- 21 Şubat 2017
- 1.027
- 1.093
- 133
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Sık sık hastalanıyor yavrum her defasında işten izin almak işim açısından sıkıntı genelde o izin alıyor gurbetteyim kimsem yok memlekete gidemem dr larımızı bırakamayız anneme gel desem gelemez diğer kardeşimin çocuğuna bakıyor; farklı illere dr götürmek zor başedememekten korkuyorum ansiyete ve panik atak var bende kendimde rahatsızlanıyorum o evden gidince oğlum ağladıkça korkmaya başlıyorum çaresizlik sarıyor her yanımı tuhaf bir panik sarıyor hemen arıyorum onu gidince ya da ayrılmaya kalkınca buna engel olamıyorum ayrılık fobisi gibi bişey oğlumda öyle babasını göremesin korkmaya başlıyor alıştırdı kendine.Ben korkularımla ve oğlumun korkularıyla başedemiyorum.Neden böyle oluyorum bentam olarak neden boşanmıyorsunuz?
Captain price acı ama doğru söylüyor. Siz sevdiğiniz için gerçekleri görememişsiniz daha sevgiliyken ayrılmanız gerekirken evlenip, düzelir diye çocukta yapmışsınız. Ama olsun hiçbirşey için geç değil, zararın neresinden dönerseniz kârdır.Ne desem anlamayacaksınız beni yazmayın lütfen her yorumunuzda daha da çaresiz hissediyorum.
e durup durup dayak yemek de işin cabası mı?Sık sık hastalanıyor yavrum her defasında işten izin almak işim açısından sıkıntı genelde o izin alıyor gurbetteyim kimsem yok memlekete gidemem dr larımızı bırakamayız anneme gel desem gelemez diğer kardeşimin çocuğuna bakıyor; farklı illere dr götürmek zor başedememekten korkuyorum ansiyete ve panik atak var bende kendimde rahatsızlanıyorum o evden gidince oğlum ağladıkça korkmaya başlıyorum çaresizlik sarıyor her yanımı tuhaf bir panik sarıyor hemen arıyorum onu gidince ya da ayrılmaya kalkınca buna engel olamıyorum ayrılık fobisi gibi bişey oğlumda öyle babasını göremesin korkmaya başlıyor alıştırdı kendine.Ben korkularımla ve oğlumun korkularıyla başedemiyorum.Neden böyle oluyorum ben
Kardeşimin çocuğu bebek.O olmasada gelmez annem evini bırakmaz.e durup durup dayak yemek de işin cabası mı?
ölüm hariç her şeye çare var demişler. o olmaz bu olmaz diye saymanın manası yok. en oluruna bakacaksınız. kardeşinizin çocuğu kaç yaşında? ona başka alternatif ayarlanamıyor mu? sonuçta siz şiddet görüyorsunuz bu daha önemli bi mazeret. yanınıza gelebilir.
teklif ettiniz mi?Kardeşimin çocuğu bebek.O olmasada gelmez annem evini bırakmaz.
Etmedim kendi söylemişti önceden artık yaşlandım evimden ayrılmak istemiyorum diye.teklif ettiniz mi?
laf ola beri gele. bunu dedi diye kapattınız mı konuyu?Etmedim kendi söylemişti önceden artık yaşlandım evimden ayrılmak istemiyorum diye.
Öyle tabi yıl gösteren de olmayıncaGençlik o zaman görmüyorsunuz her şeyi 20 yaşına girmiştim onu tanıdığımda şimdiki aklım olsa tabi ki evlenmezdim.
Sürekli söylediği şey aslında bi kerelik değil annemi tanıyorum gelmez maalesef.laf ola beri gele. bunu dedi diye kapattınız mı konuyu?
Canım ya senin konularını biliyorum ve sana çok üzülüyorum.. Kendimden çok... Bence tayini ailenin yanına aldır.. Aldıramıyor musun, hatta darp raporu al tehdit ediyor de bu gibi durumlarda tayin hakkı veriliyor diye biliyorum.. Allah yardımcın olsun..Sık sık hastalanıyor yavrum her defasında işten izin almak işim açısından sıkıntı genelde o izin alıyor gurbetteyim kimsem yok memlekete gidemem dr larımızı bırakamayız anneme gel desem gelemez diğer kardeşimin çocuğuna bakıyor; farklı illere dr götürmek zor başedememekten korkuyorum ansiyete ve panik atak var bende kendimde rahatsızlanıyorum o evden gidince oğlum ağladıkça korkmaya başlıyorum çaresizlik sarıyor her yanımı tuhaf bir panik sarıyor hemen arıyorum onu gidince ya da ayrılmaya kalkınca buna engel olamıyorum ayrılık fobisi gibi bişey oğlumda öyle babasını göremesin korkmaya başlıyor alıştırdı kendine.Ben korkularımla ve oğlumun korkularıyla başedemiyorum.Neden böyle oluyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?