Ne yapmalıyım yardımmmmm

aklimkaristi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
74
34
34
Merhaba kızlar aklım cok karışık.Dün ki konumda anlatmıstım esimin ailesiyle olan problemleri esimle yasadigimiz sorunları...Her tartismada eksiklerimin hatalarımın dike getirilmesinden sıkıldım gerçekten sürekli tartısıyoruz.Dün yine ailes yüzünden tartistik hep onlaeı savunuyor ve yine benim eksiklerim dile geldi iyi bi ev kadinı degilim dogru düzgün temizlik yapamıyomusum gelinlik yapmiyomusum vs...Bende evlendik evleneli hep elestiri dedim bi olumlu birsey söylemedin olumlu özelliğin mi var tam bi fiyaskosun dedi bilmiyorum ona göre öyleyim sanırım belkide öyleyim özgüvenimi kaybettim...Baya tartistik bitsin madem dedi ki bunu baya dile getirdi olmuyo yürümüyo sen olmuyosun dedi bende madem ben sana gore deilim bu arada 8 aylik evliyim unuttum belirtmeyi bitsin dedim...Ciddi ciddi gidelim diye konustuk dikekce vermeye.Benden adım beklediginin farkindayim geri adim atmami halledelim dememi bekliyor.Ben atmak istemiyorum cunku yine ayni seyler olacak benim kisiligim bu ben buyum degisemem ama o bnim hic biseyimi kabullnmiyor oldugun gibi elle tutulur biseyin yok diyor.Esime deliler hibi asik deilim ama kimse bosanmayi istemez.Nasil bi yol izlemeliyim napmaliyim sizcr fikirlere ihtiyacim var
 
bir süre birbirinizle aranıza mesafe koyup boşanmaya rafa kaldırmanız en güzeli olacaktır. araya biraz zaman girsin gözlemeyin bakalım aranıza mesafe koyun tartışmaktan vazgeçin.
 
Eger umudunuz varsa çabalayın ama gerçekten yürümüyorsa ve toparlayabileceginize inanmıyorsanız çocuğunuz olmadan ayrılın bence.hakkınızda hayırlısı olsun
 
8 ay cok erken evlilik oturmamis olabilir dene biraz demek isterdim ama kocan anlattigin gibi konusuyorsa biraz öküz bir insan. Zor yani. Evi temizleyip, yemek, cay yapmadigi surece ciddi dusunme bence.
 
Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz ve herkesi de memnun edemeyiz. Tabiki sizin de hatalarınız vardır ama "tam bir fiyaskosun" demek de çok ayıp. Bu tarz suçlayıcı konuşmalarla bir çözüm bulamazsınız. Öncelikle izin vermeyin böyle konuşmasına, özgüvenli davranın ve tabiki siz de düzgün konuşun. Çözüm odaklı davranın, ya ortak bir yol bulup birbirinize anlayış göstereceksiniz ya da bitecek. Kendi başınıza yapamıyorsanız da çift terapisine gidin.
 
X