ne yapmalıyım kızlar :(

tontoncan

pamukcanım mışılmışıl uyu
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
267
3
118
Adana
merhabalar kızlar 22 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim 2 yıllık bir ilişki var sevgilimle çok mutluyum bir dediğimi iki etmez ben arada cadılık :) yapıp üzsem bile o sesini çıkarmaz ama ailesiyle ilgili sorunlarım var
6 kardeşler ve hepsi benden büyük sevgilim 27 yaşında en küçük kardeşi 24 yaşında yani belki bu yüzden anlaşamıyoruzdur diye düşünüyorum ama ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum sürekli görüşüyorduk bitek ablası birazcık suratsız davranırdı ama bu aralar hepsi öyle doğum günümü bildikleri halde aramadılar mesaj bile atmadılar ablası birgün sonra faceten mesaj atmış doğum günün kutlu olsun diye
oysa ben onların doğum gününde gece yarısına kadar bekleyip aradım eskişehirdeydim onla başka şehirdelerdi hediyelerini bile alıp gönderdim ne zaman gitsem saygılı olmaya çalıştım oldum da evde herkes hastaydı bende hastayken onlara baktım yardım ettim.
ama bu aralar bi tuhaflar sevgilimde soruyor ne oldu diye cevap bile vermemişler ne zamn birlikte olsak sevgilimi azarlıyor küçük düşürmek için uğraşıyor bende o üzülünce üzülüyorum benimle telefonda konuşmasına bile karışıyorlar ne yapacağımı şaşırdım gecici bir ilişkide değil aileler biliyor ve ben sevgilime aşığım onun yanındayken kendimi çok mutlu hissediyorum ama ailesi böyle yapınca ne yapacağımı şaşırıyorum o da arada kalıyor sizce ne yapmalıyım

İşin ciddiye bindiğini anlayınca kardeş kıskançlığı yapmaya başladılar heralde.
Tipik görümce falan mi desem ne desem.

Belki de kardeşinden kıskanıyorlardır sizi. Önce iyi davranıp sonra birden böyle davranmaya başlamaları normal değil.
Acaba söylediğiniz bir şeye falan mı kırıldılar ?
Farkında olmadan kırmış olabilirsiniz yada dediğim gibi erkek kardeş değerlidir, onu kısknıyorlardır belki de..

çok içli dışlı olma bence. araya bi mesafe koy. içlerinden bi tanesi böyle yapsa tamam dicemde hepsinin tavır alması ilginç :44:
seviyosan sabret ve mesafeli ol tatlım. evlenince tavrını koyarsın şimdilik bişi yapma..

boşversene
sen de fazla değer verme onlara
az mesafeli ve soğuk ol
öyleleri hep daha kıymetli oluyor..

hani bi laf var iş köprüyü geçinceye kadar diye :)sende öyle yap sesini bi müddet çıkarma bence seviosan ve seviliosan sorun yoq hayatım yha ne mutlu sana

Canım fazla yüz-göz olmamaya çalış..

Yarın bir gün ben size bunları bunları yaptım dediğinde "yapmasaydın biz senden bunları istedik mi?"diyecektir böyleleri..

Sevgilinle iyiysen bana göre sorun yok..Ailesiyle iyi anlaşmak zorunda değilsin..

Hatta az görüşmek işime gelir şahsen..

Sen sevglini hoş tut..

Geri kalan herşey hoş olur..

canım daha nişan yok bişey yok çok samimisiniz gibi geldi bana sevgilinin ailesiyle.sakın yanlış anlama ama annemin arkadaşlarından biliyorum bazı erkek anneleri oğullarının kız arkadaşlarıyla görüşüyorlar sonrada bunun lafını ediyorlar.kız oğlumuzun peşini bırakmaz,bize sırnaşır vs laflar işte..bende tanıstım sevgilimin ailesiyle ama samimi değilim.sevgilimin annesi arar beni hal hatır sormak için ben aramam.bi ağırlığın olması lazım.kendini geri cek biraz

akılları sıra yıldırmaya çalışıyorlar sizi ve sevgilinizi.vazgeçircekler sanıyorlar belkide sakın aldanmayın oyunlarına gelmeyin böyle bişeyi kafanıza takmayın siz gereken saygıyı gösterin yeter gerisi doğumgünleri kutlamalar falan abartmayın bence.onlara kalmış yılmıyacağınızı anlayınca onlarda vazgeçerler belki soğuk tavırlarından.ama arkadaşlarında dediği gibi çok fazla ilgilenmeyin.gözümüze girmek için yapıyo demesinler bu defa geniş davranın

Baştan bu kadar alttan alırsan onları memnun etmeye çalışırsan işin iş senin...
Kendini kabul ettirmeye çalışıyor gibi olursun.
Oysa seni onlar değil sevdiğin adam kabullenecek, sahip çıkacak.
Ayrıldığım insanla 3 yıl görüştüm bütün sülalesi biliyordu onun. Ben hiçbir zaman onlara yaranmaya çalışmadım çünkü biliyorum iyilikten maraz doğar...
İş ciddiye binmeden de asla yüz göz olmak istemedim.
Ve onun ailesi bana çook uzak düşünceli insanlardı. Annesi 3 kilo makyajla gezerdi. Çok da yapmacık konuşurdu. Zordan yani.
Baktım onlar öyle tınlamadım bile... Doğum günümü kutlamamışlar yok onlarınkini ben kutlayım asla umrum değil.
seninde olmasın.
Sevgilinle aran iyi mi iyi. boştan yere ailesiyle şimdiden sorunlar yaşamamaya bak. Sen taktıkça onların işine gelir yüklenirler sana....

