün
sizin icinde uzuldum ikinici esinizdemi kotu cikti .ama bilerekte yasanmiyo dediginiz gibi hergun aci cekiyprum. Geceleri ayri yatiyoruz benimle yatmiyor bile. O kadar sevgisizki bana karsi .yapayanlizim zaten

Merhaba uzun zamandir siteye girmiyordum. Yine bir derdim var ve buradaki bayanlarin fikirleri bana oldukca yol gosteriyo bicok konuda. Kendimi cok saf gozu acik olmayan biri gibi goruyorum. Esim tarafindan yapilan onca seytanligi zaman gectikce anliyorum. Hanimlar evliligimde 3 4 yildir cok sorunlar var. Bircok problrm yasiyorum. Esimin beni aldattigindan suphe duyuyorum. Bunu ona soyledigimde bana babami ornek gostererek babanda yapiyo yapiyodu hadi git ona da laf soylesene diyerek yuregime hanceri sokuyo. Evet babamda annemi aldatmisti ve ailede duyulmustu tabi oda duydu. Bana onu ornek gostermesi cok canimi yakiyor. Vizyonum oyle karanlikli ne yapacagimizi ne dusunecegimi bilmez bi haldeyim. Lutfen bana yol gosterin. 2 cocugum var bi meslegim yok. Calismiyorum. Annem vefat etti. Babamla gorusmuyorum. O kadar caresiz bitkin yorgun yilgin hissediyorum.
Madem baban da yapti ve sen suan babanla gorusmuyorsun:"evet babam da yapti ve gorusmuyorum sen yaparsan bundan sonra seninle de gorusmem ve senin cocuklarinin babasi da bu halti yemis olacagi icin onlari da seninle gorusturmem" deyin.

Merhaba uzun zamandir siteye girmiyordum. Yine bir derdim var ve buradaki bayanlarin fikirleri bana oldukca yol gosteriyo bicok konuda. Kendimi cok saf gozu acik olmayan biri gibi goruyorum. Esim tarafindan yapilan onca seytanligi zaman gectikce anliyorum. Hanimlar evliligimde 3 4 yildir cok sorunlar var. Bircok problrm yasiyorum. Esimin beni aldattigindan suphe duyuyorum. Bunu ona soyledigimde bana babami ornek gostererek babanda yapiyo yapiyodu hadi git ona da laf soylesene diyerek yuregime hanceri sokuyo. Evet babamda annemi aldatmisti ve ailede duyulmustu tabi oda duydu. Bana onu ornek gostermesi cok canimi yakiyor. Vizyonum oyle karanlikli ne yapacagimizi ne dusunecegimi bilmez bi haldeyim. Lutfen bana yol gosterin. 2 cocugum var bi meslegim yok. Calismiyorum. Annem vefat etti. Babamla gorusmuyorum. O kadar caresiz bitkin yorgun yilgin hissediyorum.
Babam yapiyodu annem kabul etmiş oturmuş olabilir ama ben kabul etmiyorum de ne yussuz yaa babanda yapiyomusmuş bumu yani bosan nafaka alırsın zaten bide iş bul çalış çalışmak için illa bı meslek sahibi olmak şart değil bugün en basit iş tekstilde temizleme 1500 aylık yani böyle düşündüm simartmayin bence böyle yuzsuzleri sözüm sadece sana değil cnm tüm aldatilanlara

Back
X