• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım şimdi

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
mrb arkadaşlar k.valideme bayramdan beridir gitmiyorum konumu okuyanlar bilirler.bilmeyenler de önce bayram bile burnumuzdan geldi konu başlığımı okuduktan sonra burayı okurlarsa çok sevinirim.fikirlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var.bayramdan olanlar sebebiyle artık canıma tak etmiş olduğundan eşimle konuşmuştum kovulduğum yere hiç bir şey olmamış gbi giidp gelemem braz zaman mesafe sokalım araya tepkimizi anlasınlar artık demiştim..
bana kalsa hiç gitmek istemem fakat nihayetinde karsıdakiler eşimin annnesi ve babası olduklar için eşimi düşünerek birdahaki bayrama kadar yani kurbana kadar zamana bırakalım bişeyleri kurbanda gderiz uzaklaşalım demiştim eşime ve kurbanda gtmek üzere bu konuyu kapamıstık...
k.validem ne yaptı gitti geldi aradı eşimi arasın tabi oğludur neticede ama salağa yattı resmen niye gelmiyosunuz önceden sık gelrdnz biz burda yalnız kaldık amanedemi gelmek istemiyo özledim amanede kzıım nasıl bebek iyimi dikkat etsn kendine iştahı iyimi vs gbi aslında hiçte samimi olmayan (üzülerek söylüyorum ama gercekten inanmıyorum k.validemn samimiyetine) konusmalar yaptı eşime...en son dün aramıs yine niye gelmiyosunuz gibilernden konusmus eşim bebeğimizin ismine karar verdk xx koyucaz diyince baslamıs aglamaya çok sevndm güzel isim özledm geln oglum fln diye...
aksam eşim aldı beni karsısına bu zmna kadar çok haksızlığa uğradın yne gttin yne gittin annemlere bu sefer kurbana kadar gtmeyelm diye konustuk ama onlar neolursa olsun büyük idare edelim biz kapılarını açmayınca yalnız kalıyolar yarın bigün onlara bişey olduğunda vebal almak istemiyorum sende uygun görürsün bigün gidelim bkaç saat oyuralım görelim kalalım demiyorum ama kurbanı beklemeyelm daha bi ay var dedi...
içimde neler düşündüğümü hissettiğimi tarif edemem.hem yine eşim dayanamadı hayal kırıklığına uğrattı beni kararımızın arkasında duramadı diye üzüldüm hem eşimin o arada kalmıs haline üzüldüm bi nebzede olsa hakverdm..
neticede sen gitmeyi uygun görüyosun madem senin için bu kadar zamna yeterlyse sen nereye ben oraya tm gderiz dedim sadece ....soru yaratmak onlar yüzünden eşimle kötü olmak istemedm ama gitmek istemiyorummmmm arkadaslar hele su durumda hc istemiyorum...
validem beni güzelce kovdu şimdide gelin diyor finomuyuz biz gel amanede git amanede...eşimin mutlu olmasını istiyorum ama ya bnm mutluluğum yoruldum artık ne olur bişeyler smöyleyn ne yapmalıyım gitmelimiyim(gidersem nasıl davranmalıyım)).eşimle konusup kurbana kadar gtmek içimden gelmiyomu demeliyim huzursuzluğuda göze alarak...

kurbana 1 ay var zaten, lafindan donme bence. yoksa esin icin de kolay lokma olacaksin.

bence buyukluk sende kalmalı esin dogru soylemis onlar buyuklerimiz sonucta, gittiginde duruma gore davran ki oda anlasin yaptigi hatayi :)

şuan ki yazdıklarınızın benzerlerini yaşıyorum bir farkla, eşiniz sizin haklı oldugunuzu biliyor ve çok güzel yaklaşmış. benim eşim üstüne birde beni suçluyor. Ben bu durumdayken bile gittim, üstelik 1 gece kalmaya. sizde gidin eşiniz arada kalmasın. dediği gibi 1-2saat durur dönersiniz. o kadar saatten birşey olmaz ama içinizden neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Birde yazdığım nedenden ötürü daha çok öfke var içimde, çünki eşim olan hiç birşeyi görmüyor. Göresede annesini haklı çıkartıyor. siz gene şanslısınız :)

