Ü
ÜMITSIZ_KIZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ÜMITSIZ_KIZ
Iki senedir bir birlikteligim var. Uzak oldugu icin görüsemiyoruz. Ona karsi bagzen sohuk oluyorum. Bagzende inanilmaz derecede özlüyorum. Ona karsi ne hissetdigimi anlayamiyorum. O kadar mükemmel o kadar iyi karaktere sahipki ilk defa bu kadar iyi biriyle karsilasdim. Ve cok cok iyi anlasiyoruz. O ise gitdiginde saatleri sayiyorum gelsin diye. O uyudugunda saatlerce uyanmasini bekliyorum. Telefonun calmasini sabirsizlikla bekliyorum. Ama aklimda hala gecmis var. Eski sevgilim ilk defa asik oldugum kisi ilk defa biri tarafindan terk edildigim icin hala onun sokundayim ve hala onu düsünüyorum. Nasil beni birakabilir diye düsünüyorum. Ve mutsuz oluyorum. Sevgilimi gördügümde ona bakiyorum ve icimden soruyorum sen bu adami seviyormusun diye. Bagzen evet bagzende cok sohuk davraniyorum. Yasim dolayisiylamidir nedir bilemem. Dört dörtlük olmasini istiyorum karsimdakinin. Kendisi cok iyi biri gercekden ama maddi durumu cokda iyi degil. Mantigimla hareket eder hale geldim 2 senedir suan 23 yasindayimm.
Ona cok bagliyimm onsuz duramiyorum. Ama kafamdaki bu sorular neden. Acaba evlilikden korkdugum icin olabilirmi. Sonucda cok zor ve önemli bir karar hayatini etkileyecek bir karar. Okadar zor durumdayimki. Bunu onada yansitiyorum ve cok üzülüyor...
Ne yapmaliyim arkadaslar yardim edin nolurr....:bbo::enbuyukkk:
Ona cok bagliyimm onsuz duramiyorum. Ama kafamdaki bu sorular neden. Acaba evlilikden korkdugum icin olabilirmi. Sonucda cok zor ve önemli bir karar hayatini etkileyecek bir karar. Okadar zor durumdayimki. Bunu onada yansitiyorum ve cok üzülüyor...
Ne yapmaliyim arkadaslar yardim edin nolurr....:bbo::enbuyukkk: