• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,

3 yıldır bir firmada çalışıyorum maaşım 1600 tl ve birçok iş yapıyorum diyebilirim. Yani öyle belli zamanlarda zam yapmıyor kendin söylersen berki, ve maaşlarımızı neredeyse 20-25 gün gecikmeli alıyoruz. Ben iş bulmadan çıkmak istemiyorum ama çok uzun zamandır iş bakıyorum 1 kişi dahi aramadı :( Evleneli bir ay oldu acaba evlilik nedeniyle ayrılıp tazminatımı alıp çıksam mı? Yoksa düzgün iş bulana kadar devam mı etsem :( Borcumuzda var tabi ki çok kafam karışık ...

sabredin bence biraz daha. eşe dosta da söyleyin iş arıyorum diye kulakları delik olsun. tanıdık vasıtasıyla daha kolay iş bulunur

Merhabalar,

3 yıldır bir firmada çalışıyorum maaşım 1600 tl ve birçok iş yapıyorum diyebilirim. Yani öyle belli zamanlarda zam yapmıyor kendin söylersen berki, ve maaşlarımızı neredeyse 20-25 gün gecikmeli alıyoruz. Ben iş bulmadan çıkmak istemiyorum ama çok uzun zamandır iş bakıyorum 1 kişi dahi aramadı :KK43: Evleneli bir ay oldu acaba evlilik nedeniyle ayrılıp tazminatımı alıp çıksam mı? Yoksa düzgün iş bulana kadar devam mı etsem :KK43: Borcumuzda var tabi ki çok kafam karışık ...

Işten çıkınca çok zorlayacaksanız devam edin

İs bulana kadar calısın fikrimce. Diger turlu tazminat alsanız dahi 3 sene is bulamadıgınızı düsünün, bu daha cok zorlamaz mı sizi ve borclarınızı

Back
X