- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Kafaasını patlatmamak için kendımle mucadele ediyorum resmenAbsurd de giyinseniz,kimsenin sizin giyiminize laf etmeye hakki yok ki. Tasma gecirsin kocasina catlak. Hic tinlamayin ama selami sabahi kesin. Ben oyle yapmistim
İşte bwndw buna kızıyorumHasta belli ki. Ağaç dikin yan bahçeyi tamamen kapatacak şekilde ne siz onu görün ne o sizi görsün.
Sakin aman diyeyim :) etmeyin oyle seylerKafaasını patlatmamak için kendımle mucadele ediyorum resmen
Nerden duydunuz böyle tuhaf bir şeyi?Takmamaya devam et.
Tesetturlulere laf atmanin cezasi vardi bildigim kadariyla bu ceza herkes icin gecerli olmali absurt giyinedebilirim kimse benim kiyafetime laf soylememeli.
Sizlik konu derken ?gel bizlik bir konu var
Yanlış etiketledim
Kavgacı bırı degılım ama benı bunaltıyor halıyleSakin aman diyeyim :) etmeyin oyle seyler
Annemlerin sitede yasadik benzer seyler,hic tinlamadik. Hala konusup duruyorlarmis kendi kendilerine duyuyorumbenim tavir alma sebebim de sitenin ortasinda ortak alana hali serip piknik yapmalariydi. Vizyonsuzluktan öleceklerdi resmen ama ben tavir aldim diye suclu olduydum. Bosverin etraf boyleleriyle dolu
Bence sorarsam kavga ederizHayır dır bir.sorun mu var diye açıkça sorun.yok derse ala ama var derse haddini bildirin
Bence öyle düşünmeyin. Orası sizin özel alanınız ve orda vakit geçirirken konuşunuzun suratını görmek zorunda değilsiniz. Kendi keyfiniz için kapatırsınız. Mis gibi. Kadın da madem bu kadar rahatsız oluyor branda falan gersin hem şikayet ediyor hem full hd izliyor.İşte bwndw buna kızıyorum
Tamam ben o alanı her sekılde cevreleyebilirim ama niye boyle insanların tacizi yüzünden olsun
O zaman bilemedim.ben kavgadan korkarım zatenBence sorarsam kavga ederiz
Öyle birine benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?