Ben nişanlı değil, evliyim. Buna rağmen eşimin ailesinden hiç bir sıcaklık görmedim. Doğumgünüm mü? Bir doğumgünüm olabileceğine ihtimal vermezler Kimseye tek kuruş masraf yaptırmadan evlendiğimiz halde yine yaranamadım. Yaranmak zorunda mıyım? Tabiki hayır! Salla gitsin işleri düşünce arasın doğumgününü hatırlamasın sen sevdiğinle mutlu ol yeter karışma gerisine. Hem ailesini şimdiden bu kadar önemsersen evlendikten sonra neler yaparlar Allah bilir.

Canım durumlarımız çok benziyor...
Eşim 28, ben 22 yaşındayım ve eşimin en küçük kardeşi ile aynı yaştayım...
Yaş konusunda hiç problem yaşamadım, senin problemlerinin de yaşl alakası olduğunu sanmıyorum...
Erkek tarafı genellikle böyle problemler yaratıyor erkeğin ciddi bir ilişkisi olunca...
Benim de görümcem aynı şekildeydi, aslında hala öyle ama çok şükür uzakta yaşıyorum onlardan...
Aynı ortamda yaşamayacaksanız dert etme derim...

çok saygılı davrandığımı düşünüyorum erkek arkadaşıma sordum o da öyle düşünüyor ablasıgile sormuş sorun ne diye cevap bile vermemişler ablası bekar 32 yaşında bizde sevgilimle birbirimize çok düşkünüz belki de kıskançlık yapıyordur diyecem ama küçük çocukda değil ki bakalım zaman ne gösterecek bu arada teşekür ederim sorunumla ilgilendiğin için tweety26 :)

teşekür ederim bende öyle yapmayı düşünüyorum umarım zamanla düzelir

boşversene
sen de fazla değer verme onlara
az mesafeli ve soğuk ol
öyleleri hep daha kıymetli oluyor..

gerçekten öyle benim bir arkadaşım vardı sevgilisinin ailesine hep soğuk davranırdı bayramlarda bile doğru düzgün arayıp sormazdı halbuki evlerinde bile kalmıştı ama çocuğun ailesi çok seviyordu onu sürekli arıyorlar hediyeler alıyorlar çok tuhaf soğuk olduğunda daha çok seviyorlar insanlara değer vermeye gelmiyor maalesef

sevgilimle mutluyum onunla bi sorunum yok ama ailesi öyle davranınca o üzülüyor bende üzülüyorum zaten aynı şehirde bile yaşamayacağız senede bir iki kez görüşürüz sadece ama ben büyük aileleri çok severim iyi anlaşabilmeyi isterdim ama tabi tek tarafın istemesiyle olmaz böyle şeyler dimi ?

ah be arkadaşım ne varda şimdiden kendini bu kadar yorarsın bırak onlar soğuksa sende soğuk ol kıymetmi bilecekler sanki sen sevgini yaşamaya bak bırak ailesini zamanla onları daha yakından tanırsın bunları o zaman düşünürsün

zaten artık bende aramıyorum sevgilimede söyledim onlar arayana kadar ne ararım nede sorarım diye o da öyle düşünüyor kendileri adım atarsa bende adım atarım ben tanışmayı hiç istemedim canım zaten 1 sene sonra tanıştım sevgilim çok ısrar etmişti onlar da davet edince kıramadım ama keşke tanışmasaymışım

teşekürler sevgi meleği artık umursamıyorum zaten sayenizde moralim düzeldi yazdıklarınızı okuyunca...önceleri hiçbirşeye karışmıyorlardı sonraları giydiğim eteğin boyuna karışıyorlar çok kısa değil mi üşürsün diye opuklu giymeme karıştılar bende kıyafetlerime ve yaşam tarzıma karışılmasından nefret ederim allahtan sevgilimde laf söyletmiyor o konuda belki ona bozulmuşlardır ama ben kimseye hesap vemem bu konuda bunuda anlamış oldular.sevgilim beni sevip yanımda durduğu sürece vazgeçiremezler beni sadece değerleri düşer gözümde

haklısın canım valla bu benim en büyük sorunum herşeyi büyütüyorum içimde bu niye böyle dedi o neden öyl düşünüyor kim ne demiş herşeyi takıyorum kafama erken yaşlanacam bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…