• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE YAPMALIYIM??

Humyuk

Nasipse olur...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
710
1.085
33
34
Merhaba arkadaslar bir sikintim var ve bu konuda ne yapmam gerekir ogrenmek istiyorum. Esimin ailesi yarina cagirdilar evlerine ancak ben gitmek istemiyorum. Genel her gitmenin donusunde mutlaka sinir oldugum seyler oluyor ve farkinda olmadan geriliyorum. Esim gidicez illaki demiyor. Bende yarina sen git dedim. Dogru bosey mi kari-kocanin ayri davranmasi? Benim icin hasta gelemedi fln dicek. Ne yapmam gerek. Babalar gunu diye cagiriyolar sanirim. Bi tartismamkz kavgamiz flnda yok ama dunya gorusumuz farkli oldugu icin konusacak biseyimizde yok. Ne yapmam gerek bu konuda?

Eşin şuan önemsemiyormuş gibi görünsede aklının bir köşesine yazacaktır,hem aranızda bir problem yoksa neden gitmek istemiyorsunuz ki?
Dünya görüşümüz farklı derken;siz dünyanın neresindesiniz,onlar neresinde? Ve bu sadece ziyaret için ne kadar önemli?

Eslerin ayri ayri vakit gecirmesini saglikli buluyorum aslinda ama arkadaslariyla...
Ailesinin yanina tek yollamayin bence. Eger kotu niyetli insanlarsa... Hani esinizi doldurma ihtimalleri vs yoksa birakin gitsin. Birkac saat durur doner.. Mesele degil bence.

Geç gidin erken kalkın, tek göndermeyin, ordada rahatsızım dersiniz ve hiiiiç konuşmazsınız, konuşmak hep zarar getiriyor.

Bence yikamadigin hatri kırma git. Eşinin ailesi sonuçta onlarda iyisiyle kötüsüyle umarım iyi geçer

Haklisiniz galiba. Gitmemek esimi uzebilir bu gece gideriz sanirim

Bence gidin. Herkes birbirinden farkli. Annenizden babanizdan bile farkli görüşte olabilirsiniz. Sallamayın gidin gelin

erkekler bazen bu tarz şeylere önem vermiyormuş gibi görünüyor ama emin ol ki hafızalarına kaydediyorlar ve hiç olmadık bi tartışmada pat die önüne koyuyorlar,"sen ailemi de sevmiosun saygı da duymuyosun zaten gelmiosun da " gibi o yüzden bu cmlelere maruz kalmaktansa git bikaç saat sessiz ce otur gel

Tek göndermeyin yazmış bir arkadaş ama o ne demek ya? Velisi miyiz biz bu adamların?

Ailesine gidecek yahu ailesine. Bence mahsuru yok her daim tek gidebilir.

Esimin ailesinin esimi dolduracagini dusunmuyorm. Ki doldursa bile esim bana gelio bisey anlatmaz sevmedigimi biliyo cunku. Benimde demek istedigim buydu yani ben ailemin yanina gitmek istedigimde o istemediginde gelmeyebilir hic zorlamam. Benimde ayni sekilde mi davranmam gerek yoksa tedbiri elden birakmamak mi gerek...

Çok sık gitmiyorsanız ben olsam giderdim eşimi yanlız bırakmazdım

Dun gittik esim kutladi babalar gununu ven ise selamlastim. 2 3saat oturduk. Gittigimizde 101oynuyolardi. Iki takim vardi digeriyle de biz ayri oynadik. Ne muhabbet ne de baska bisey olmadan donduk

Merhaba arkadaslar bir sikintim var ve bu konuda ne yapmam gerekir ogrenmek istiyorum. Esimin ailesi yarina cagirdilar evlerine ancak ben gitmek istemiyorum. Genel her gitmenin donusunde mutlaka sinir oldugum seyler oluyor ve farkinda olmadan geriliyorum. Esim gidicez illaki demiyor. Bende yarina sen git dedim. Dogru bosey mi kari-kocanin ayri davranmasi? Benim icin hasta gelemedi fln dicek. Ne yapmam gerek. Babalar gunu diye cagiriyolar sanirim. Bi tartismamkz kavgamiz flnda yok ama dunya gorusumuz farkli oldugu icin konusacak biseyimizde yok. Ne yapmam gerek bu konuda?
Her zaman değil ama arada yalnız da insan ailesine gidip gelir bence normal bir şey. Biz uzağız, benim eşim de senede bir iki kere bensiz gider. Bir iki kere de benimle. Laf falan da olmuyor. Ama öyle eşimi dolduran bir kayınvalidem falan yok yani.

bence gereksiz yere stres yapmışsınız. bi skıntı olmadan da dönmüşsünüz. her zaman değil ama arada eşlik edebililirsiniz.

Hiçbir sorun olmamasına rağmen bukadar istemediğiniz insanların oğluyla neden evlendiniz ? Eşiniz bugün bişey demez,yarın bakalım neler olacak hayatınızda. Allahım gerçekten vicdanlı merhametli hayırlı insanlar nasip etsin çocuklarımıza..

Back
X