- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
yaşlar kaç?kizlar yaklasik bir senedir görüstügüm bir insan var. Kiz arkadaslari yüzünden aramizda sorun oluyor daha öncede yazmistim. Pazar günü biriyle görüstük ben de vardim yani. görüstügüm insan pazartesi günü onla tekrar görüsmek istedi yalniz bende daha dün gördün dedim oda onla vakit gecirmeyi seviyorm yazdi ben de o zaman onla ol daha cok vakit gecirirsiniz yazdim. Bir sey yazmadi aradim cok kizmis kapatti. Dün hic yazmadi cok üzülüyorum ama kirginimda ne yapmaliyim? yazmadi aramadi henüz
ben otuzbir o otuzsekiz.yaşlar kaç?
ayrıl o zaman en çok vakit geçirmek istediği kişiyle mutlu olsunben otuzbir o otuzsekiz.
cok iyi anlasiyorlarmis ama onu sevgili olarak hicbir zaman istememis. Benden önce de varmis oNeden ne alaka niye sen harici bir kızla bu kadar sık görüşmek istemek ?
Belliki sen varken hatta senden sonrada olacakcok iyi anlasiyorlarmis ama onu sevgili olarak hicbir zaman istememis. Benden önce de varmis o
ben de o zaman onla ol daha cok vakit gecirirsiniz yazdim. Bir sey yazmadi aradim cok kizmis kapatti.
Ona da ilgi duyuyor yani[/QUOTE
Beraberlikten keyif alıyormuş ve öylesine biri İçin sizi karşısına almış. Demek ki çok da değer veriyor o kişiye.duymuyorum diyor nasil anlayabilirim ki?
Sunu öğrendim senden başkasına çok değer veriyorsa ayrıl bence. Balık baştan kokar böyle erkekler burnundan kıl aldırmıyor. Sevseler yapmazlar.kizlar yaklasik bir senedir görüstügüm bir insan var. Kiz arkadaslari yüzünden aramizda sorun oluyor daha öncede yazmistim. Pazar günü biriyle görüstük ben de vardim yani. görüstügüm insan pazartesi günü onla tekrar görüsmek istedi yalniz bende daha dün gördün dedim oda onla vakit gecirmeyi seviyorm yazdi ben de o zaman onla ol daha cok vakit gecirirsiniz yazdim. Bir sey yazmadi aradim cok kizmis kapatti. Dün hic yazmadi cok üzülüyorum ama kirginimda ne yapmaliyim? yazmadi aramadi henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?