• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim bosanmak icin illa delil olmasi gereklimi.

Bi daha el kaldirirsa size mutlaka darp raporu alin hastaneden ilerde mahkemede kullanirsiniz. Aldatiyorsa da Insallah kanitlayabilirsiniz

Iste erkeklerin agzina 1 laf verdin mi onu senelerce evirir cevirir kendi onune getirir ne olrsa olsun. Ayni hataya bende dustum ne ailen olsun nede arkadaslarinla ilgili olan asla ve asla agizlarina laf verme kendini yag gbi yuz ustune cikarip seni suclu cikariyolar durumun cok zor maddiyat olmada 2 cocukla nasi ayrilinir allah sabir versin..

Delilleri mesajlaşma arama kamera kaydı falan mahkeme toplamaz mi? Siz kendi başınıza ne kadar toplayabilirsiniz?

Ben seni babamdan farklı bildiğim için evlendim ama aynısı çıktın diyebilirsin. Ya zaten bir açıklama yapmak zorunda da değilsin. Nafaka ile geçinebilirsen boşan.

yani cocuklar icin devammi edin diyosunuz anlayamadim zaten simdiye kadar hep cocuklar icin sabrettim ama artik olecek gibiyim nefes alamiyorum sagligimi kaybediyorum supheyle yasanmiyo

Hayır çocuklar için devam edin demiyorum evliliğiniz yürümüyor belli ki.
Çocuklarınız var yıkılamazsınız dedim.
Bir anne olarak ayakta kalmanız lazım ve onlar için güçlü olmanız lazım dedim.
Bunun için ne gerekiyorsa yapılmalı.

Bak canım sana aynı şeyi kendim yaşamasam da daha önce açtığım konuya bakarak dolaylı olarak ne yaşadığımı görebilirsin.Benim de babamın annemi 5 para etme bir kadınla aldattığını yakaladım telefon mesajlaşmalarından. Sonra kenara çektim herşeyi bir bir itiraf etmesini sağladım. Bu esnada ses kaydı yaptım. Al sana DELİL. Aynı senin kocan gibi suçunu bastırmaya sinirle bağırarak çağırarak çalışır. Ama onu en iyi sen tanıyosun öyle bi yaklaş ki sanki itiraf etse kapanacakmış gibi anlasın konuyu.Yaptıysan yaptın ya da yapıyosun ama bana yalan söyleme herrşeyi ayrıntısına kadar biliyorum şimdi anlat gibilerinden. Konuşturduktan sonra ne istiyosan onu yap.Hatta delilim var seni boşucam herşeyini alıcam gibi gözünü de korkutabilirsin boşanmak istemiyorsan. Ben evi bile koşulsuz şartsız annemin üzerine geçirtiyorum hatta bugün tapuya gidiyolar. Babam olacak şerefsiz de it gibi titriyo şuan. Güçlü ol ve kendine güven.

Benim arkadasim var evlenip bosandi cok sukur cocugu yoktu. Bana derdi ki erkegin aldatmayani yok, sadece yakalanmayani var ne dogru soylemis ya ! Bu erkeklerin o kucucuk organlari olmasa aldatabilecekmi acaba!

nafaka tazminat alabilmek icin

delile ihtiyacınız yok. kadının beyanı esastır. şiddete uğradım bu adam beni aldattı derseniz mahkeme bunu esas sayar. zaten onlar çok rahat biçimde doğruyu yalanı anlıyor. bir tanıdığınızı da tanık olarak yazın sizin o dönemlerinizi teyit etsin.

işiniz gücünüz olmadığından adam sizi rahatça istismar ediyor.
ama insan isterse her şeyi yapar.
bir çok kursa gidip sertifika alıp iş yapabilirsiniz.
yeter ki mücadele edin ve cesaretli olun.
çocukların böyle babaya ihtiyacı yok.

Back
X