Son düzenleme:
bence büyüklük sende kalsın yine.git ama eşine de bunun gerçekten bür büyüklük olduğunu göster yaptığın büyük fedakarlık

bu yapılanları içimden gitmek gelmiyo arkadaşlar çaresiz kaldım..eltimle kavga ettik diye kovdu evden o gitti sizde defolun istemiyorum diye (eltm kendi isteğiyle çekti gtti kovularak değil)ki çıkan kavgadada eltim kendisi bulaşmıştı cvbını verdim diye suçlu oldum...her zmnki gibi..
daha önce aynı eltm yüzünden gelmeyin evime demişti yine aynı eltim yüzünden daha öncede defol gt vs laflar demşti hep kendini ayılıp bayılmaya hastalığa verip istediğini söylüyor bıktım usandım kovulduğum yere sürekli gtmekten...
validemle bi problemm olsada böyle yapsa gam değil eltm yüüznden ben bu drumlara düşüyorum onu yediremiyorum...biizm eltimle bi tartsmamız olmuştu o olaydan sonra eltm sütüm kesldi demiş.onun sütü keslmiş diye yne dünya laf söyledi kv arkamdan...
benm düşük tehlkem vardı o durumda eltm bana sardı kavga çıkardı cvp verdm diye beni suçladılar bide üstüne kovdular...onun sütü kesildi büyük olay oldu ama kmse düşünmedi amanedenin ztn tehlikesi var diye bilemiyorum...torun torun diye deli oluyolar belki saçma ama beni evden kovarken bebeğimide kovmuş ldular sonuçta o canı ben tasıyorum.delirttiler beni

kaynımda bizi evden kovdu eşime dedim senin abindir yarın bigün konuşursun görüşürsün ben ne evine giderim ne evime isterim dedim, bu konu bi daha açılmaz açılırsa çirkinleşirim cadılaşırım hayatı zindan ederim, sen daha huzurumuz kaçmasın de dur amanede valla bi hoşsun ha eşin dirayetsiz sende sözünü geçiremiyosun sedef çok iyi çok uysalda mı bu kadar seviliyo tutuluyo sence

benıde kv kovmustu evınden esımde bana onlar buyuk ıdare eden bız olmalıyız dıyodu sana tavsıyem dırene bılıyosan dıren gıtme cunku kocanda aılesıde fedakarlıgını anlamıycklar yaptıgnla kalcksın ben esımın uzulmesıne dayanamadım annesının onu uzmesıne goz yummak ıstemedım ama kendımıde ezdırmıycem artık dedım gıttım kp rın yanında saydım doktum kadına sana saygmda sevgımde yok sadece oglunun uzulmemesı ıcın gorevımı yapar gecerım dedım esımede bunu boyle soyledımı soyledım sımdılık kadın sut lıman bakalım zamanla ne olur ama allah bızdn uzak tutsun

kaynımda bizi evden kovdu eşime dedim senin abindir yarın bigün konuşursun görüşürsün ben ne evine giderim ne evime isterim dedim, bu konu bi daha açılmaz açılırsa çirkinleşirim cadılaşırım hayatı zindan ederim, sen daha huzurumuz kaçmasın de dur amanede valla bi hoşsun ha eşin dirayetsiz sende sözünü geçiremiyosun sedef çok iyi çok uysalda mı bu kadar seviliyo tutuluyo sence

canım sakın yanlış anlama senn durumuna bişey dediğim yok.ben sedefi ve kendimi anlatmak için yazıyorum suanda.dediğin gbi evet sedf çok iyi yada çok uysal olduğu için tutulmuyo...sedef kocasını sürekli çocuğumuda alırım giderim boşanırımlarla elinde tutuyo..bu şeklde kardesleryle görüşmesinide yasaklıyo ki bizi eltileri koy bi kenara onlar kardes ben bunu yapamam.biz sedeflerle bugn kavga ettik diyelim kv kp yaşlı insanlar bide bizim derdimizle uğrasmasınlar diyip susuyoruz sedef haksız olduğu halde arıyo kv yi bana bunu yaptılar böyle dediler ben snr krizi gecrdim bayıldım bıktım boşanıyorum habernz olsun diyo.pat sedef korunuyo aman ogullarının yuvası bozulmasın...böyle bişey yapmam ama ben bunu yapsam boşanıyorum desem içten içe sevinirler..
beni istemeye bile eşimin zoruyla gelmişler çünkü bastan hata yani..
şimdi tüm bunlara ragmen eşimin ana babasıyla arası bozulsun istemiyorum onlarn gnahını almak istemiyorum üstüme..dediğin gbi suan esime gitmiyorum diyip kestrip atsam esim beni zorlamaz biliyorum...ama ben kavga gürültü değil hzuur istiyorum artık..evet esim verdiği kararların arkasında duramıyo..bir ay var bayrama bir aydr gtmedk bi ay daha gtmesek edecek 2 ay ben eşime ömür boyu gtmem btti sildim demedm herseye ragmen giderz ama zmn kurbana kadar dedim.o tuttu kurban gelmeden gidelim diyo şimdi bana.yani farkında olmasada yne arkamda değil..yne beni ezdirip gectiriyo.ben asıl buna üzülüyorum ztn..
ne yapaym sedef gbimi olayım hergn kavga grltü hergn agzımda bosanma lafımı olsun.dısarıya mutlu gözüküp kocamın herkesle arasını bozup fesatlanarak kendimimi yiyim ne yapaym ben cnm şaşırdım

