- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Neyı okumam gerekıyordu ,bakıre oldugunuzu saklayıp bırlıkte olmussunuz?messajları okuyup cevap verseniz çok sevinirim
zorladı ben istemedim gerçekten o kadar pişman ve kötü oldum ki ona ulaşmamı engellemeye çalışıyordu ablam.Şimdi nasıl düzeltebilrim bilmiyorumAdamla rızanızla ilişki yaşayıp neden şikayet ediyorsunuz? Ablanızın da sizin de akli dengeniz bozuk bence. Adama acıdım şu an.
nasıl duzeeltebilirim bu durumuNeyı okumam gerekıyordu ,bakıre oldugunuzu saklayıp bırlıkte olmussunuz?
Etraftaki erkeklerin dusunceleri hep ayni oludugu icin olabilirmi.ne güzel mesaj.
kullanıp atmış.
çünkü insan değil ya karşınızdaki bi eşya.
konu sahibi sana gelince. rızanla birlikte olduysan şikayetini geri almalısın.
napcaktı nikahına mı alacaktı?Etraftaki erkeklerin dusunceleri hep ayni oludugu icin olabilirmi.
Riza baska rizayla olur ama boyle birliktelikten sonra ortada birakmak insanliga sigmaz.
Almiyacaksa kizi niye bu duruma sokuyor pardon danapcaktı nikahına mı alacaktı?
okuyordum olaylar yuzunden gitmedim beni yanlış anladı tamamen ben olay yüzünden çok kötü oldum.O da umursmadı beni yanına gittim iki kere ikincisinde avukatını gönderdi.Seni istemiyor hayatında bir erkeğe yapılabilecek en kötü şeyi yaptın dedi.Ben ablamınn baskısıyla şikayet ettiğimi söyledim sonra ablamlar beni suçladılar ben ona bana tecavuz etti demişim halbuki normal şekilde anlatmıştım nişanlı mı evli mi sana dönermi falan diyordu
hangi duruma sokmuş kızı?Almiyacaksa kizi niye bu duruma sokuyor pardon da
Pamukannesi83 'ün sorusu aklıma gelmemişti. Kendinizi bilemeyecek kadar sarhoş muydunuz? Yoksa olayın bilincinde miydiniz?
Bilinciniz yerinde değildiyse aileniz haklı. Ama ne yaptığınızı bilecek durumdaysanız şikayetçi olmanız çok yanlış olmuş.
Adam kaç yaşında?
Dava reddedilmiş sanırım. Bundan sonra yapacağınız şey psikolojik yardım almak. Okulunuza da devam etmeniz lazım.
Korunmalı ilişkimiz oldu ama ondan önce korunmasız olarak dokunmuştu birkaç gün sonra kahverengi akintim oldu riskim var mi
Korkum yok kendim istiyorum zaten heyecanlıyım
eşim istemiyor ben istiyorum test yaptiramadigimi söyledim nasıl anlarım? En fazla kaç gün gecikmesi gerek?
Ne alaka kullanıp atmış kız isteğiyle çağırmış odasına bide bakire olduğunu saklamış neden?Ictin diye birlikte oldun öyle mi. .
Oglan seni guzel kullanmis atmis .
Destek al doktordan baska care yok.
20 yasinda kucucuk bi kizsin egitimine odaklan ne sevgisi Allah askina yaa
o zaman bunları yaşadığım da hamile kaldığımı düşünüyordum eşim olarrak görüyordum terk edeceğini bilemedimDaha önce başka bir konu açıp bunları yazmışsınız.
Eşiniz olduğundan ve çocuk istediğinizden bahsetmişsiniz.
Dalga mı geçiyorsunuz bizimle?
He temam konu sahibi hakliNe alaka kullanıp atmış kız isteğiyle çağırmış odasına bide bakire olduğunu saklamış neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?