ne yapmalıyım yardım edin

ne güzel mesaj.
kullanıp atmış.
çünkü insan değil ya karşınızdaki bi eşya.

konu sahibi sana gelince. rızanla birlikte olduysan şikayetini geri almalısın.
Etraftaki erkeklerin dusunceleri hep ayni oludugu icin olabilirmi.
Riza baska rizayla olur ama boyle birliktelikten sonra ortada birakmak insanliga sigmaz.

Pamukannesi83 'ün sorusu aklıma gelmemişti. Kendinizi bilemeyecek kadar sarhoş muydunuz? Yoksa olayın bilincinde miydiniz?

Bilinciniz yerinde değildiyse aileniz haklı. Ama ne yaptığınızı bilecek durumdaysanız şikayetçi olmanız çok yanlış olmuş.
Adam kaç yaşında?

Dava reddedilmiş sanırım. Bundan sonra yapacağınız şey psikolojik yardım almak. Okulunuza da devam etmeniz lazım.

29 yaşında beni neden terk ettiğini de anlamadım senin suçun yok diyordu yemin ederim o kadar pişmanım ki zaten gidip şikayet etmeyi ben istmedim olaydan sonra mesajlarımız vardı zaten o mesajlar sayesinde hakim davayı açmadı ve şimdi benim psikolojimin bozuk olduğunu düşünüp benden rahatsızlık duyuyuor ve bu beni çok üzdü bile bile boş yere çok kötü olaylar yaşadım ve bu olaylar olduktan sonra ablam beni eve bıraktı ve gitti kendi evine senin hayatın ne yaparsan yap dedi o kadar öfkeliyim ki

karşındaki adamın bir suçu yok ki? birlikte olmuşsun. adam zorlamamış. eee o zaman şimdi neyin hesabını soruyorsun? bitmiş gitmiş.

Korunmalı ilişkimiz oldu ama ondan önce korunmasız olarak dokunmuştu birkaç gün sonra kahverengi akintim oldu riskim var mi
Korkum yok kendim istiyorum zaten heyecanlıyım
eşim istemiyor ben istiyorum test yaptiramadigimi söyledim nasıl anlarım? En fazla kaç gün gecikmesi gerek?

Daha önce başka bir konu açıp bunları yazmışsınız.
Eşiniz olduğundan ve çocuk istediğinizden bahsetmişsiniz.
Dalga mı geçiyorsunuz bizimle?

20 yasinda kucucuk bi kizsin egitimine odaklan ne sevgisi Allah askina yaa

Ay Allah ogullarımı korusun ya
Siz herhalde kendınız harıc herkesı cok gerızekalı sanıyorsunuz , veya kendınızı cok akıllı sanıyosunuz.
Iyı kı hamıle kalmamıssınız hamıle kalıp cocugu paketleyecekmişsiniz neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…