Merhaba Arkadaşlar,
1,5 yıldır sevdiğim ve beni çok sevdiğinden emin olduğum biriyle nişnlandım.Öyleki biribirimize karşı ilgi ve alakamız
tüm çevremiz tarafından farkedilip hoş bulunuyordur.Kimisi de kıskanıyordu. İkimiz de biribirimiz için çok değiştik
çok fedakarlıklar yaptık bir arada olabilmek için.
06.07.13'de nişanlandık. Nişanlım 2012/aralık askere gitmiş ve mayısda dönmüştü.
Neredeyse onun askere gidiş ve askerden dönüş süresine kadar kahrolduk ayrı olduğumuz için ağladık.
Geçenlerde face ve mail şifresi bendeydi ve bakmak istedim mailine.Uzun zamandır biliyordum şifresini.
Herneyse eski yazışmalarına baktım ve kur yapıcı mesajlar gördüm.
Görünce şok oldumm gözlerime inanamadım.Ben o hayatıma girdiğinden bu yana kimse böyle kur yapıcı laflar yazamazken. O nasıl yazar die çıldırdım yedim kendi kendimi.Kim die sorduğumda ise sanalda yıllardan beri tanıştığı birymiş eski hatlarına msjlar geliyormuş
sen misin die sormak için irtibata geçmiş biz çıkmaya başladıktan bu yana hatlarımızı yenilemiştik.
Tabi bunlar beni hiç teselli etmedi. Gaflete düştüm yapmamalıydım ama asla seni aldatmadım felan die yeminler ediyor.
şuan 1kaçgündür grüşmüyoruz ve unutamıyorum hazmedemiyorum bu yapılanı?Nasıl bir yok izlemeliyim ayrılmalımıyım
Ne yapmalıyım fikir verin arkadaşlar!!!
Son düzenleme: