- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
iş yerini arasam cebine ulaşamıyorum diye
yok dediklerinde kötü olur ama ne yapsam
arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için
beyefendi geldi az önce aldı meyvesini geçti diğer odaya kapısını kapattı
ben de deli gibi merak ettim
eşşek gibi oyununa geldim
ben böyle merhametin, böyle aşkın.............
arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için
beyefendi geldi az önce aldı meyvesini geçti diğer odaya kapısını kapattı
ben de deli gibi merak ettim
eşşek gibi oyununa geldim
ben böyle merhametin, böyle aşkın.............
tatlım git konuş böyle mi devam edecek senden bi kaç tatlı söz duymayı bekliyordum falan deevet benim yöntemim ama bir farkla ben ona telefon açmazken o benim iyi olduğumu biliyordu ama ben onun iyi olup olmadığını bilmiyordum
tamamen merhametimle oynadı
evet benim yöntemim ama bir farkla ben ona telefon açmazken o benim iyi olduğumu biliyordu ama ben onun iyi olup olmadığını bilmiyordum
evet benim yöntemim ama bir farkla ben ona telefon açmazken o benim iyi olduğumu biliyordu ama ben onun iyi olup olmadığını bilmiyordum
değil ama her zamanki gibi kavga etmesini bilmediğimiz ya da tartışmasını beceremediğimiz için olay bambaşka bir mecraya kayıyor.
mesela akşamki kavgadan çok uzaklaştı. ne olacak biliyor musun yanına gidince daha çok trip atacak ben daha çok sinirleneceğim.
merhametimi kullandı, kendimi doldurmak istemiyorum ama benim evde yalnız kalmaktan hoşlanmadığımı, boğulacak gibi olduğumu hatta korktuğumu biliyor. buna rağmen geç geldi. kendince bi sebebi vardır kendini haklı çıkaracak. kesin işle ilgili birşeydir de ben açmadığım için söyleyememiştir.
boşversene
Nerden biliyordu iyi oldugunuzu? İcine mı doğmuştu?
Sizin yaptığınızı size yapmış iste. Hiçbir fark yok. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldunuz.
kesinlikle bakış açın doğru erkek milleti :)erkek denen varlıklar o kadarını düşünemiyor işte,düz mantıkla hareket ediyorlar..
bak o teli açmadı ben de aynısnı yapayım..ama saatin ya da durumun farkında değiller.
konuşmayı düşünmüyor musun? küs mü kalacaksınız?
çok şükür ama işte ona kızıyorum ya en basit bişeyde sen kıyamazsın sen yapamazsın sen beni üzmezsin diye bakıyor ki iyi mi kötü mü tartışılır ama malesef öyle kıyamıyorum. bugün biraz kıyayım açmayım dedim yine başına biişey mi geldi korkusuyla dayanamadım aradım.işte kendimde buna kızıyorum. yönlendirme konusunda da düşündüm de biraz arama, merak etme, gibi bir destek bekledim sanırım, çünkü kıyamayıp arayacağımı biliyordum. ama teşekkür ederim ilginiz için az önceki sıkıntımda iyi geldi.Aman boşver artik doldurma kendini bosseylerle canim. Sonuçta kötü bisey olsun istemezdn ki cok şükür yok. Bunu düşün . Farklida olabilirdi. Bu aksam..oyle düşün canim... Sen eşini taniyorsun canim seni yonlendiremeyiz.. ama bence yapabiliyorsan bitir bu küslügu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?