canım sakın yanlış anlama senn durumuna bişey dediğim yok.ben sedefi ve kendimi anlatmak için yazıyorum suanda.dediğin gbi evet sedf çok iyi yada çok uysal olduğu için tutulmuyo...sedef kocasını sürekli çocuğumuda alırım giderim boşanırımlarla elinde tutuyo..bu şeklde kardesleryle görüşmesinide yasaklıyo ki bizi eltileri koy bi kenara onlar kardes ben bunu yapamam.biz sedeflerle bugn kavga ettik diyelim kv kp yaşlı insanlar bide bizim derdimizle uğrasmasınlar diyip susuyoruz sedef haksız olduğu halde arıyo kv yi bana bunu yaptılar böyle dediler ben snr krizi gecrdim bayıldım bıktım boşanıyorum habernz olsun diyo.pat sedef korunuyo aman ogullarının yuvası bozulmasın...böyle bişey yapmam ama ben bunu yapsam boşanıyorum desem içten içe sevinirler..
beni istemeye bile eşimin zoruyla gelmişler çünkü bastan hata yani..
şimdi tüm bunlara ragmen eşimin ana babasıyla arası bozulsun istemiyorum onlarn gnahını almak istemiyorum üstüme..dediğin gbi suan esime gitmiyorum diyip kestrip atsam esim beni zorlamaz biliyorum...ama ben kavga gürültü değil hzuur istiyorum artık..evet esim verdiği kararların arkasında duramıyo..bir ay var bayrama bir aydr gtmedk bi ay daha gtmesek edecek 2 ay ben eşime ömür boyu gtmem btti sildim demedm herseye ragmen giderz ama zmn kurbana kadar dedim.o tuttu kurban gelmeden gidelim diyo şimdi bana.yani farkında olmasada yne arkamda değil..yne beni ezdirip gectiriyo.ben asıl buna üzülüyorum ztn..
ne yapaym sedef gbimi olayım hergn kavga grltü hergn agzımda bosanma lafımı olsun.dısarıya mutlu gözüküp kocamın herkesle arasını bozup fesatlanarak kendimimi yiyim ne yapaym ben cnm şaşırdım

canım o zaman bu işi böyle kabul edeceksin,küsmeli barışmalı kavgalı gürültülü bi hayat sizinki, evlenmeden önce de böyleydi evlisin bebeğin olacak hala böyle, iyi niyetinin ceremesini çekeceksin

benıde kv kovmustu evınden esımde bana onlar buyuk ıdare eden bız olmalıyız dıyodu sana tavsıyem dırene bılıyosan dıren gıtme cunku kocanda aılesıde fedakarlıgını anlamıycklar yaptıgnla kalcksın ben esımın uzulmesıne dayanamadım annesının onu uzmesıne goz yummak ıstemedım ama kendımıde ezdırmıycem artık dedım gıttım kp rın yanında saydım doktum kadına sana saygmda sevgımde yok sadece oglunun uzulmemesı ıcın gorevımı yapar gecerım dedım esımede bunu boyle soyledımı soyledım sımdılık kadın sut lıman bakalım zamanla ne olur ama allah bızdn uzak tutsun

