Ne yapmalıyım sizce?

Tarifedilemez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
195
180
33
34 yasinda 2 cocuk annesi arkadasim var kolay bir hayati olmamis annesini kaybetmis yalniz zamanlar gecirmis neyin ne oldugunu bilen onceleri sevip deger verdigim artik bir araya gelmek istemedigim.
Aslinda onun bu degisimi ben ise basladiktan sonra oldu, calisip guzel para kazanip biraz daha kaliteli (alisveris, gezme) yasam surmeye basladim. Arkadasim hep isim hakkinda olumsuz yorumlar yapiyor, baskalariyla olan konusmalarindan bahsederken soyle dedi bende ben calismayi dusunmuyorum ihtiyacim yok ben rahatim mutluyum her sabah ise gitmesi gerekenler dusunsun vs vs. Ve baska konulardada benim uzerimden egosunu tatmin ediyor bunu anliyorum ama ses etmiyorum. Gel gelelim her konusmamizda seni cok seviyorum senin gibi birini hic tanimadim durust ve guvenilir iyi ki sen varsin 100 kisi olsa 1 sen etmez diyor. Tamam da madem boyle neden hep her firsatta beni demoralize ediyorsun cunku biraz fesatlik var bunu anladim tum olanlardan ama hem onu kirmak ya da onun seviyesine fesat durumuna dusmek istemiyorum onun yaptigi gibi onun beni bozdugu gibi onu bozarak hemde artik gorusmek istemiyorum. Acik acik konusmaya utaniyorum bu durumlari dillendirmek istemiyorum cok sacma ne gerek var bunlari yasamaya. Ama her konusmamizda her gorusmemizde beni bozmaya calismasinida yediremiyorum dediklerine degilde bu duruma bozuluyorum boyle yapmasina.

Sizce ben ne yapmaliyim 1 bahane 2 bahane gorusmemek icin nekadar bahane bulabilirim illa gorusuyoruz biraz da arsiz biri. Insanlar neden huzur vermek yerine huzur bozuyor ki ben herkesin iyiligini dusunuyorum sadece 🤔

Açıkça söyleyin benim enerjimi sömürüyosun saygi duymuyosun o yüzden artik seninle göruşmek istemiyorum deyin diyemiyosanizda sürekli işiniz olsun firsatiniz olmadiğindan yakınin

"Kuş muyum ben evde oturup kuluçka mı bekleyeyim?"
"Evde oturdukça insan miskinleşiyor, kilo alıyor, bakımsızlaşıyor ayrıca kendi paranı harcamanın tadı hiçbir şeyde yok."
"hayat evde pinekleyip yeni insanlar, yeni dünyalar görmeden geçirilemeyecek kadar kısa."
"başkalarıyla tanıştıkça insanın ufku açılıyor."
Gibi cümlelerle karşılık verin. Arkadaşınız iyi niyetli mi bilmem ancak iflah olmaz bir patavatsız belli ki.

Şimdi çoğunluk dört bir yandan ev hanımlığı nı kötüler küçümser ama ev hanımlığı da zor bir meslek kötü görülecek küçümsenecek amaaann evde oturup duruyor denecek bir meslek degil o derece aşağı çekilmesine karşıyım bu birincisi...
Gelelim konunuza arkadaşınız tekrar imada bulunduğunda ona direkt olarak cevabınızı verin bence çalışmak guzel bir şey ben memnumum gibi gibi o söylerken utanmıyor da siz içinizdeki derken mi utanacaksınız millette de yapamadığı şeyleri küçümseme diye bir hastalık var sanırım bulaşıcı 🤷‍♀️

Aynı durumu yaşıyorum..o yüzden yakın ardakaşım diyemiyorum kimseye..ben de çalışmıyorum ev hanımıyım çalışan kız arkadaşım koca parası yiyenler en güzelini yapıo valla diye sürekli laf sokar..ama sorsan bana demiyordur :)) insanlar çok fena çook

Haklisiniz kizlar cok sagolun
Ben sadece bana yapilip hoslanmadigim seyi ona yapmak istemedim onun gibi olmak istemedim ama sanirim benimde onu bozmam gerek artik :(

Senın evde oturman benim sucum degıl, kendince laf soktuğunu sandığın, bence komik olan ıcı bos cumlelerınden sıkıldım senin. Bi sure gorusmeyelım diyin.

Kırmadan dökmeden size bir bir laf soktuğunda ne demek istedin diye sorun. Bırakın kendi versin cevabını. Sadece afallamasını izleyin.

Back
X