Ne yapmalıyım !(Fikir verin)

Hayaltr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
163
57
98
İstanbul

Merhaba Arkadaşlar,

1,5 yıldır sevdiğim ve beni çok sevdiğinden emin olduğum biriyle nişnlandım.Öyleki biribirimize karşı ilgi ve alakamız
tüm çevremiz tarafından farkedilip hoş bulunuyordur.Kimisi de kıskanıyordu. İkimiz de biribirimiz için çok değiştik
çok fedakarlıklar yaptık bir arada olabilmek için.

06.07.13'de nişanlandık. Nişanlım 2012/aralık askere gitmiş ve mayısda dönmüştü.
Neredeyse onun askere gidiş ve askerden dönüş süresine kadar kahrolduk ayrı olduğumuz için ağladık.

Geçenlerde face ve mail şifresi bendeydi ve bakmak istedim mailine.Uzun zamandır biliyordum şifresini.
Herneyse eski yazışmalarına baktım ve kur yapıcı mesajlar gördüm.
Görünce şok oldumm gözlerime inanamadım.Ben o hayatıma girdiğinden bu yana kimse böyle kur yapıcı laflar yazamazken. O nasıl yazar die çıldırdım yedim kendi kendimi.Kim die sorduğumda ise sanalda yıllardan beri tanıştığı birymiş eski hatlarına msjlar geliyormuş
sen misin die sormak için irtibata geçmiş biz çıkmaya başladıktan bu yana hatlarımızı yenilemiştik.
Tabi bunlar beni hiç teselli etmedi. Gaflete düştüm yapmamalıydım ama asla seni aldatmadım felan die yeminler ediyor.
şuan 1kaçgündür grüşmüyoruz ve unutamıyorum hazmedemiyorum bu yapılanı?Nasıl bir yok izlemeliyim ayrılmalımıyım
Ne yapmalıyım fikir verin arkadaşlar!!!

Son düzenleme:
Hazmedememekte haklısın ben de olsam kafam çok karışırdı. Güvenim çok sarsılırdı hiçbi şey olmamış gibi kaldığım yerden devam edemezdim herhalde :44: bi de internetten tanıdığı biri yani bu kadar önemli olmamalı ay bilemedim vallahi:44:

canım yanlış anlama ama sen bence bıraz kıskançlık yapmışın galıba ben bu konuşmalarda kotu senı aldatmak falan gıbı bırsey goremedım bence nısanlını dınle ve ona güven cunku zaten o kısıyle senden once tanışıyormuş onunla bırseyler olurdu degılmı mantığını kullan nısanlına guven

nazı geçmesi ne demek yahu ne paylaşmışlar bence arkadaşlıktan tek taraflı duygular söz konusu olabilir yinede bilemedim :S

Bu yazıştığı kızdan daha önce hiç bahsetmedi, hani askıntı olan onları bilirdim ama bu kızla
2007'den bu yana tanışıklığı var ve kıza askıntı msj yazmış,

Yani belli kii o zamanlardan bu yana böyle laçka bir muhabbetle arada kopmalarla konuşulmuş. eskisi beni zaten hiç ilgilndirmez
ama benle beraberken nasıl böyle yazabiliyor yok sadece sana çocuklaştım nazım geçer sanıyorum bilmem ne .
Kafam almıyor birtürlü.

Erkek- 31.12.2007

yaa bunamıs dıyorsun bana ama hıc kendınde aramıyorsn sucuu ne yapım o kadar guzel olup aklımı karsıtrmasaydn :):) neyapıyosnn nerdesn gelcenmı msn ye ?

canım aynısını sen ona yaşatsaydın neler olurdu bi sor ona bence hiç kendini üzme ve ilk arayan sen olma geri dönerse zaten senindir seven kişi hatasından pişmanlık duyuyorsa zaten elinden geleni yapar seni kaybetmemek için bekle biraz aramıyorsa hiç uğraşmaa

Ben ona aynısını yaşatsaydım asla affedemezdi belkide,yada hiç öyle bir durumla karşı karşıya getirmediğim içim
bilemiyorum. Her lafta sözde ilişki şöyle olmalı böyle olmalı dürüstlükten ödün vermez konuşurdu arkadaş ortamlarımızda
hep güvenilir bir karakterdi herkes için ve benim içinde şimdi bakıyorum da o nağmeler yapan adama bak!

Ya anlamadığım hani cep tlfnuna gelen msjları soracak olsan kız soruyor neden aramıştın cvp vermiyor naz yapıyor yine
kusura bakma rahatsız ettim bilmem ne!