benm kv çok fena cnm biz bugn gtsek ben senn yaptıın gbi lafımı söylemeyi bırak neşeli durmasam (normalde de çok konusmam ama çok gülerm) braz surat yapsam aamanede niye yüzün asık diye sorup durcak sorunlu olarak beni gstercek önmde dört dncek ayağıma terlk önüme abur cubur tasycak sen seversn ye kzıım diycek...karnın büyümüş diyip karnımı sevcek torunum geliyo diye aglıycakkk...ben bunlara karsılık soğuk durunca eşim ne düşüncek herkes hata yapar ama annem hatsının farkında ne ii davranıo amanede kinci ...yine olan bana olcak evliliğim için çok çaba sarfettm hala aynı dıs etkenler yzndn eşimin gznde kötü olmak istemem.tm kırldığım üzüldüğüm şeylr oluyo olmuyo deil.ama gercekten aile sorunlarını bi kenara koysak hala sevgili gbiyiz bir dediğimi iki etmez eşim..niye mutluluğum onlar yüzünden bozulsun ben bundan bıktım.yapmak istemediğim şeyleri yapmak zorunda kalmaktan bıktım.bugn kv gttim diyelim ya sonra ne olcak bi gn iki gn iyi sonra baslıcak yne laf sokustrmalar kavgalar.ve BEN O EVDEN YNE KOVULUCAM adım gbi emnm bunun bi sonu olmycak...
eşim beni eşek yerine koydurup sırtıma semer vurdurduğu bende saglıklı kararlar veremediğim sürece daha çok çekerim.bu yzden allah yorumlarını eksk etmeyen herkestende sizdende razı olsun.
ailem kıyımsız onlara anlatsam yaslı kadın kzıım hoşgr gt diycekler biliyorum ama çok şey yasadım en güzel gnlerm zehr oldu onlar yznden şimdi hamileym ...en aızndan bu dnemi mutlu yasamak istiyorum gtmek istemiyorum...neden esim bunu düşünmüyo yasadıım herseye o şaht oysa

canım o zaman bu işi böyle kabul edeceksin,küsmeli barışmalı kavgalı gürültülü bi hayat sizinki, evlenmeden önce de böyleydi evlisin bebeğin olacak hala böyle, iyi niyetinin ceremesini çekeceksin

çok çektm ama çekmeyede razıyım diyemiyorum ne yazıkki eşim üzülmesin diye çabaladıkça kendimden eksildiğimi farkediyorum.benm onu sevdiğim kadar oda beni seviyosa benm düşündüğüm gbi oda bnm mutluluğumu düşünmeli...artık iyi nyetli olmak istemiyorum cnm deki diyinki şunu yap bu yol doğru yol amanede...inanın o yoldan gidicem

benm kv çok fena cnm biz bugn gtsek ben senn yaptıın gbi lafımı söylemeyi bırak neşeli durmasam (normalde de çok konusmam ama çok gülerm) braz surat yapsam aamanede niye yüzün asık diye sorup durcak sorunlu olarak beni gstercek önmde dört dncek ayağıma terlk önüme abur cubur tasycak sen seversn ye kzıım diycek...karnın büyümüş diyip karnımı sevcek torunum geliyo diye aglıycakkk...ben bunlara karsılık soğuk durunca eşim ne düşüncek herkes hata yapar ama annem hatsının farkında ne ii davranıo amanede kinci ...yine olan bana olcak evliliğim için çok çaba sarfettm hala aynı dıs etkenler yzndn eşimin gznde kötü olmak istemem.tm kırldığım üzüldüğüm şeylr oluyo olmuyo deil.ama gercekten aile sorunlarını bi kenara koysak hala sevgili gbiyiz bir dediğimi iki etmez eşim..niye mutluluğum onlar yüzünden bozulsun ben bundan bıktım.yapmak istemediğim şeyleri yapmak zorunda kalmaktan bıktım.bugn kv gttim diyelim ya sonra ne olcak bi gn iki gn iyi sonra baslıcak yne laf sokustrmalar kavgalar.ve BEN O EVDEN YNE KOVULUCAM adım gbi emnm bunun bi sonu olmycak...
eşim beni eşek yerine koydurup sırtıma semer vurdurduğu bende saglıklı kararlar veremediğim sürece daha çok çekerim.bu yzden allah yorumlarını eksk etmeyen herkestende sizdende razı olsun.
ailem kıyımsız onlara anlatsam yaslı kadın kzıım hoşgr gt diycekler biliyorum ama çok şey yasadım en güzel gnlerm zehr oldu onlar yznden şimdi hamileym ...en aızndan bu dnemi mutlu yasamak istiyorum gtmek istemiyorum...neden esim bunu düşünmüyo yasadıım herseye o şaht oysa
benım yasadıklarıma benziyor yasadikların kv de beni sinir krızıne sokardı sonra annemi arayıp gelinime biseyler olmus bırı bıseymi yaptı die sorardı millete ben onun pesine pervane oldium o bır guler guyu benden esirgedi derdi bir cinnet ani herseyi cozuyo inan ben hamileyken yuzume belalar verdı esım bunu sorunca karın bana hesap sordu dedı daha neler neler ama herseferınde senın gibi bısey olmamıs gibi ben egiliyordum gordum kı ben gittıkce kadın durulmak yerıne hep bır tık ustune cıktı esimde hep alttan al anladımkı tabiri caizse kopk kopegin etini yemez gittim haddını bıldırdım beni ogluna sikayet ederdı hep simdı yok insallahta allah firsat vermesin onlara

