Ne yapmalıyım ?

Ya böyle beyinsizler gerçekten varmı? Rahatsızsa çıkmasın bahçeye. Yadaağaç diksin. Akıl hastası!

Çok güzel bence bunu yapın gitsin

Kadın fena gibi duruyor.Bence üzerinize almayın hiç.Onun kem gözünden rahatsız oluyorsanız da ağaç dikme imkanınız varsa ağaç dikin taciz edemesin sizi ya da rahatsız oluyorsa o ağaç diksin.Terbiyesiz insan , siz orda keyif yapıyorsunuz ya aslında onu kıskanıyor da işte başka yerlerden bahane arıyor size bulaşmak için.Bence o insanla kavga ederek ona prim vermeyin ve onunla bir olmayın. Böyle görgüsüzler yüzünden kendi evinizde bahçenizde oturamacayaksanız da yani. ( Yoruma duyarlı bir şekilde başlayıp düşündükçe sinir olup elimin ayarı kaçtı. )

Cırkef bırı zaten belli
Yoksa dayanamaz konusurdum kızlar
Ama ben aa demeden saldırıya gecer sonra bırbırımıze gırerız
Sac basta kavga etmek istemıyorum kimseyle
Sankı onun yer elması kepçük kocasına kaldım
Hamileyım goruyor bundanda utanmıyor cehalet fakiri

Ya bu tipler öyle özgüvensiz ki zar zor bir "koca buluyorlar".Bu yüzden de herkes kocama bakıyor , kocamı elimden alacak sanıyorlar.Açık kapalı muhabbeti ne peki? Baş örtüsü vs mi yoksa açık giyinmek kapalı giyinmek mi?

Hamile halinizle hiç kavgaya, tartışmaya girip stres yaşamayın. Böyle durumlarda benim tek taktiğim hiiiiiç umursamamak, yok saymak. Rahatınızı bozmayın, keyfinize bakın, o yokmuş gibi davranın. Tecrübeyle sabit, iyice delirecektir. :)

Derdi kocasi demek ki. Sanirim güzel bir bayansiniz. Seytan diyor ki süslen püslen öyle bahceye cik ve ince sesle " Huhuuuu komsu hayirli sabahlar" diye bagir

Canım çiçek almıştık saksıyla onları dedim ekiyim kurumasın .
Oda iki kadınla oturuyordu
Bana bakarak yuksek sesle " zor dostum zor , yılanlar asılacak o saçlardan " vs vs konusuyor
Kalktım direk dikine dikine baktım bnde kapadı cenesini
Kendı kapalı
Benım sacım acık ona laf atıyor kendince

Derdi kocasi demek ki. Sanirim güzel bir bayansiniz. Seytan diyor ki süslen püslen öyle bahceye cik ve ince sesle " Huhuuuu komsu hayirli sabahlar" diye bagir
Canım açığım ben
Kendisi kapalı bir bayan belkide eşi acılmasına izin vermıyor alamadıgı hırsını kendınce benden alıyor

Anlattığınıza göre kör cahil bir insanla karşı karşıyasınız.Kul hakkından haberi yok galiba güya dindar biridir bu da.Bence yok gibi yapın ve duymayın.Bir Zaman sonra bırakır inşallah.Sizi kışkırtmak istediğini düşünüyorum.Paye vermeyin bu insana.Kolay gelsin.

Normal soylense hiç umurumda bıle olmazdı
Ama dedıgım gibi çok cırkef bırı
Yaptıgı agız , ettıgı laflarda yenılop yutulmuyor kimi zaman
Tesekkur ederim

İşte bwndw buna kızıyorum
Tamam ben o alanı her sekılde cevreleyebilirim ama niye boyle insanların tacizi yüzünden olsun
İstanbul'daki evimiz sizin eviniz gibiydi, ikiz triplex evler olan butik bir site, yanımda çok tatlı benden de yaşça büyük gün görmüş bir hanımefendiyle eşi yaşıyordu, biz buna rağmen iki ev arasına çit yaptık, birbirimizden asla rahatsız olmadık ama bahçeye çıkınca birbirimizin salonlarını görebiliyorduk, yeri geliyordu yorulup salonda uzanıyorlardı veya yemek yiyorlardı, rahatsız olmalarını istemedik, siz de bahçe sınırınıza çit yapıp sarmaşık ya da sık aralıklarla limon servi dikin.

