Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iki senedir bir birlikteligim var. Uzak oldugu icin görüsemiyoruz. Ona karsi bagzen sohuk oluyorum. Bagzende inanilmaz derecede özlüyorum. Ona karsi ne hissetdigimi anlayamiyorum. O kadar mükemmel o kadar iyi karaktere sahipki ilk defa bu kadar iyi biriyle karsilasdim. Ve cok cok iyi anlasiyoruz. O ise gitdiginde saatleri sayiyorum gelsin diye. O uyudugunda saatlerce uyanmasini bekliyorum. Telefonun calmasini sabirsizlikla bekliyorum. Ama aklimda hala gecmis var. Eski sevgilim ilk defa asik oldugum kisi ilk defa biri tarafindan terk edildigim icin hala onun sokundayim ve hala onu düsünüyorum. Nasil beni birakabilir diye düsünüyorum. Ve mutsuz oluyorum. Sevgilimi gördügümde ona bakiyorum ve icimden soruyorum sen bu adami seviyormusun diye. Bagzen evet bagzende cok sohuk davraniyorum. Yasim dolayisiylamidir nedir bilemem. Dört dörtlük olmasini istiyorum karsimdakinin. Kendisi cok iyi biri gercekden ama maddi durumu cokda iyi degil. Mantigimla hareket eder hale geldim 2 senedir suan 23 yasindayimm.
Ona cok bagliyimm onsuz duramiyorum. Ama kafamdaki bu sorular neden. Acaba evlilikden korkdugum icin olabilirmi. Sonucda cok zor ve önemli bir karar hayatini etkileyecek bir karar. Okadar zor durumdayimki. Bunu onada yansitiyorum ve cok üzülüyor...
Ne yapmaliyim arkadaslar yardim edin nolurr....:bbo::enbuyukkk:
geçmişe mazi derler..giden gitmiş..nesini düşünüosun ki daha -tatlicadiarzu-
sen bak yoluna....olur mu oolmaz mı kararını da kendin verirsin en iyi..uzak mesafede ilşikiler yaşammadım buna cevap veremem maalesef..
sadece bi sorum olucak ..uzak mesafedesiniz ne kadar zamanda bir görüşüyonuz ?
herkesin aşkı sevgisi farklıdır ama benim fikrim ; düzenli görüşmediğin bi insana ne kadar bağlanabilirisn ne kadar tanırsın bağ olur belki neden olur bazı hareketleri sizi etkilemiştir onun etkisi sürer gider.. sürekli birarada olduğunuzda herşeye karşı tepkisini görürsünüz size uygun biri olup olmadığını tartmanız daha kolay olur ...sevgiler
Sakın ola bir aşk acısını,başka bir aşkla örtmeye çalışmayın.
Yıpranan siz olursunuz.
Duygularınızdan emin olmadıkçada karşı tarafı ümitlendirmeyin.
En tutkulu dönem olan flört döneminde,böyle gel-gitleriniz varsa,evlilikte bunlar dahada büyüyebilir.
Önce ne istediğinizin adını koyun
Sonra hareket edin derim ben
Bence hala aklınız onda...
Onun sizi terk etmesiniz hazm edememişiniz...
2 yılda kara sevdalı oldugun adamın adını bile unutursun
siz kafanızda somutlaştırmışınız o kişiyi ondanda unutamamışınız...
(çok mu? geregi varda unutamadınızkaydirigubbakcemile)
Bu celişkilerle nereye kadar gidersiniz... Bu gel gitlerler ilişkinizde karşı tarafda zarar görür.
Görüyordurda. Bi an önce bi karar verin bence.
Kimseyi boşu boşuna oyalamanın bi mantıgı yok:icecream:
yine yanlış seçimler ama bu sefer roller deişmiş resmen beynen aldatıyorsunuz sevgilinizi lütfen el insaf eski adı üstünde eski size daha ne verebilirki kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok eğerki sevgilinizide en ufak bir şüphe dahi olsa sevmediğinizi düşünüyorsanız hemen bitirmelisiniz bu ilişkiyi ne onu üzün nede kendinizi
Eski sevdigim kisiyi kesinlikle sevmiyorum.
