Arkadaşlar çok saçma gelebilir ama lütfen yardımcı olun. konu biraz uzunca, kusura bakmayın. 27 yaşındayım çok hareketli bi gençlik yaşadım, anlamsız ilişkiler, kalabalık arkadaş ortamları vs. şimdi fena sayılamayacak bi kariyerim var. ailem evlenmem için ısrar ediyor. erkekler artık yapmacık yada art niyetli geliyor, görücü tarzı tanıştığım kişilerle de tam ayrı dünyaların insanı oluyoruz. tam ben evlenmeyi kafamdan atmıştım kiii, çalıştığım şirkete 1 yıldır falan başka bir şirketin yöneticisi geliyor. adam karşıdan bakınca tam bir kro sakallı giyimine önem vermeyen katil duruşlu birisi, hiç muhattap bile olmazdım ve her geldiğinde diğer arkadaşlara katil geldi vs. gibi laflar ederdim. bir gün sabah arkadaşlarla kahvaltıya bir avm ye gitmiştik baktım bizim kro orda, yalnız başına çay gazete takılıyor, daha önce ondan kro diye bahsetmiştim kız arkilere ve sevgililerine, bakın dedim bizim kro burda , arkadaşımın sevgilisi döndü baktı bakmaz olaydı, aaaaa hakana mı diyosun kro diye dedi. meğer tanıyomuş. öve öve bitiremedi, yok hakan çok dürüsttür 2 üni mezunudur, fevkalade bilgi sahibidir, vs vs vs. yetmezmiş gibi bizim masaya davet etti. şükür ki gelmedi, 4-5 kere rastlantı rastlantı, etrafımda baya bi kişi hakanı tanıyomuş, ben küçümsediğim dalga geçtiğim adamı merak etmeye başladım, gittim çaya davet ettim reddetti. kız arkadaşlarımın nişanlısı davet etti reddetti. adam bi türlü kızların oldugu ortama girmiyor, çok sinir olmuştum. bi gün pasajda çay ocağında oturmuş çay içerken yakaladım, amacım aslında onu aşağılamak yada küçük düşürmektiselam verip oturdum, alaycı bi şekilde sorular soruyorum vs. adam o kadar derin konuşuyor ki baktım 4.-5. çayları içiyoruz. ben kalktım kafamda hep hakan var söyledikleri var, 2, konuşmamız da yine çay ocağında oldu, adam kafelere falan gitmiyor içki içmiyor , arkadaş alemleri yok, sırf pasajda çay ocağında muhabbet. adam 89 model tatar ramazan resmen :) 3-4-5 bende sürekli pasaja gidiyorum gelme dedi, yakışığı yok dedi ablalarımmm, bacılarımm bi sürü erkek arkadaşım sevgilim oldu, bu adam çok farklı, tipinden beklenmeyecek şekilde okuyor yazıyor çiziyor, ben küçümsediğim kro dediğim adama ilgi duyuyorum ve kendime engel olamıyorum, geçen gün nolacaksa olsun diyip aradım açıldım biraz, benden bişey iste bi adım at dedim. ben kadında edep ararım dedi kapattı, sürekli aklımda o var, arkadaşlarıma desem gülecekler halime, aslında onunlada farklı dünyaların insanıyız ben lüksü severim o sevmezz, ben kalabalığı severim o sevmez, ben havalıyım o mütevazi vs. vs. napıcam ben nolur bi yol gösterin.
Ya hadi diyelim bir şekilde size ilgi gösterdi, ilişkiniz başladı. Ama şu an sana pek sorun gibi gelmeyen şeyler kocaman problemler olarak geri dönecektir.
Özel günlerinizde bir yere yemeğe gitmek isteyeceksin, o gelmeyecek.
Arada çıkıp beraber dolaşmak isteyeceksin, sinemaya gitmek isteyeceksin gelmeyecek.
Sen ne kadar sosyalsen o da o kadar asosyal olacak, ve seni de zamanla kendi gibi yapacak. ilk başlarda baş başa kalmak hoş gelecektir ama zamanla sıkılıp özüne geri döndüğünde resmen hapsedilmiş gibi hissedeceksin.
Evlendiğini falan düşünüyorum, kalabalık aile ortamlarına gelebilecek mi? Senin arkadaş çevrenle olabilecek mi?
Herşey arkadaş falan deme, çoğu kız aynı şeyi yapıyor, bir erkek yüzünden tüm çevrenden vazgeçmek büyük hata. Yapayalnız kalırsın.
O derin sohbetler de kavgalara dönüşür sonra demedi deme.
