Ne yapmalıyım ? Lütfen Görüşlerinizi Paylaşın

Adam bariz sizi edepsiz gordugunu ifade etmis daha kovalamayin bence zira adam kacmiyo direk istemiyo sizi...

Belli olmaz büyük aşklar büyük kavgalardan doğar da kabul et sende ona karşı çok acımasızmışsın.

Edep tanimini allayip pullayip susleyerek "nerde nasil davranacagini bilmek" olarak yapan adamin(sanki sizin turkce dersine ihtiyaciniz varmis gibi) kendisine ilgisini belli eden bir bayana olan bu "edepli" davranisi da pek bi ironik olsa gerek.
Boyle lise edebiyat kitabindan alinti tarzi demeçler vererek cool gorundugunu saniyor besbelli.kisa kessin bence

Konu sahibinin davranışlarını hiç mi anlamadı acaba Hakan? Neticede amaç hep küçük düşürme ve hor görme olmuş. Şimdi hemen hepimiz bir insanın bize uzaktan da olsa ne şekilde baktığını ve yaklaştığını hissedebiliriz. O da kocaman adam, hissetmiştir elbette. Direk olarak "Ooo, edepsiz demiş." demek yerine bence Hakan ın penceresinden de bakmamız gerek. Algıladığı kadarıyla bu tepkiyi vermekte haklı.

Vayh be.böyle erkekler kalmışmı ya.şaşırdım doğrusu

Adamdaki edepe hayran kaldım. Tütkçe söxlük gibimi yaşıyormuş hsyatı ?
Bence yeterince küstah!

Beyefendi komik geldi, ben olsam gulerdim ne bileyim. Tarzı var, okumuş etmiş de biraz deliyurek dizisinden fırlamış gibi. Bence edep dediği tavırlar, yaklaşımlar vb. Çünkü siz onu küçük düşürmek için gidip fütursuzca masasına oturuyorsunuz bu ona cesurca ve gereksizce gelmiştir. O da zeki bir adam olarak sizi avcunun içine almış. Ilgiyi itiraf etmeniz daha kötü etki yapmış olabilir. Büyük ihtimalle o ağır, bakışlarıyla konuşan, müşfik ve çekingen bir kadın arıyor, onunla kelime oyunları yapmak istiyordu. Bu adamın aşkı yaşama tarzı farklı.

Öyle birinin edepsiz diyeceğini sanmıyorum. Bence edep ararım derken yolum yordamim algilayisim senden farklı demiştir. Sensin edepsiz de çocuk atışması gibi olmuş. Edepten kastın nedir, bende bir yanlış mi gördün desen hem sorunun ne olduğunu hem de neyi kastettiğini kırıp dökmeden öğrenebilirdiniz diye düşünmekteyim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz yapacağınızı yapmışsınız.. sohbet de etmişsiniz.. yani aslında bir şekilde tanışmışsınız.. onun ilgisi varsa anlaşabileceğini düşünüyorsa size açılır elbet. ancak siz onunla anlaşamayacağınızı düşündüğünüz halde üzerine çok düşüyorsunuz..

ben evlenmeden önce sosyal biri değildim ama asosyal de değildim. ancak evlendikten sonra asosyal oldum. birçok şeyi maddiyattan gidemiyoruz katılamıyoruz belki ama sinemaya bile gitmiyoruz. çünkü eşim sinema sevmez.. filmi evde izler. izlemediği film yoktur tanımadığı oyuncu.. ama kapımızın önündeki parka bile gitmiyoruz.. her akşam işten geldim yoruldum hallerinde uyur vs.

siz de girişken konuşkan hareketli bir yapıya sahip olduğunuzu düşünüyorum söylediklerinizle yaptıklarınızla.. ama öyle bir ilişki sizi de bunaltır.. dolayısıyla fazla üstelemeyin olacağı varsa da olur zaten.. ama zaten kişi öyle geçici birliktelikler kurmuyor, sağlam adımlarla bir takım kurallarla ilişkilerini belirliyor. bu size pek uymuyor.. birbirinize uymuyorsunuz..

şimdi farklı gelebilir. ama evlenince öyle olmuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…