Ne yapmalıyım sizce?

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Eşimle evliliğimin ilk günü ile birlikte, nişanlılık hatta sevgililik dönemi dahil 10 yıldır anlaşamıyorum bir sürü konum var herkesin her konumda dediği boşan, ayrıl. Ben özgüven eksikliği mi dersiniz korkaklık mı dersiniz ne deseniz deyin beceremedim bu beladan kurtulmayı defalarca denediğim halde.Fiziksel, psikolojik, sözlü, her türlü şiddeti yaşadığım halde.Oğlum da yaşadığım üzüntü ve stresten kaynaklı hasta doğdu, ameliyatlar oldu tedavi ve kontrolleri ömür boyu sürecek.Eşim babasının hakaretlerine karşılık bi kere savunmadı beni hâlâ onunla barışmamı istiyor tatilde yoksa zehir ediyor tatili bana.Yıllardır huzurlu kavgasız bir tatilim ve günüm olmadı.Ben ona güvenmediğim ve bana destek olmadığı için kartımı vermedim ona ama evin giderine ortak oldum o ne kadar yiyip içip yattıysa da.Size sormak istediğim ben bu adama kartımı ya da maaşımı elden versem eminim iyi davranır bana, paraya tapıyor çünkü siz olsanız verir miydiniz?Yoksa her gün kavga gürültü devam eder miydiniz kartınızı vermeyip?Boşan diyeceklere cevabım inşallah bi gün başarabilirim.

Burada tek bir kişi bile paranı o tuhaf kocana ver demez bence. Bu soruyu sormak için bile ruh sağlığınızın yerinde olmaması lazım.

Eşiniz sizi sevmiyor. Çocuk konusunda da yeterince destek değil. Neredeyse tüm konularınıza denk geldim. Size her türlü akıl verildi. Ama uygulamamakta kararlısınız. O zaman neden konu açıp insanların sinirlerini bozuyorsunuz?

Elbette vermeyin. Zaten para veriyormuşsunuz.
Kendi ayakları üzerinde durabilen bi kadınsınız, neye cesaretiniz yok?
Şimdi hayatınız zaten çekilmez boyutta. Boşanırsanız en fazla ne olabilir ki?
Mutsuz mu olursunuz boşanınca? Zaten mutsuzsunuz.
Çocuğunuz mu zarar görür? Zaten görmüş.
Artık kendinize bi iyilik yapın.

Öncelikle eşinizin sizi sevdiğinizden emin olmanız lazım size yuvasına çocuğuna değer veriyormu buna inanmalısınız bazı insanlar hüküm bende olsun der eşini evini yöneltmeyi sever..düzelebilmesini buna bağlıyorsanız bi deneyin sonuçta yabancı değil Eşiniz nasıl olsa kartta maaşta size ait tekrar aynı sorunlar devam ederse alırsınız elinden belki size minnet duyup vijdan yapacak sizin onu önemsediğinizin farkında olacak aynı hassasiyeti oda size gösterecek tabi bu bi varsayım ve belkiler

Anlaşamadığniz biri ile neden evlenirsiniz ki böyle gitmez ki canım bu işin sonu iyi değil gibi boşanmak zor bişey ama anlaşamadığıniz biriyle aynı evi paylaşmak çok daha zor

Para vereyimde sussun diyorsunuz yani , şiddetin her türlüsüne razı gelip üstüne para vercem hey allahımya, o parayı kenara koyayımda boşanınca rahat ederim biraz gibi bir düşünceniz Yok çok üzücü

hayat eşittir ama sevgi saygı çerçevesinde. baştan keşke bitirseydiniz şimdi böyle eziyet olmazdı. ama hala geç degil böyle evlilikdense bekar olmak daha iyi huzurun olur en azından

Elimi verdim kolumu da kaptırayım diyorsunuz yani madem herşeye rağmen ayrılmayacaksınız en az nasıl hasar alacaksanız bu evlilikten öyle davranın.

Son düzenleme:
o çocuğu sizin elinizden almaları lazım. haketmiyorsunuz.
Oğlumu çok seviyorum onun her acısında sabahlara kadar uyumadan baktım şuanki haline gelmesi için her şeyi yaptım babasını bırakmak istemiyor ayrılmamızı istemiyor ağlıypr kıyameti koparıyor o gidince çözüm arıyorum yorumunuz çok üzücü böyle bir çocuğu aldıkları zaman düzelir mi sizce şuanki kavgaların sebebi ben değilim mağduruyum hatta böyle bir ortamda iyi değil biliyorum o yüzden onu üzmeden çözmeye çalışıyorum.

Anlaşamadığniz biri ile neden evlenirsiniz ki böyle gitmez ki canım bu işin sonu iyi değil gibi boşanmak zor bişey ama anlaşamadığıniz biriyle aynı evi paylaşmak çok daha zor
Gençlik o zaman görmüyorsunuz her şeyi 20 yaşına girmiştim onu tanıdığımda şimdiki aklım olsa tabi ki evlenmezdim.

nasıl mağdur olabiliyorsunuz bi anlatın hele. sevgili iken anlaşamadığınız insanla nişanlanıyorsunuz. nişanlıyken anlaşamadığınız insanla evleniyorsunuz. evliliğin ilk gününden itibaren anlaşamadığınız insandan hamile kalıyorsunuz. yaşadığınız şeyler yüzünden çocuğunuz hasta doğuyor. bu nasıl mağduriyet? asıl mağdur çocuk. o kadar. siz kendiniz mağdur olmak için o kadar çok çabalamışsınız ki, o sıfat size uygun değil. hala daha dayak yediğiniz halde maaş kartınızı eşinize vermekten bahsediyorsunuz. 1 hafta sonra eşim harçlık vermiyor mağdurum diye konu açarsınız.
her anne babası boşanan çocuk ağlamaktan telef olmuyor, merek etmeyin.

Ne desem anlamayacaksınız beni yazmayın lütfen her yorumunuzda daha da çaresiz hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…