Ne yapmalıyım sizce?

Kaet verenler hep pisman olmustur.
Sana iyi davranmasi icin kart vermek normal mi sence?
Amuda da kalksan iyi davranmayacak. Bosanmaktan badka cikar yolun yok. Sen sureci uzatiyorsun sadece. Bosanip oh be demek varken kendine zulumu seviyorsun sanirim. Parani vetince sefami surerim saniyorsan yanilirsin. Ipleri tamamen onun eline verip iyice koleleseceksin. Tum parani alip seni 5 kurussuz birakacak. Sen paradiz dolasitken o catir catir yiyip kimbilir belki de ailesine nile para gonderecek. Seninki kontrolu tamamen onun eline birakmak. Kocaligi beceremeyen bir adama parayla kocalik ogretemezsin.

tam olarak neden boşanmıyorsunuz?
Sık sık hastalanıyor yavrum her defasında işten izin almak işim açısından sıkıntı genelde o izin alıyor gurbetteyim kimsem yok memlekete gidemem dr larımızı bırakamayız anneme gel desem gelemez diğer kardeşimin çocuğuna bakıyor; farklı illere dr götürmek zor başedememekten korkuyorum ansiyete ve panik atak var bende kendimde rahatsızlanıyorum o evden gidince oğlum ağladıkça korkmaya başlıyorum çaresizlik sarıyor her yanımı tuhaf bir panik sarıyor hemen arıyorum onu gidince ya da ayrılmaya kalkınca buna engel olamıyorum ayrılık fobisi gibi bişey oğlumda öyle babasını göremesin korkmaya başlıyor alıştırdı kendine.Ben korkularımla ve oğlumun korkularıyla başedemiyorum.Neden böyle oluyorum ben

Ne desem anlamayacaksınız beni yazmayın lütfen her yorumunuzda daha da çaresiz hissediyorum.
Captain price acı ama doğru söylüyor. Siz sevdiğiniz için gerçekleri görememişsiniz daha sevgiliyken ayrılmanız gerekirken evlenip, düzelir diye çocukta yapmışsınız. Ama olsun hiçbirşey için geç değil, zararın neresinden dönerseniz kârdır.

e durup durup dayak yemek de işin cabası mı?
ölüm hariç her şeye çare var demişler. o olmaz bu olmaz diye saymanın manası yok. en oluruna bakacaksınız. kardeşinizin çocuğu kaç yaşında? ona başka alternatif ayarlanamıyor mu? sonuçta siz şiddet görüyorsunuz bu daha önemli bi mazeret. yanınıza gelebilir.

Kardeşimin çocuğu bebek.O olmasada gelmez annem evini bırakmaz.

Oğlunuz hastalığı ciddi bir hastalıktı hatırladığım kadarıyla uzun süre bakıma muhtaç sanırım o yüzden bu sürecte tek kalmaktan korkuyorsunuz haklıda sayılırsınuz ama sadece ikinizin mutlu oldugu stresin kavganın olmadığı bir ev daha huzurlu olmaz mı nafaka talep edip oğlunuz için bakıcı tutabilirsiniz (bu sağlıktan anlayan birisi olur) bir düşünün bence.

Halinize üzüldüm, çaresizliğinizi anlamaya çalışıyorum ama her şeyin sorumlusu sizsiniz. Kendi ayaklarınız üstüne durabiliyorken önce çocuğunuz sonra da kendiniz için gereken adımı atmalısınız bence! Sizden daha kötü durumda olup, işi olmayan kadınlar boyun eğmiyor ve ayrılıyor. Öncelikle kendinizi şuna inandırın: Siz güçlü bir kadınsınız, kocanıza veya başka bir adama ihtiyacınız yok!!! Nafaka alıp, bakıcı tutabilirsiniz. Belki olaylar ciddiye binince anneniz bir yolunu bulup gelebilir. Yada siz memleketinizde iş bulup gidebilirsiniz. Yeter ki çözüm arayın... İnanın mutsuz, kavganın gürültünün olduğu bir yuvada büyüyen evladınız da normal psikolojide olmayacaktır... Allah yardımcınız olsun.

Canım ya senin konularını biliyorum ve sana çok üzülüyorum.. Kendimden çok... Bence tayini ailenin yanına aldır.. Aldıramıyor musun, hatta darp raporu al tehdit ediyor de bu gibi durumlarda tayin hakkı veriliyor diye biliyorum.. Allah yardımcın olsun..

Boşanıp yeni bir düzen kurmaya cesaret edemiyorsunuz.Bu çok üzücü.Çocuğunuzun özel durumu sebebiylede,kendinizi iyice bu adamın yaptıklarına katlanmaya mecburmuş gibi hissediyorsunuz.İçinde bulunduğunuz durum üzücü.Kendinizde hasta olmuşsunuz baksanıza.Allah yardım etsin öncelikle.Dert sizde görünsede dermanda sizin elinizde.Yani kendinizde yapacağınız değişiklikte.Önce kendinizi iyileştirmeniz lazım.Bu adam birde sizi dövüyor mu?Eğer bu kadar sıkıntıyla uğraşıp,üzerine dayakta yiyorsanız.Gerçekten durumunuz vahim.Şiddetin hem psikolojik hem fiziksel olanına maruz kalıyorsunuz.Üstelik maaşınızı adama verip,sonrasında birde ekonomik şiddette uygulamasını sağlayacaksınız kendi ellerinizle.Bunuda belki beni sever,huzur verir diye düşünerek yapacaksınız.Manipüle edilip durmaktan sağlıklı düşünme yetinizi kaybetmişsiniz maalesef. Lütfen kendiniz için birşey yapın.Kendinize ve yaşadıklarınıza dışardan bakın.Siz izin vermeye devam ettikçe sürecek bu şiddet ve hatta katlanarak.Sakın maaşınızı falan vermeyin.Biran önce psikolojik bir destek almaya başlayın.Eğer almıyor veya alıp aksatıyorsanız.Siz bu kadar sorunla başetmeye çalışırken ruhunuz ölmeye başlamış.Önce ruh sağlığınızı düzeltebilirseniz.Gerisini yapmaya cesaretinizinde olacağını düşünüyorum.Kendi kendinizi kapattığınız ve çıkmayada çalışmadığınız bir labirentiniz var çünkü.Güç içinizde unutmayın ve toparlanın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…