- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Soyadın soyadım olsun inşallah deseydin..
Aman sakın haaa:))
Aynı apartmanda oturuyoruz aynı üniv gidiyorz :) salı günü oldu bu kacıncı katta oturduğumuda öğrendi hala eklemedi ama yaBen olsam postayi sorardim posta nerde, nerden gelmis, sizin binayami birakmislarrr kafamda deli sorular
Ya hayatim sana sifreyi veriyorum iste :) postanin pesine dusersen sonuca ulasirsin sonucta konusma firsati olucak :))) Ve bence o cocuk seni ekleyecek. Sen hic yuz verme konusursan posta konusunda konus. Taktim bende postayaaa :OKızlar bu salı günü oldu bugün perşembe hala eklemedi acele mi ediyorum acaba benmi eklesem ki
Ya hayatim sana sifreyi veriyorum iste :) postanin pesine dusersen sonuca ulasirsin sonucta konusma firsati olucak :))) Ve bence o cocuk seni ekleyecek. Sen hic yuz verme konusursan posta konusunda konus. Taktim bende postayaaa :OKızlar bu salı günü oldu bugün perşembe hala eklemedi acele mi ediyorum acaba benmi eklesem ki
Ben biliyorum soyadını sormadım ondan 22 yaşımdayım o 25 yasında aynı apartmda oturyrz aynı okuldayz yoksa marketten tanışmadm önceden tanıyodm sağolun yorum icinYaş kaç
Evde kaldım diyenlere bi ilham olursunuz belki
Bende mi markete gitsem yaş da geçiyor
Yakında ekler seni face den
sende sorsaydın soyadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?