Bu msjlaşmayı defalarca okudum defalarca hiç birşkeilde beynimde yerleştiremiyorum

okuduktan sonra aklıma gelen tek şey 'bu konuşma senin öğrenebildiğin' ya başka insanlarla benzer şeyler varsa? var mıdır? işte bu kısmı insanı yer bitirir hakkında hayırlısı neyse o olsun

Evet bu dusunceler yiyip bitiriyor zaten. Birde suan yakın zaman önce de tartışıp yiprandigimiz için bu konuda üstüne geldi ve gorusmeyerek sakinlesiyoruz. Yani ben sakinlesmiyorum oda yipranmis ve sessizce sakinlesiyor. Ben de bu dusuncelerle uzaklasiyorum ondan.
Kızlar sizce unutmali mıyım yaptığını yoksa yol yakınken yolları ayirmalimiyim.

Emin ol bu yakaladıklarının cok cok daha fazlası vardır belki internet boyutunu da aşmıstır... biliyorum canın cok yandı daha da yanacak bir gururun oldugunu unutma lütfen geriye dönme bitir yoksa ömür boyu bunlara katlanacagını göstermiş olursun ve şüphe seni hiçbir zaman bırakmaz....

merhaba,

kendi şahsi fikrim bu yazışmalarda birşey yok ama sanki öncesi var bu mesajların gibi geldi.

Facebook hesabıma yazma diyor kız, acaba başka yerden mi görüşüyorlardı ama görüşseler hoşçakal gibi sonlandırıcı cümleler kullanmazlar.

Yani ben de eski arkadaşlarımla konuşurum bazen..Hani geçmişte birbirimize kur yapmış olsakta zamanla sönüyor o duygular yerini arkadaşlık alıyor.. Bu yazışmalar da öyle masumca olabilir. Lakin mesajlaşmaların öncesini de bilmek gerek.. Daha öncesi var mı mesajların?

Yazma sebebini şöyle açıklıyor nişanlım,
biz beraberliğimizden kısa bir süre sonra hatlarımızı değiştik ve o ara ara işle ilgili dönüş varmı die açıp bakıyordu eski hattına
dediğine bakılırsa bilinmeyen msjlar geliyormuş bu da bu kızın olma düşüncesiyle faceden felan yazdım sen mi yazıyorsun die ama kıza ulaşamamışş kızda o şekilde cvp verince onun olmadığını düşünerek uzatmamış. ama işte can alıcı; nazım geçiyor sadece sana çocuklaşıyorum cümlelerinide yazmaktan alıkoyamamış kendini hazmedemediğimde bu.

Anladım.. Söyledikleri doğru gibi gözüküyor.
o iki cümleyi insan kendine yakın bulduğu, geçmişteki samimiyetlerine ve yaşadıklarına dayanarak normal arkadaşına da söyleyebilir.

Lakin canını sıkmak, aklını bulandırmak istemem ama şu iki soru aklıma takıldı; bilinmeyen mesaj gelince neden direkt olarak aklına o kız gelmiş? Eğer kız kısa kesmeyip konuşmaya devam etseydi bu konuşmanın sonu nereye varırdı?

Bu soruların cevaplarını öğrenmek pek mümkün değil malesef.. Bu gibi durumlarda şahsın siciline bakmak gerek.. Eğer daha önceden hiç bir yanlışı olmadıysa sana karşı hareketlerini izleyerek kontrolü elden bırakmadan bir şans daha verilebilir.

Merhabalar beynim iki taraflı düşünüyor, birincisi bir anlık gaflet ve delalet içerisinde yapılmış bir anlık aklına gelmiş bir şeymidir. yani eğer öyle olmasaydı senle nişanlanmaz senle olmazdı onun peşinden koşardı. hiç bi durumlara katlanmazdı. ikincisi Ben bu düşünceden yanayım. Bu tür şeyler bir kere yapıldımı devamı gelir , gelmesede demekki sevgisi bunu yapmasını engellicek kadar büyük değil. Şimdi bunu saklayan evlenince neler saklar , acaba ilerdede aldatırmı . Aklımda bir sürü soru senin nasıldır kim bilir Bence kalbinin sesini dinle onu tanıyan sensin terazide tarttığında hangi duyguların ağır basıyo . Affedersem yada affetmez ayrılırsam diye tüm pişmanlıklarını herşeyi kalbine sor . hayırlısı olsun :)

bu yazışmanın üzerinden bir sene geçmiş sanırım. ama o zaman birlikteymişsiniz can sıkan kısım da bu. o konuşmadan sonra herhangi birşey olmuş mu, yeniden yazışma vs gibi? bilmiyorum, ben olsam benim de çok keyfim kaçardı. ben anlamıyorum bu erkekleri. hayatında biri varken üstelik de sevdiği sevildiği biri, bir başkasının ilgisi niye? ne sağlayacak? eğer bu yazışmadan sonra herhangi bir olay olmamışsa ve ona güveniyor inanıyorsan bir şans daha ver. ama çok temkinli davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…