Sadece terk edilmeyi hazmedemedim. Simdiki sevdigimle fazla görüsemiyoruz. Aramizda yol mesafesi var. Ama onsuz duramiyorum. Bu kararsizligimin sebebini bende anlamiyorum. Ben ask acisini seven bir insanim sanirim. Belkide sevgilimi hak etmiyorum. Ocok saf ve temiz. Benide cok seviyor. Benlede ciddi düsünüyor. Ama ben evlilikden cok korkuyorum. Ailemle yasiyorum ailemle cok mutluyum. Evlilik benim icin koprüden gecmek gibi bisey o köprü saglammi degilmi bilmeden geciyorsun. Ve düsecekmiyim kalip mutlumu olacagim bilemiyorum. Ona asiri derecede saygim var. Cokda hoslaniyorum. Cokda iyi anlasiyoruz. Resmen birbirimizi tamamliyoruz. Düsüncelerimiz fikirlerimiz hayatdan bekledigimiz seyler ayni, Kafa yapimiz ayni. Bilmiyorum neden bu ikilemde kaliyorum. Bitiremiyorum da bir güc engelliyor benii... ilginc bisey bu...
canim valla sana bisey deyim mi? sen kendini hic kandirma güzelim bu evlilk baska birsey degil... biraz ucuk kacik hayati dolu dolu yasamayi seven birisin sanirim ilk önce düsün güzelim ben bu adami herseyimi feda edebilecek kadar ve herseyden vazgececek kadar ve eski yasantimi geride birakacak kadar seviyormuyum? bu sorulara kendince cevap ara ama mantikli ol duygular biryere kadar canim. cocugun maddi anlamda fazla iyi olmadigini söylemissin ki bunu farketmissin peki evlenince her istedigin alinmiycak ve belkide duygularina birnevi ket vuracaksin. sevgi biryere kadar güzelim samanlik artik seyran olmuyor güzelim. bak göreceksin ya istedigin birgün alinmiycak 2.günde alinmiycak ama 3.günde alinmayinca artik evlilikte problemler basliycak! lafla peynir gemisi yürümez güzelim.akil veren cok olur ama ekmek veren bulunmaz. cok iyi düsün! ve yine düsün canim sevdigin insan buna degecek birimi ? evet diyorsan evlen güzelim!
Valla en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir..
Sen bize soruyorsan ne yapman gerektiğini karşındaki hakkında belli bi düşüncen duygun yok diye anlarım ben.. Sadece yalnız kalmamak adına birlikteymiş gibi mutluluk oyunu oynamak seninki..
valla benden sana demesi gecmisini gecmiste birakip onuna bakicaksin.
daha kendini adam gibi iliskine verememissin ki evlenmeye hazir olup olmadigini anlayasin.
gecmisine bir perde cek ve bak bakalim karsindaki adama 20 sene sonrada gormek istedigin gozler duymak istedigin ses tutmak istedigin el o el mi?
ancak kararini boyle verebilirsin.. guveniyorsan karsindakini yari yolda koyma.. terkedilmek nasil birsey oldugunu madem biliyorsun karsindakine haksiz yere buu yasatma derim..
inan iyi anladim seni sadece zaman ve sans ver kendine gecmisim olmasa bu adamla nasil olurdum de dusun.. kendini ikna edemezsen zaten kararin belli olcaktir. ama kendini ikna edersen eminim cok da mutlu olursunuz cunku anlattigin kadariyle sevgilin zaten istedigin adam.
23 yasindasin aaz degil ayni yastayiz biraz olgun davranmanin zamani geldigine inaniyorum artik.
Kesinlikle istedigim adam... Ve aradigim bütün kriterleri tasiyor...
Hep hayatimda öyle biri olsun istemisimdir. Simdi neden böyleyim anlayamiyorum. Suan cok SIKINTILI bir dönemdeyimm belkide ondandir... ilk baslardaa sürekli onun hayaliyle yasiyordum.. Sonra sorunlar fln filan... Ondan kopamiyorum. Kesinlikle mutlulugu sonuna kadar hak eden biri... Allahim hayirlisini verir insallah... Biz ikimiz icin istihare namazini kilmisdik... Bembeyaz cikdi... Ona kimseye inanmadigim güvenmedigim kadar cok güveniyorum ve inaniyorum... Ama neden bu ikilemdeyim anlamiyorum... Onu cok üzüyorumm... Sonrada pisman oluyorum... Bence ben aci cekmekden anliyorum süründürecekki degerini bileyimm... Ne tuhaf bi insanim ben yaaaaaaaaa....
canım uzak olanızın verdıgı bı rahatsızlık bı ozlem senınkı.esımle bızde farklı yerlerdeydık cok zor oldu 3 yıl ayrı ayrı sevgılık donemı gecırdık ve su an evlıyız.bırde eskılerı nıe acıosunkı.kapat gıtsın.herkes takmıs sepetı yoluna kendı yoluna gıtmıs.ustelık sen yenı bı ılıskıye baslamıssın bu tarz dusuncelerle su ankı partnerıne haksızlık etmıs olmuo musun?ha sevıosan eger temcıt pılavı gıbı eskılerı gundeme getırıp kurmayacaksın kafanda.kendınede sevgılınede hayatı zından etmeye hakkın yok.umarım bır an once ne ıstedıgını ne hıssettıgını anlarsın.
ne demek aci cektirecek ki degerini bileyim???
