- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 318
- 39
- Konu Sahibi burcudalli
-
Gelmediler mi?Yoksa gelip sizinle mi ilgilenmedilerMerhaba hanımlar. Oğlumun bugün mevlidini okuttuk Allah kabul etsin.
Gelende Allah razı olsun gelmeyende de ama görümceme ve kızlarına çok darıldım. Ben ki onların en zor zamanlarında elimden geleni yaptım hep yanlarında olmaya çalıştım. En son enişte yoğun bakımda yattı 3 günde bir gitmeye çalıştım küçücük bebekle gittim geldim. Onlar ne yaptı benim onlara ihtiyacım olduğunda yüzüme bile bakmadılar. Kalbim çok kırıldı
. Bundan sonra bende gitmemeyi düşünüyorum araya mesafemi koymam gerekiyor diye düşünüyorum. Bi yere yazmasam derdimi anlatmasam çatlıcam. Siz olsanız ne yapardınız hanımlar.
En son konuştuğumuzda eniştemin tedavisine evde devam ettikleri için görümcemin kendisinin değil kızlarının geleceğini söyledi ayrıca kızlarda evli bekar değiller yaniGelmemelerinin sebebi nedir?
Hiç gelmedilerGelmediler mi?Yoksa gelip sizinle mi ilgilenmediler
Evet ayıp etmişler o zaman.Hiç gelmediler
Yani babaları tedavi görüyor. Belki hoş karşılanmaz diye gelmemiş olabilirler.Sizde hemen üzülmeyin. Belki daha sonra gelip gönlünüzü alırlar.En son konuştuğumuzda eniştemin tedavisine evde devam ettikleri için görümcemin kendisinin değil kızlarının geleceğini söyledi ayrıca kızlarda evli bekar değiller yani
Bana bi kırgınlıkları olduğunu düşünmüyorum çünkü daha 3 gün önce falan konuştuk kötü bi durum olsa da haberimiz olurdu muhakkak çünkü ne zaman dara düşseler bizi arıyorlar. Tek neden olabilir ben daha önce çalışıyordum bebek olunca işi bıraktım ve maddi olarak bi yardımda bulunamadık bu defa ben ona bağlıyorum çünkü her gittiğimde görümcem yakınıyordu ama bende de yoktu.Evet ayıp etmişler o zaman.
Peki size bir kırgınlıkları olabilir mi?Sebepsiz böyle yapmazlar herhalde neticede söz konusu yeğen yani..
Yani babaları tedavi görüyor. Belki hoş karşılanmaz diye gelmemiş olabilirler.Sizde hemen üzülmeyin. Belki daha sonra gelip gönlünüzü alırlar.[/QUOTEBilmiyorum bekleyip göreceğiz.Yani babaları tedavi görüyor. Belki hoş karşılanmaz diye gelmemiş olabilirler.Sizde hemen üzülmeyin. Belki daha sonra gelip gönlünüzü alırlar.
Birde kızlarının birinin yaza sünnet düğünü var artık ona falan da gitmeyi istemiyorum gerçekten çok kırıldım. Çünkü hep eşime karşı onları savundum ben eşim sevmezdi ablasını menfaatçi o derdi. Artık eşim haklıymış diyorum.
Canım belki hediye alamamıslardir.Kalabalıkta mahcup olmamak adına.. daha sonra gelip gönlünüzü alacaklardır.Bana bi kırgınlıkları olduğunu düşünmüyorum çünkü daha 3 gün önce falan konuştuk kötü bi durum olsa da haberimiz olurdu muhakkak çünkü ne zaman dara düşseler bizi arıyorlar. Tek neden olabilir ben daha önce çalışıyordum bebek olunca işi bıraktım ve maddi olarak bi yardımda bulunamadık bu defa ben ona bağlıyorum çünkü her gittiğimde görümcem yakınıyordu ama bende de yoktu.
Sebebini bilmiyorum.Neden gelmediler arayıp söylediler mi sebeb filan
Tamam araya mesafe koy herkese hak ettiği gibi davran . Eğer gelemeyeceklerse insan bir arar yani sebeb bildirir ne kadar duyarsızlarSebebini bilmiyorum.
Aramadılar bile. Hatta ben aradım ama açmadı geri de dönmedi.
Buda bi ihtimal olabilir ama şöyle bi durumda var oğluma doğduğu zaman da bi hediye almadılar ama ben hiç yüzlerine vurmadım kara bakmadım.Canım belki hediye alamamıslardir.Kalabalıkta mahcup olmamak adına.. daha sonra gelip gönlünüzü alacaklardır.
Başka biri olsa takmam ama bu insan eşimin ablası ve gerçekten değer verdiğim bi insan olduğu için bu kadar üzüldüm ☹Tamam araya mesafe koy herkese hak ettiği gibi davran . Eğer gelemeyeceklerse insan bir arar yani sebeb bildirir ne kadar duyarsızlar
Zaten bundan sonra aramayı düşünmüyorum onlardan bi hareket bekleyeceğim. Bakalım atacaklar mı çok zannetmiyorum amaSakin olun hiç üzülmeyin. Daha yeni konuşmuşsunuz bekleyin mutlaka olumlu bir dönüş olacaktır.
Ah.. duyarsız yol yordam bilmeyen bir aile gibi duruyorlar ama siz yine de bekleyin bakaĺımBuda bi ihtimal olabilir ama şöyle bi durumda var oğluma doğduğu zaman da bi hediye almadılar ama ben hiç yüzlerine vurmadım kara bakmadım.
Ben seni anlıyorum canım çok doğal böyle hissetmen bende olsam böyle hissederdim . