ne yapmaliyim fikir ama acil

Ben olsam aramazdım ınatçıyım bu konularda tükürdüğümü yalamam..

Ama sız aramışsınız eşınızde açmamış, demek kı o da sıze ders vermeye çalışıyor şımdı..
Umarım eve gelır

Bence işyerini falan arama artık.
Kötü haber tez duyulur derler.
Sadece senin yaptığını sana yapıyor.

"biraz tansiyonum düştü, yatıyorum ben sen kapıyı anahtarla aç" veya buna benzer birşey deyin belki merak eder döner.. ama bu telefon açmama olayına ifrit olurum, allah korusun rahatsızım demek gerekse telefona cevap veren yok.

arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için
beyefendi geldi az önce aldı meyvesini geçti diğer odaya kapısını kapattı
ben de deli gibi merak ettim
eşşek gibi oyununa geldim
ben böyle merhametin, böyle aşkın.............

neyse çok şükür kötü birşey olmamış ya :) gidin konuşun bence çok uzamasın, içiniz sıkılacağına bir konuşmaya bakar herşey

iyi bari bişeyi yokmuş en azından..merak edip etmeyeceğini görmek istemiş belli ki.

senin onu cezalandırma yönteminle o seni fena cezalandırmış oldu.

evet benim yöntemim ama bir farkla ben ona telefon açmazken o benim iyi olduğumu biliyordu ama ben onun iyi olup olmadığını bilmiyordum
tamamen merhametimle oynadı

evet benim yöntemim ama bir farkla ben ona telefon açmazken o benim iyi olduğumu biliyordu ama ben onun iyi olup olmadığını bilmiyordum

erkek denen varlıklar o kadarını düşünemiyor işte,düz mantıkla hareket ediyorlar..

bak o teli açmadı ben de aynısnı yapayım..ama saatin ya da durumun farkında değiller.

konuşmayı düşünmüyor musun? küs mü kalacaksınız?

Son düzenleme:

Nerden biliyordu iyi oldugunuzu? İcine mı doğmuştu?

Sizin yaptığınızı size yapmış iste. Hiçbir fark yok. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldunuz.

Son düzenleme:
değil ama her zamanki gibi kavga etmesini bilmediğimiz ya da tartışmasını beceremediğimiz için olay bambaşka bir mecraya kayıyor.
mesela akşamki kavgadan çok uzaklaştı. ne olacak biliyor musun yanına gidince daha çok trip atacak ben daha çok sinirleneceğim.
merhametimi kullandı, kendimi doldurmak istemiyorum ama benim evde yalnız kalmaktan hoşlanmadığımı, boğulacak gibi olduğumu hatta korktuğumu biliyor. buna rağmen geç geldi. kendince bi sebebi vardır kendini haklı çıkaracak. kesin işle ilgili birşeydir de ben açmadığım için söyleyememiştir.
boşversene

madem öyle eşini bizden daha iyi tanıyorsun bekle bakalım canım belkide biraz sakinleşip konuşsanız daha iyi olur

Nerden biliyordu iyi oldugunuzu? İcine mı doğmuştu?

Sizin yaptığınızı size yapmış iste. Hiçbir fark yok. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldunuz.

bişeyden olduğum yok ama iyi olduğumu nereden biliyordu söyleyim size
benim iş arkadaşlarımın ve işyerimin hepsinin bütün numaraları var. işyerimdekilerde de eşimin numarası var. en ufak bişeyde irtibat kurabiliyor, kurabilir. ben sadece en yakın arkadaşıma açtırmadım tel.i
2. si benim arabam beyefendinin altında isterse çıkıp gelebilirdi.
ben onun iş arkadaşlarının tel.ini bilmiyorum. iş yerine gidebilecek vesait yok. taksi kullansam zaten işten çıkış saatinde gelmedi.
iş çıkışı otobanı kullanıyor Allah korusun kaza vs. olabilcek biryer olduğu için tedirgin oldum.
anlatabildim mi bilmiyorum.
neyse beyefendinin keyfi yerinde olduğuna göre sorun kalmadı

Aman boşver artik doldurma kendini bosseylerle canim. Sonuçta kötü bisey olsun istemezdn ki cok şükür yok. Bunu düşün . Farklida olabilirdi. Bu aksam..oyle düşün canim... Sen eşini taniyorsun canim seni yonlendiremeyiz.. ama bence yapabiliyorsan bitir bu küslügu..

kesinlikle bakış açın doğru erkek milleti :)
küs kalamayız zaten az sonra biş söyler bi laf atar mutlaka o konuyu konuşmadan konuşmaya başlarız biliyorum ama bu beni rahatsız ediyor

çok şükür ama işte ona kızıyorum ya en basit bişeyde sen kıyamazsın sen yapamazsın sen beni üzmezsin diye bakıyor ki iyi mi kötü mü tartışılır ama malesef öyle kıyamıyorum. bugün biraz kıyayım açmayım dedim yine başına biişey mi geldi korkusuyla dayanamadım aradım.işte kendimde buna kızıyorum. yönlendirme konusunda da düşündüm de biraz arama, merak etme, gibi bir destek bekledim sanırım, çünkü kıyamayıp arayacağımı biliyordum. ama teşekkür ederim ilginiz için az önceki sıkıntımda iyi geldi.

klasik erkek kadın lişkisi. geçen gün esra erolu izliyoduk yai görümcem izliyodu. bi karşılaştırmada kız paravan açılıncaa saklandı anlayıp çocukta saklandı busefer kızda çocuğu göremeyince şaşırıp paravanın arkasına ilk bakan oldu.

esra erolda neden hep bu duruma bayanlar düşüyo varmı pedegok hn bunun bir açıklaması psikolojide dedi ama yokmuş.

sizin olayda buna benziyo bizdede buna benzer şeyler olur. ama ben açarım ve soğuk bi şekilde koonuşurum bu duruma düşmemek içinki evde yiyip bitirmeyim kendimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…