asla asla boyle birseye girme canim.. karsindakinin kiymetini bil.. sana aci cektiren adam senin kiymetini bilen adam degildir.. sevgi hosgorudur merhamettir asla ama asla aci degildir.. aciyi at kafandan sevgilini merhametlerin sefkatlerin en buyugu en guzeli ile sev..
tabi icinden geliyorsa..
yahu naptın sen yawwwwwwwwww beynim allak pullak olduuu
gecmişini unutamadıgınımı konuscaz.
sevgiline adapte olamamısın onumu konuscaz
maddi durumu felanmı etkiliyor seni ona göremi sana yazcaz.
evlenmeyemi karar verdinizde evlilikten korkuyom konusuna girmişin.
bi dur yaw bi sevgilinle ne noktadasın ona karar ver sora evlilik vs maddi durum felan.bunlara gec.
bi geçmişi silmeye calıs bakalım
ya boyle bişey olabilir mi madem sevmiyorsun nıye hala aklındakı tamam hazmedemıyorsun anlıyorum ama bu kadarınada gerek yok
aslında sevgilin yanında olsa daha çok görüşseniz bıoyle olmaz tabiki eskısinide unutrsun hem
çünkü sevgilin yanındaykendiğerini hatırlamazsın bile
bu boş zmanlarda sana onu hatrlatıyor olay bu bence
ama bndan vazgeçmelsın yoksa zrarlı sen çıkarsın
çünkü insanın karsınıa herzman onu seven birisi çıkmıyor bunuda unutma
Gecmis geceli 4 sene oldu.. Inanin onu sevmiyorum... Zaten nisanlida... Eski sevgilimden elektrik alamamisdim yinede bagliydim onaa... ilk baslarda heyecanim yokdu sonradan oldu ona alisdikca... Ben ne tuhaf bi insanim yaa... Suanki sevgilimdede öylee... Bu heyecansizlik canimi SIKIYO ondan düsünüyorum sevmedigin icinmi heyecan olmaz acaba... Acikcasi sevgi nedir bilmiyorum belkide... Biri bana onu sevip sevmedigimi nasil anlayacagimi anlatabilirmii... Biraz sacma oldu ama ben ailemde sevgi görmedigim icin sevginin tanimlamasini bile bilmiyorum... Belkide sevgisizlige alismisimm... Sevgilimi kucaklayamiyorum bilee... Böyle alismisimm icimde oluyor ne varsa icimdee... Disa bisey vuramiyorumm...
Hep hayatimda öyle biri olsun istemisimdir. Simdi neden böyleyim anlayamiyorum. Suan cok SIKINTILI bir dönemdeyimm belkide ondandir... ilk baslardaa sürekli onun hayaliyle yasiyordum.. Sonra sorunlar fln filan... Ondan kopamiyorum. Kesinlikle mutlulugu sonuna kadar hak eden biri... Allahim hayirlisini verir insallah... Biz ikimiz icin istihare namazini kilmisdik... Bembeyaz cikdi... Ona kimseye inanmadigim güvenmedigim kadar cok güveniyorum ve inaniyorum... Ama neden bu ikilemdeyim anlamiyorum... Onu cok üzüyorumm... Sonrada pisman oluyorum... Bence ben aci cekmekden anliyorum süründürecekki degerini bileyimm... Ne tuhaf bi insanim ben yaaaaaaaaa....
sizi anlamiyorum ben burda iki gundur sevgilimle aradaki uzaklikdan dolayi onun benden uzaklasmasini sorun ederken siz hala eskiyi dusunuyorsunuz. bence artik kendinize gelin ve gercekten ne istedginizin farkina varin. Senin gibi bende birzamanlar sevgilimle öyleydim simdi ise aradaki soguklukdan dolayi hergun uzerine dustum ve simdi yeniden duzeltmek icin burda emek veriyorum. Sen kendine sorun ariyorsun canim, eger bu adam seni terk etseydi ozaman cok daha kiymetli olurdu bence kiymetini bil ve unutmaki bu adam bi sure sonra bu dengesizligini fark ederse senden uzaklasir bu defa onuda kaybetmis olursun..
gzl :) sen aslında konusunu actıgın yazının cvpını vermıssın..acı cekmek hosuna gıdıyor..kızlarda ve erkeklerde olan genel sey iste..gönül kacanı kovalar..eskı erk arakadını istiosun cünkü o senı sevmıyor istemiyor..zor ya ulasılması daha tatlı gelıyor...yenı erkek arkadasında sana ck deger verıyor ama sen onu sevmıyosun..oda senı 2 gun aramasa soguk davransa emin ol onada asık olurdun...bence hepsını bırak kafanı dınle..sen kendınden bkdr emin dglken o kişiye mutluluk dgl acı verebılırısın birtek...