çok çektm ama çekmeyede razıyım diyemiyorum ne yazıkki eşim üzülmesin diye çabaladıkça kendimden eksildiğimi farkediyorum.benm onu sevdiğim kadar oda beni seviyosa benm düşündüğüm gbi oda bnm mutluluğumu düşünmeli...artık iyi nyetli olmak istemiyorum cnm deki diyinki şunu yap bu yol doğru yol amanede...inanın o yoldan gidicem

yerinde olsam gitmem, eşin böyle yaptıkça ailesi de erkek kardeşleri de eltiler de sana saygı duymıcak, eser gürler sonunda paşa paşa amanedeyi getirir gözüyle bakacaklar ayıl bayıl kendimi iyi hissetmiyorum de hamilesin yani bahane mi yok, gitme,yapacağın şey bu, bir kerelik bişey olsa minferit bi durum olsa derim ki amanede büyüklük sende kalsın kul bilmezse Allah bilir git derim ama senin bu başına gelen nedir, kaçıncıdır yazık valla sana, intihar bile ettin sen bu işler yüzünden sen bedeli fazlasıyla ödedin bence, eşin gitsin görsün onun annesi babası sen niye vebal alacaksın ki onlar seni itip kakarken vebal aldık dedi mi

sanıyorumki gitmycem arkadaslar en azından kurbana kadar sonrada özel gnlerde yada ayda br...giideceksem ben istediğim ben karar verdiğim için gtmeliyim kmsenn gönlü olsun diye değil.benm gönlümü düşünen yok çnkü..
oğlumdan benden değerli kimse yok eşimi çoks eviyorum üzülmesn istiyorum evet ama o üzülmesn dedikçe hep üzülen ben oluyorum her defasında bu son bu kezde geliyorum ama bdahası olmıycak diyorum yne giidyorum.yne eşimn beklentileri btmiyo hep başa dndürüyo beni..bıktım başa dönemekten ne yasıycaksam bi kerede yasarım bter en azından.saolun hepinz

Arkadaşım kendini ne kadar çok yıpratıyosun bu Sedef yüzünden ya :36:
Hasta olacaksın,kendine yazık ,stres vücudun düşmanı
Bi doktora görün ,psikiyatr yada psikolog ama muhakkak git
Her gün Sedef için konu mu açılır,geçmiş konularına baktım hepsinin içeriği aynı
Resmen konu açma da rekor kırıyorsun arkadaşım :37:

Arkadaşım kendini ne kadar çok yıpratıyosun bu Sedef yüzünden ya :36:
Hasta olacaksın,kendine yazık ,stres vücudun düşmanı
Bi doktora görün ,psikiyatr yada psikolog ama muhakkak git
Her gün Sedef için konu mu açılır,geçmiş konularına baktım hepsinin içeriği aynı
Resmen konu açma da rekor kırıyorsun arkadaşım :37:

bi huzur vermez yapıp edip grsmeye çalışırlarsa hergn onlar yznden huzurun kaçarsa açılır arkadasım...sürekli basımda olan bi dert sebebiyle konu açıyorum diye pskoloj önermenide anyamadım cnm bnm.sınırmı var aynı kişi yznden şu kadardan fazla konu açamazsınız vs diye benmi bilmiyorum

Tum yorumlari okudum.
O zaman arkadasim sana sunu soyleyim. Esine son kez ve kesin bir sekilde kararini soyleyeceksin.Eger bir daha ayni seyler olur da o evden kovulur ya da bana laf sokarlarsa adimimi atmam o eve diyeceksun. Esin istiyorsa gitsin gorussun. Ama sen agirligini koy artik

Back
X