Ne yapmalıyım, yardımcı olur musunuz?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.730
1.137
698
Ankara
Arkadaşlar merhaba,

Üç dört hafta kadar önce bir kozmetik markette simli göz kalemlerine bakıyordum. Çalışan kadın elimin üzerinde deneyebileceğimi söyledi. Ben de elimin üzerine iki üç rengi sürdüm, sonra içlerinden birinin nasıl duracağını merak ettiğim için elimdeki rengi göz kapağıma biraz temas ettirdim. Yani kalemi direkt gözüme sürmedim, elimde bulunan rengi gözüme temas ettirdim. Sonra bir tane rengini aldım çıktım. Akşamına göz kapağımda kıpkırmızı arpacık çıktı. Bu kırmızılığı ve şişkinliği iki gün sürdü. Sonra kırmızılığı gitti yavaş yavaş ama şişlik gitmedi. Göz kapağımda halen büyük bir sivilce gibi bombeli bir şekilde duruyor. Sizce ne yapmalıyım? Üç haftada geçmeyen artık hiç mi geçmez? Eğer kendiliğinden geçmezse bunu geçirebilmek için bir çözüm biliyor musunuz? Bir de sizce kozmetik mağazasına gidip bu durumu söylemeli miyim? Yani arpacık aldığım kalemi eve gelip sürdüğümde mi oldu, yoksa mağazada denediğimde mi oldu onu da bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ruj, kalem, maskara gibi yada aplikatör gerektirecek malzemeleri hiçbir zaman mağazada denemem şahsen. Makyaj fırçasından virüs kapan insanlar var. Bana da bir kere oldu yıllar önce gözlerimi açamadım. Sanırım maskaram bayatlamıştı. Serumla gözlerim yıkandı ve damla verdi doktor. Soğuk uygulama yapabileceğimi söyledi eğer rahatlatıyorsa. Bu benim deneyimim oldu. tez vakitte doktora görünmenizde fayda var. Geçmiş olsun şimdiden.

Peki sizce hiç geçmemesi, tamamen kalması gibi bir ihtimal var mı?

Kozmetik mağazalarında tester ürünler kalktı Diye biliyorum hata siZin ve satış danışmanın acilen göz doktoruna gidin estetik görünüm ve sağlık açısından hoş değil

Peki sizce hiç geçmemesi, tamamen kalması gibi bir ihtimal var mı?
bunu sadece doktor bilir 3 hafta neden doktora gitmediniz
tester ürünleri tuvaletden sonra elini yıkamayanlarda deniyor düşünün...

yüzlerce kişinin denediğini bildiğiniz şeyi nasıl sürebiliyosunuz yüzünüze gözünüze allaşkına
bi doktora falan gidin enfeksiyon kapmışsınızdır

yüzlerce kişinin denediğini bildiğiniz şeyi nasıl sürebiliyosunuz yüzünüze gözünüze allaşkına
bi doktora falan gidin enfeksiyon kapmışsınızdır
Ben de hayret ederim hep, asla deneyemem tester ürünleri. Göz kararı alırım, yakışırsa ne ala.

:) Doktora gitmeyi hiç mi düşünmediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…