Kocam evlediğimiz zaman anne ve babasıyla görüşmüyordu sebebi ise alkolık babasının kendi emeğimizle kazandıgımız düğün parasını alkole ve baska seylere harcayıp bizi oğlunu ortada bırakması. Neyse gelelim konuya düğünüm olmadı yapamadık benım babam yapmak istedi kaçtır idare ettım olmaz baba eşim istemez eksik hisseder diye neyse eşimin babası rahatsızlandı alkol ve sigara yüzünden kanser oldu eşimde vicdanen barıştı şimdi ise evimde büyük bir huzursuzluk var kocam yatağa bile gelmiyor evde yüzüme gülmüyor mutsuz baska seylerle eğlenıyor bana gelınce yorgun sıkkın hep bir kasfet kendi babamda tutturdu gelinlik giymeden çıktın bu evden diye hazırlıkları baslat sen şimdi elim kolum bağlı hem eşim benı sevmiyor ilgi sıfır göz göze bile gelemiyoruz çoook ağlıyorum çook üzülüyorum çook mutsuzum biri ufacık biley desin göz yaşlarım akıp gidiyor . Bir gelin olarak hiçbir güzel anım yok tek güzel anım eşimle evet dediğimiz nikah masası herseyden mahrum kaldım eşimin ailesi bana etmedık kötülük bırakmadı Sizce boşanmalı mıyım dayanamıyorum artık çok sabrettim