İşin ciddiye bindiğini anlayınca kardeş kıskançlığı yapmaya başladılar heralde.
Tipik görümce falan mi desem ne desem.
Belki de kardeşinden kıskanıyorlardır sizi. Önce iyi davranıp sonra birden böyle davranmaya başlamaları normal değil.
Acaba söylediğiniz bir şeye falan mı kırıldılar ?
Farkında olmadan kırmış olabilirsiniz yada dediğim gibi erkek kardeş değerlidir, onu kısknıyorlardır belki de..
çok içli dışlı olma bence. araya bi mesafe koy. içlerinden bi tanesi böyle yapsa tamam dicemde hepsinin tavır alması ilginç :44:
seviyosan sabret ve mesafeli ol tatlım. evlenince tavrını koyarsın şimdilik bişi yapma..
boşversene
sen de fazla değer verme onlara
az mesafeli ve soğuk ol
öyleleri hep daha kıymetli oluyor..
Canım fazla yüz-göz olmamaya çalış..
Yarın bir gün ben size bunları bunları yaptım dediğinde "yapmasaydın biz senden bunları istedik mi?"diyecektir böyleleri..
Sevgilinle iyiysen bana göre sorun yok..Ailesiyle iyi anlaşmak zorunda değilsin..
Hatta az görüşmek işime gelir şahsen..
Sen sevglini hoş tut..
Geri kalan herşey hoş olur..
canım daha nişan yok bişey yok çok samimisiniz gibi geldi bana sevgilinin ailesiyle.sakın yanlış anlama ama annemin arkadaşlarından biliyorum bazı erkek anneleri oğullarının kız arkadaşlarıyla görüşüyorlar sonrada bunun lafını ediyorlar.kız oğlumuzun peşini bırakmaz,bize sırnaşır vs laflar işte..bende tanıstım sevgilimin ailesiyle ama samimi değilim.sevgilimin annesi arar beni hal hatır sormak için ben aramam.bi ağırlığın olması lazım.kendini geri cek biraz
Baştan bu kadar alttan alırsan onları memnun etmeye çalışırsan işin iş senin...
Kendini kabul ettirmeye çalışıyor gibi olursun.
Oysa seni onlar değil sevdiğin adam kabullenecek, sahip çıkacak.
Ayrıldığım insanla 3 yıl görüştüm bütün sülalesi biliyordu onun. Ben hiçbir zaman onlara yaranmaya çalışmadım çünkü biliyorum iyilikten maraz doğar...
İş ciddiye binmeden de asla yüz göz olmak istemedim.
Ve onun ailesi bana çook uzak düşünceli insanlardı. Annesi 3 kilo makyajla gezerdi. Çok da yapmacık konuşurdu. Zordan yani.
Baktım onlar öyle tınlamadım bile... Doğum günümü kutlamamışlar yok onlarınkini ben kutlayım asla umrum değil.
seninde olmasın.
Sevgilinle aran iyi mi iyi. boştan yere ailesiyle şimdiden sorunlar yaşamamaya bak. Sen taktıkça onların işine gelir yüklenirler sana....
ah be arkadaşım ne varda şimdiden kendini bu kadar yorarsın bırak onlar soğuksa sende soğuk ol kıymetmi bilecekler sankisen sevgini yaşamaya bak bırak ailesini zamanla onları daha yakından tanırsın bunları o zaman düşünürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?