Ne yapmalıyım lütfen yardım edin :(

imrozlu17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
1
0
1
30
Kocam evlediğimiz zaman anne ve babasıyla görüşmüyordu sebebi ise alkolık babasının kendi emeğimizle kazandıgımız düğün parasını alkole ve baska seylere harcayıp bizi oğlunu ortada bırakması. Neyse gelelim konuya düğünüm olmadı yapamadık benım babam yapmak istedi kaçtır idare ettım olmaz baba eşim istemez eksik hisseder diye neyse eşimin babası rahatsızlandı alkol ve sigara yüzünden kanser oldu eşimde vicdanen barıştı şimdi ise evimde büyük bir huzursuzluk var kocam yatağa bile gelmiyor evde yüzüme gülmüyor mutsuz baska seylerle eğlenıyor bana gelınce yorgun sıkkın hep bir kasfet kendi babamda tutturdu gelinlik giymeden çıktın bu evden diye hazırlıkları baslat sen şimdi elim kolum bağlı hem eşim benı sevmiyor ilgi sıfır göz göze bile gelemiyoruz çoook ağlıyorum çook üzülüyorum çook mutsuzum biri ufacık biley desin göz yaşlarım akıp gidiyor . Bir gelin olarak hiçbir güzel anım yok tek güzel anım eşimle evet dediğimiz nikah masası herseyden mahrum kaldım eşimin ailesi bana etmedık kötülük bırakmadı Sizce boşanmalı mıyım dayanamıyorum artık çok sabrettim

Kocanızın size ilgi göstermemesi sebepsiz mi? Yaşayamadıklarınızı başına kakmış olabilir misiniz?
Buraya yazmadığınız şeyler varsa konuyu tam anlayıp yorum yapamayız.

Babasına uzuluyordur adam belki de..benim babam hastayken gozum çocuklarımızın bile görmüyordu.

Ne kadardır evlisiniz, hep mi böyleydi? Genelleme yapmayım ama Maalesef sorunlu ailelerin çocukları da böyle sorunlu oluyor, inşallah toparlarsınız ama neden böyle yapıyormuş konuşabildiniz mi

Eşinin sana ilgi göstermeme sebebi babasının rahatsızlığından kendisini,seni ve evliliğinizi sorumlu tutması mı bunu anlamadm Hemen boşanmayı getirme aklına önce sakince kendin düsün bundan sonra neolabilir ben napabilirim eşim benim icin napabilir..Sonra esinle konuşman lazım tabiki düzgünce sakince..Canım umarım hallolur

Ben anlamadım hala mı düğün yapmak istiyor babanız? Eşinizin babası kanser olmuş, belli ki üzülüyor suçluluk duyuyor, maddi meseleler yüzünden konuşmadım babamla diye. Siz ikisinin ilişkisi ya da kp hakkında olumsuz yorumlarda bulunmaya devam ediyorsanız eşiniz ondan uzaklaşmış olabilir.

eşinin böyle davranmasının altındaki sebep nedir...bunu bir şekilde konuşmalısın..kendi baban yerden göğe kadar haklı..

Durumu niçin eşinizle net bir şekilde konuşmuyorsunuz
bu şekilde kafanızda kurarsınız acaba sevmiyor mu neden böyle, başkaları ile mutlu iken bana sıra gelince suratı asık
falan filan...

konuş sor erteleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…