- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
ne güzel mesaj.Ictin diye birlikte oldun öyle mi. .
Oglan seni guzel kullanmis atmis .
Destek al doktordan baska care yok.
dava açılmadı bile sonuçlandı ama ben derdimi anlatamaadım ona seviyordum ben onu arada kaldımne güzel mesaj.
kullanıp atmış.
çünkü insan değil ya karşınızdaki bi eşya.
konu sahibi sana gelince. rızanla birlikte olduysan şikayetini geri almalısın.
Nasıl yani..Nıye şikayetçi olduğunuzu anlamadım ben..Tecavuze uğramadınız ki..
ablam şikayet ettirdi bilerek bana geri dönmesin diye sonra dava bile açılmadıNasıl yani..Nıye şikayetçi olduğunuzu anlamadım ben..Tecavuze uğramadınız ki..
sebebi neydi peki ?n sizinle derdi nedir ?ablam şikayet ettirdi bilerek bana geri dönmesin diye sonra dava bile açılmadı
sebebi neydi peki ?n sizinle derdi nedir ?
Ablanızda sıkıntı var bence.. Size destek olması gerekirken olayı daha fazla büyüterek iyice psikolojinizin bozulmasına sebep olmuş. Bence br destek alın; zamanla daha iyi hissedersiniz. Umarım evde yaşadıgınız olayla ilgili baskı görmuyorsunuzdurablam şikayet ettirdi bilerek bana geri dönmesin diye sonra dava bile açılmadı
Nasıl bir abla kardeşi için böyle düşünür . çok üzücü .iletişime geçme şansınız var ise durumu anlatın benceçocuk kariyerli iyi biriydi onunla olmamı istemedi beni kıskanıyordu büyük ihtimalle
Ablanızda sıkıntı var bence.. Size destek olması gerekirken olayı daha fazla büyüterek iyice psikolojinizin bozulmasına sebep olmuş. Bence br destek alın; zamanla daha iyi hissedersiniz. Umarım evde yaşadıgınız olayla ilgili baskı görmuyorsunuzdur
Ben rizanla birlikte olduğunuzu anladım ve buna rağmen gidip şikayetçi olmuşsunuz daha neti iftira atmissiniz gidip sikayetinizi geri alın ne yapmalıyım mı var mı bunun hata hatayla düzeltilemeztemmuz ayında tanıştığım biri vardı aralıkta evde yasadıgım sorunlardan oturu evden ayrıldım ve onunla gorusmye gittim odama cagırdıgım için beraber olduk ve ben bakireydim bakire oldugumu gizlemistim ictigim icin ne yaptıgımı bilmiyordum sonra ben gittim diye ablamlar beni eve kapattı ve ben olayı itiraf edene kdar ev hapsinde tutuldum yaşım 20.Çocuktan yardım isedim anlatamadım.Evde psikolojik baskı gördüm ve en sonunda itiraf ettim.Ablam seni beğendi mi ha falan diye tepki gösterdi onunla olmamı istemedi çocuğu anneme ve eşine kötüledi.Şikayet etmemi falan söyledi.Bana ağır cümleler ve hakarette bulundu.Ve onların bana yaptıkları muamele yüzünden şikayet ettim ve olay büyüdü.Onun ailesi öğrendi avukatı benimle konuşup yıprattı baya ve ben arada kaldım çok kötü şeyler yaşadım ve beni kesinlikle istemdiğini söyledi.Ben bu olayı unutamıyorum.Onlara ulaşıp psikolojim bozuk diye iftira attı.Napacağımı bilmiyorum
Ictin diye birlikte oldun öyle mi. .
Oglan seni guzel kullanmis atmis .
Destek al doktordan baska care yok.
bence o adamı da olanları da unutun ve bi işe girip kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya bakın derim.dava açılmadı bile sonuçlandı ama ben derdimi anlatamaadım ona seviyordum ben onu arada kaldım
İyi ki dava açılmamış. Adam size tecavüz etmemiş sonuçta, bu kadar kolay mı ya bir insanın hayatıyla oynamak?
Ablanız da hasta galiba.
Şu an ne yapıyorsunuz, okuyor musunuz?
messajları okuyup cevap verseniz çok sevinirimİsteyerek bırlıkte olmussunuz ve sonrada sıkayetcı mı oldunuz? Ne demelerını beklıyordunuz sızı gelın mı edeceklerdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?