Selam k.k üyeleri
şöyle bir derdim var erkek arkadaşımla 3,5 seneden beri çıkıyoruz tabi ayrılıkları çıkartırsak 2-2,5 seneye denk geliyor. neyse şöyle ki çok şüpheci her şeyin detayını en ince ayrıntısına kadar sorgulayan her şeyden sorun çıkartan ve yan yana olsak ta olmasak ta 24 saat mutlu olduğumuz bi gün yok 12 saat normal sek geri kalan 12 saat kötüyüz. eskiyi kurcaladıkça kurcalar herbir detayı sorar ve konu ogün kapansa dahi 2 gün sonra bi yerden bi kulp bulup tekrardan aynı konuyu açar sürekli böle geçmişte yaşayan bi insan ya tlfnda onunla knuşurken bi ses duysun noldu kim nededi biri bişiymi söledi deyip beni çıldırtıyor sizce ne yapmalıyım bazen dayanamayıp yaptıklarını suratına vuruyorum ama biraz düzelip gene aynısını yapıyo ya bi akıl verin....
canım ya sanki bana eşimi tarif ettin.benim eşimde aynı.2 senelik evliyim bende.ama yavas yavas düzelmeye basladı.bana cok cektirdi.onun yanında konusmalarıma cok dikkat ederdim.hele yalan hiç söyleyemezdim ufak tefek de olsa hemen kurcalar kurcalar cıkarırdı yalanımı.bir yere otururduk etrafına bakar .beni gözetlerdi nereya baksam oraya bakardı.nereya bakıyorum diye.sonra birgün havaalanındayız yine aynı seyi yaptı.kafasında biseyler canlandırıyor.o hayale kapılıp hayatımızı zindan ediyordu.tabi bavulum falan yanımda.istanbuldayız.o sinirle ben bir taksi cevirdim.dogru anname gittim.2 ay yüzüne bakmadım.bosanma dilekcesini de yolladım.bu tutustu tabi.ama artık o dikkat ediyor konusmalarına davranıslarına.birdaha yapsa yine aynı seyi yaparım.
çok iyi anlıyorum..bizde arkadaşlık,söz,nişan vs toplam 5 sene çıktık benimki daha beterdi.Evlenince düzeldi.Ama şuan bakıyorum da bugüne gelene dek çok yorulmuşum...
Oğlak mı başak mı ne burcu bu adam ömür törpüsü bir şahsiyet gibi göründü bana.hayat bunlarla uğraşmak için çok kısa.Ayrıl kurtul.
ya sizinki evlilikle sonuçlanmış mesela ama ben bundan korkuyorum açıkçası bende çabalıyorum düzelsin die ama sanki boşuna uğraşıyorum yha bukadar şüpheci bi insan tanımadım bende ona aynı şeyi yapıyorum bazen kimo nededi kime dedi sana nie söledi die onun yaptığının aynısını yapıyorum bana nie bukadar soru soruyosun dio bnde diorum bak insan nasıl sinir oluyo haydaa bu defada sn bana karşılık göseteriyosun dio
Ben de başak burcuyum , konu sahibine de onu soracaktımama ben o kadar değilim, yaşım ilerledikçe bunlardan sıyrıldım(25im), kendime çekidüzen verdim.
Bu tarz kişiler güven eksikliği, kompleksler sebebiyle böyle davranıyor haberiniz olsun. Aşırı kıskançlıklar çok büyük sıkıntılar getirir, keza şüpheci tavırlar insana hakarettir. Ne demek kimle konuşuyorsun nereye bakıyorsun falan?
Bir insana elde delil olmadığı halde ithamlarda bulunması onu aşağılamaktan, karaktersiz muamelesi yapmaktan başka bir şey değildir. Kimse çocuk oyuncağı değil, prim vermeyin!
aslinda ben konu basligini okudugum anda , konunun icerigini bilmesem de sorunun onda oldugunu anladim:9 aferin dimi bana cok zekiyim. cünkü biz kadinlar sevince böyle bi polyanna oluyoruz, hep iyimser olalim hep katlanalim, ben onu böyle de seviyorum olallim falan da filan.
söyle ki yani hangi normal insan böyle davranir? hicbiri. bence inceldigi yerden kopsun ya da su akar yolunu bulur yok daha da iyisi inceldigi yerden kopsun! manyak mi bu adam yaa? isi mi yok derdi ne??
sen senden gitmeden değişmez arkadaşım ben sana bunu yaşamış ve çok yıpranmış biri olarak söylüyorum.ben mesela bir şarkı dinlerdim onu bile nerelere çekerdi.ne anlamlar yüklerdi.bi şarkı için burnumdan getirirdi bu sadece bir örnek...bu özgüven eksikliginden kaynaklanıyor bence.ki böyle insanlar seni yukarıya taşımazlar aşagıya çekerler...yukarda olmanda onlara batar çünkü.daha destan gibi yazabilirim sana...ne diyim benim ne ablam vardı nede adam akıllı tecrübelerinden faydalanabilecegim biri...bana böyle söyleyen yol gösteren olmadı yani anlatabiliyormuyum...Düzeldi diyorum ama nasıl biliyormusun...Ben onun istediği 'ben'olunca...!ve şimdi çok yorgunum...
ben kendi kişiliğimden onun için vaz geçersem benim benliğim olmazki ozamn sadece onun sözleri altında hayatım mahfolur kısacası anladığım kadarıyla böle bir insanla bi ilişki yürümezmiş ömrümü mahfetmeye değmez sanırsam ...
VALLA ben evlenmeye korkuyorum açıkçası gerçekten daha büyük sorunlar yaşarım diye çok korkuyorum ve bu düşünce beni onunla evlenmekten uzaklaştırıyo.. bende onunla gittiğimiz biyerden benim üstüme suç atarak söylediği laflara dayanamayıp çekip gittim 2 gün aramadım onun aramalarınıda açmadım kendisi koştu peşimden ama tmm affettim dedğimde direk saldırıya geçti gene ya bazen dayanılmaz oluyo ama ondanda uzak kalamıyorum ya bi insan yanından geçse refleksle herkez bakıyor ama yok ben milleti kesiyomuşum falan filan anlatıyorum anlatıyorum anlamıyo geçenlerde öle biyerdeyiz bowling oynuyoruz bitane kız bi ince çorapla kalçalarında bi tunik giymiş bütün hatlatı belli baktığını gördüğümde ne dese beyenirsiniz bak snde tayt giyiyosun yada dar bişi sanada böle bakarlar bunu anla diye yapıyorum dedi o an zaten orayı terk ettim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?