- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
az önce cepten yazdığım için tam anlatamadım,
gün içinde aramalarının sebebinin hiçbiri şu an geçikeceğini haber vermek için değildi. dün akşam yaptığının farkına varmasının üzerine her zamanki gibi lay lay lom konuşup konuyu ve kırgınlığımı kapatmaktı.
mesaiye kalmışsa sebebi beni merak ettirmek
arkadaşına gitmişse de sebebi beni merak ettirmek
ya da her ne için gecikiyorsa da sebebi beni merak ettirmek
öyle değil böyle ulaşılmazx olunur demek
tek bir şey var Allah korusun başına birşey gelmiş olma ihtimali sadece bundan tedirgin olduğum için aradım az önce açmadı,
zaten açmayacağını bilerek sizin düşüncelerinize istinaden aradım ve açmadı
az önce cepten yazdığım için tam anlatamadım,
gün içinde aramalarının sebebinin hiçbiri şu an geçikeceğini haber vermek için değildi. dün akşam yaptığının farkına varmasının üzerine her zamanki gibi lay lay lom konuşup konuyu ve kırgınlığımı kapatmaktı.
mesaiye kalmışsa sebebi beni merak ettirmek
arkadaşına gitmişse de sebebi beni merak ettirmek
ya da her ne için gecikiyorsa da sebebi beni merak ettirmek
öyle değil böyle ulaşılmazx olunur demek
tek bir şey var Allah korusun başına birşey gelmiş olma ihtimali sadece bundan tedirgin olduğum için aradım az önce açmadı,
zaten açmayacağını bilerek sizin düşüncelerinize istinaden aradım ve açmadı
hazrlıklıyım arkadaşım sadece başına bişey gelmiş olmasın, tek istediğim buhem mesaj atıyosun hem açmıyosun niye anlamadım
belki önemli bişey haber verecekti ama istese mesajla da bildirirdi
sana sinirli bence hatta gece bile gelebilir eve hazırlıklı ol
ben bunu ne nişanlılık ne de flört döneminde yapmadığım için şimdi yaşıyorum. hatalı olsa bile öp de barışalım, özür dile de barışalım diyip zeytinyağı gibi üste çıkan biriyle evliyim. o da senin gibi düşündüğü için zaten şuan gelmiyordur. ya önemli bişey olsaydı bak nasıl haberin olacaktı nasıl açmazsın filan....Canm. Tuhafsin Valla. Adam kacdefa aramis. Sen. Şöyle olsaydı arardi.diyorsun... Belki acil bişey var. Bence bunlar flört nişanlılık donemnde olur belki böyle inatlasip telefna cvp vermemeler ama.evlilikte bence hem Cok çocukça hemde yanlış diye düşünüyorum... Yarın öbürgün o böyle bişey yapsa cingar cikartirsin belki dimi :).. yani Cok kötü bisey yapmadığı sürece tlfn sürekli açmamak. Yanls bence... Evliliklerde hangi taraf haklı olursa olsun konuşmadan inatlasarak en ufak bir sorun bile çözüme ulaşmaz....
dediğim gibi aradım ama malesef. neyse başına bişey gelmiş olmasın dabu saydığın şıkların cevabı belki eşinin defalarca aramalarında saklıydı ama sen telefonlarına yanıt vermediğin için bunu öğrenemeyeceksin.
iki şıkkın var;
1-eşini arayacak ya da msj atıp nedenini öğreneceksin
2-onun aramasını bekleyeceksin.
kesinlikle kapı önünde durup bekleyecek bi karakterde değil. çok iyi niyetlisin, teşekkür ederimBelki de kapı önünde, arayıp nerde kaldın demeni bekliyordur içeri girmek için :) bence ara hemde barışmış olursunuz. eşin o senin nede olsa. defalarca arayıp açmayınca kızmıştır mutlaka.
Dun esimle tartistik
Kim hakli kim degil bakis a isina gore degisir ama gun icinde aksam ne olursa olsun iyi kotu konusurduk. bugun ben bir mesaj attim biraz imali biraz hak verir bir mesaj
ardindan beni radi bikac kez acmadim acmayacagimi anlayinca is arkadasimdan aradi actirmadim ve acmadim. is cikisimda yine aradi bir kez baskasiyla konusuyordum acmadim geri de aramadim.
velhasil kelam simdi bu saatte hatta tam yarim saat once evde olmasi gerekirdi. gelmedi boyle bir seyi simdiye kadar hic yapmadi.simdi gelmeme sebeplerini soyle siralayabilirim
1. ve en muhtemel sebep benim merqk etmem.
diger sebepler ise mesaiye kalmasi kalsa idi haber verrdi.
ayni is yerindn bi arkadasina gitmis olabilir ki yine hqber verirdi normal zamanda ya da trafik ki cok kucuk ihtimal.
simdi yerimde olsaniz arar miydinz nerde kaldin bi sikinti mi var diye
ne olur cevap hem de acil
keşke cevap verseymişsin aradığında o senin eşin kırgınsan soğuk konuşurdun yine fazla uzatmaz kapatırdın ama artık olan olmuş bence ara merak ettiğini bilse ne kaybedersin tabiki onun için endişeleneceksin bunu gurur meselesi yapmana gerek yok. hem sırf seni merak ettirmekse amacı o suçlu konumda olacak ararsan gönlümü almak varken böyle mi yapıyosun ben senin karınım dersin bida küsersinama için rahatlar
canım benim umarım yoluna girer herşey nasılsa gelcek amaaaaa biraz nazlansam ne olur kime nazlancam kocama değilde dersin sen açmayınca bende açmadım derse açık açık konuşmayı dene anlaşma yapın birbirimizi kırmayalım diye bak nasıl korktun başına bişey gelecek sandın dagönlümü almak varken böyle mi yapıyosun ben senin karınım
buna bayıldım
şaka bi yana ruhum böyle daralırken hoşuma gitti güldüm teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?