ben kadın da edep ararım diyerek çok ağır laf etmiş ben olsam bi daha yüzüne bakamazdım
bi daha karşılaşmamk için köşe bucak kaçardım
aslında bende siz gibi düşünüyorum
Arkadaşlar çok saçma gelebilir ama lütfen yardımcı olun. konu biraz uzunca, kusura bakmayın. 27 yaşındayım çok hareketli bi gençlik yaşadım, anlamsız ilişkiler, kalabalık arkadaş ortamları vs. şimdi fena sayılamayacak bi kariyerim var. ailem evlenmem için ısrar ediyor. erkekler artık yapmacık yada art niyetli geliyor, görücü tarzı tanıştığım kişilerle de tam ayrı dünyaların insanı oluyoruz. tam ben evlenmeyi kafamdan atmıştım kiii, çalıştığım şirkete 1 yıldır falan başka bir şirketin yöneticisi geliyor. adam karşıdan bakınca tam bir kro sakallı giyimine önem vermeyen katil duruşlu birisi, hiç muhattap bile olmazdım ve her geldiğinde diğer arkadaşlara katil geldi vs. gibi laflar ederdim. bir gün sabah arkadaşlarla kahvaltıya bir avm ye gitmiştik baktım bizim kro orda, yalnız başına çay gazete takılıyor, daha önce ondan kro diye bahsetmiştim kız arkilere ve sevgililerine, bakın dedim bizim kro burda , arkadaşımın sevgilisi döndü baktı bakmaz olaydı, aaaaa hakana mı diyosun kro diye dedi. meğer tanıyomuş. öve öve bitiremedi, yok hakan çok dürüsttür 2 üni mezunudur, fevkalade bilgi sahibidir, vs vs vs. yetmezmiş gibi bizim masaya davet etti. şükür ki gelmedi, 4-5 kere rastlantı rastlantı, etrafımda baya bi kişi hakanı tanıyomuş, ben küçümsediğim dalga geçtiğim adamı merak etmeye başladım, gittim çaya davet ettim reddetti. kız arkadaşlarımın nişanlısı davet etti reddetti. adam bi türlü kızların oldugu ortama girmiyor, çok sinir olmuştum. bi gün pasajda çay ocağında oturmuş çay içerken yakaladım, amacım aslında onu aşağılamak yada küçük düşürmektiselam verip oturdum, alaycı bi şekilde sorular soruyorum vs. adam o kadar derin konuşuyor ki baktım 4.-5. çayları içiyoruz. ben kalktım kafamda hep hakan var söyledikleri var, 2, konuşmamız da yine çay ocağında oldu, adam kafelere falan gitmiyor içki içmiyor , arkadaş alemleri yok, sırf pasajda çay ocağında muhabbet. adam 89 model tatar ramazan resmen :) 3-4-5 bende sürekli pasaja gidiyorum gelme dedi, yakışığı yok dedi ablalarımmm, bacılarımm bi sürü erkek arkadaşım sevgilim oldu, bu adam çok farklı, tipinden beklenmeyecek şekilde okuyor yazıyor çiziyor, ben küçümsediğim kro dediğim adama ilgi duyuyorum ve kendime engel olamıyorum, geçen gün nolacaksa olsun diyip aradım açıldım biraz, benden bişey iste bi adım at dedim., ben kadında edep ararım dedi kapattısürekli aklımda o var, arkadaşlarıma desem gülecekler halime, aslında onunlada farklı dünyaların insanıyız ben lüksü severim o sevmezz, ben kalabalığı severim o sevmez, ben havalıyım o mütevazi vs. vs. napıcam ben nolur bi yol gösterin.
bana kalirsa acilmakla iyi etmemissin..cogu erkek heleki o tarz erkekler kendileri ilk adimi atmak ister diye dusunuyorum..hos o ilk adim hic gelmeyedebilir...ama gercekten arkadasin dedigi gibi hayatini degistirmek hic bir erkek icin degecek birsey degil...seni oldugun gibi kabullenecek biri en dogru secim...
suan sana gercekten cazip gelmesini anlarim, farkli oldugundan tabiiki...ama is ciddiye binse eminim kiz istemede bile sorun yasarsiniz...
ha birde sizde dis gorunuse baya bi onem veriyorsunuz anlasilan...cunku bi insan icin surekli kro kro diye bahsetmek..yahu bi espiriye bile insan 1 kez guler 2 kez guler ama 3. defasinda artik kabak tadi verir...
bende ona dikkat ettim. resmen ahlaksız demiş. şöyle bir benzetemedinizmi bu adamı.ben kadın da edep ararım diyerek çok ağır laf etmiş ben olsam bi daha yüzüne bakamazdım
bi daha karşılaşmamk için köşe bucak kaçardım
bi hışımla msj attım yaptığın kabalık, sensin edepsiz diye.bana şu cvbı vermiş. edep, meşru bir oluşta yansıması gereken güzel görünümdür, bu güzellik, ya dinden kaynaklanır veya akıllı insanların toplumları nazarında varolur. edep toplumdaki algının aksine namussuzluk, iffetsizlik demek değildir. edep bir uyum çerçevesidir mesela bir arkadaşla karşılaşıldığında gözetilecek edep kuralları gibi. örneğin yemek yeme edebi gibi. büyüklere karşı konuşma edebi gibi.
sanırım konuyu kapatabilirizz artık
yemek yeme adabına laf etmiş gibi:)bi hışımla msj attım yaptığın kabalık, sensin edepsiz diye.bana şu cvbı vermiş. edep, meşru bir oluşta yansıması gereken güzel görünümdür, bu güzellik, ya dinden kaynaklanır veya akıllı insanların toplumları nazarında varolur. edep toplumdaki algının aksine namussuzluk, iffetsizlik demek değildir. edep bir uyum çerçevesidir mesela bir arkadaşla karşılaşıldığında gözetilecek edep kuralları gibi. örneğin yemek yeme edebi gibi. büyüklere karşı konuşma edebi gibi.
sanırım konuyu kapatabilirizz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?