ne yapmalıyım lütfen yardim edin..

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
kizlar yaklasik bir senedir görüstügüm bir insan var. Kiz arkadaslari yüzünden aramizda sorun oluyor daha öncede yazmistim. Pazar günü biriyle görüstük ben de vardim yani. görüstügüm insan pazartesi günü onla tekrar görüsmek istedi yalniz bende daha dün gördün dedim oda onla vakit gecirmeyi seviyorm yazdi ben de o zaman onla ol daha cok vakit gecirirsiniz yazdim. Bir sey yazmadi aradim cok kizmis kapatti. Dün hic yazmadi cok üzülüyorum ama kirginimda ne yapmaliyim? yazmadi aramadi henüz

Valla bir insan sevgilisinden çok başka bir insanla görüşmekten hoşlanıyorsa orda bi bit yeniği vardır diye düşünüyorum.
Sende arama sorma kendiliğinden bitsin madem.

yaşlar kaç?

ben de o zaman onla ol daha cok vakit gecirirsiniz yazdim. Bir sey yazmadi aradim cok kizmis kapatti.

Bu iki cümle birbiriyle çok çelişmiş
Önce atar yapmışsınız (kiiii çok haklısınız)
Sonra da ses etmeyince aramışsınız (bu tükürdüğünü yalamak olmuş)
Olgun insanlarsınız.
Bu yüzden çocukça bir kanka sevgisi değildir bu
Bence siz bu ilişkiyi tekrar gözden geçirin.

mesaj yazdi biraz önce görüselim bugün diye ben de tamam konusalim zaten yazdim. Ne demeliyim? ayrilmakta cok üzcek beni ama güclü görünmek istiyorm geri adam atmadan

Bir erkekle bir kadinin normal arkadas zirvaliklari bana cok ters. Heleki o erkegin bir sevgilisi varsa. O adamdan hayir gelmez net!

Sunu öğrendim senden başkasına çok değer veriyorsa ayrıl bence. Balık baştan kokar böyle erkekler burnundan kıl aldırmıyor. Sevseler yapmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…