Ne yapmalıyım bu konuda ? :(

Zaten tanıyor musun dediğinde bana msj attı demişsiniz işte.Dahasını sormamış ki? Ne gerek var anlatmaya.

Zaten tanıyor musun dediğinde bana msj attı demişsiniz işte.Dahasını sormamış ki? Ne gerek var anlatmaya.
Çocuk yalan yanlış bişey anlatır mi diye çekindim ama o yazdı o görüşmeye çalıştı yani anlatırsa bunları da anlatması gerek , yada erkek arkadaşım niye detay vermedin açıkça anlatmadın diye yanlış anlarsa diye çekiniyorum

Ayrıca biz fotoğraf atmıştık ona hayırlı olsun mutlu olun gibi bişey yazmış erkek arkadaşımla otururken görmüştüm ne alaka anlayamadım

hayırlı olsun mutlu olun yazan, 4 gün sevgilinizle aynı evde kalacak samimiyete sahip olan biri sanmıyorum ki yalan yanlış bir şey anlatsın. zaten siz mesaj attığını gizlemeyip söylemişsiniz bence sorun yok, he bir kahve ictiğinizi de söyleyebilirdiniz onda da abes bir durum yokmuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…