Ne kadar tatlısınız ya :)
Valla benim sizin gibi tatlı komşular olsa tatlılar çörekler yapıp gelirdim hep :)
ortalık kıskanç dolu işte eminim o kadın sizin güzelliğinizi kıskanıyodur. Kendine de bakmayan bi kadınsa eğer eyvah eyvah..

Ben mimyon bi kadınım ama arkadaşlarımın çoğu manken model gibi maşallah.. Alışık olduğumdan güzel kadınlara hiç içimde kıskançlık falan olmuyo. Bi de izmirde yaşıyoruz biz ortalık fıstık dolu :)) eşim bakıp durma sapık mısın biri bi şey diycek diyo :)) tabi ben çemkiriyorum karışma bana diye

Arada onu da dürtüyorum üff şuna bak diye tövbe ya millet kocasına kızar sende gözüme gözüme sokuyon der :)) hele şimdi yarım dünya olunca gebe halimle incecik kızları gördükçe aahh diyorum :)

Eminim sizde fıstık gibisinizdir.
Hem şimdi bebiş sağlıkla gelsin de eski halinize dönersiniz
Siz özgüvenli bir kadınsınız ondan.
Ne güzel ki sizin gibi hemcinslerimiz var.

asadasfdf random gülmekten çok hoşlanmasam da buraya cuk oturdu saçlardan yılanlar mı asılacakmış? aslında orada diyeceksin, burada bir yılanla baş edemiyoruz desene sen orada hiç yalnızlık çekmeyeceksin diye bayılıyorum bu üç beş kere öteki tarafa gidip dönmüş kafalardan.. siz ağaç ekin ağaç, en nefret ettiğim bu kafa komşu, allah kurtarsın..

Benim de evim müstakil taşınalı 2 yıl oluyor. Sizin gibi bir sorun yaşamıştım. Fakat benimki giyim konusunda değil de evime giren çıkan misafirden rahatsız olmuştu. Diğer ailelere giren çıkan belli değil tarzı şeyler söylemişti. Halbuki hepsi aileler. Gidip benim hakkımda hiç bir şekilde konuşmayacaksın demiştim. O gün bugündür konuşamıyor. Sert çıkın .

Bitişik bahçeli evde ne işi varmış o zaman? Böylesine bahçede üstsüz güneşlenen komşu lazım, görecek o zaman yılanları. Kapansın mağaraya kimseyi görmesin, ne hadsiz insanlar var ya.
:))))
Bitişik olması değil ki sorun olan, aynı tavrı karşılıklı balkon, teras olanlarda yaşıyor, şimdiki evim dubleks daire, karşımda bina var, havalar güzel diye terasa çıkıyoruz, sonuçta teras benim ama öyle olmuyor işte daha eşimle çıkarken karşı binadaki birkaç kadın balkondalarsa kaçışıyorlar, adamla terasta uygunsuz birşey yapmıyorum, eşim desen zaten binalara gözünü dikip bakan bir adam değil, 2 nefes alıp bir çay kahve içeceğiz alt tarafı
Eşim ilk başlarda çok huzursuz oluyordu, çıkmasak kullanmasak mı terası diye, kendi evimde neden içeriye kapanayım ki, kullanıyorum, kullanıyoruz.

2 tane at gözlüğü alır o kadına hediye ederdim. Biri kendi diğeri eşi için.

Ben de tesetturluyum ama sözde tesettürlü insanlardan kusasım geldi şu kapalıyım nidalarıyla dolaşıp sözde muslumanciklar beni benden aldı o kadar dar giyiyorlar ki afedersiniz eteğinin içine giydiği iç çamaşırının dantelleri bile seçiliyor. Açık giyinip gayette sık giyiniyor insanlar ben hiç abartanı görmedim. Siz de takmayın karnınızda ki bebeğe yazık strese girmesin kuzu. Dediğimi yapın gerçekten at gözlüğü alın sizde rahat edin onlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…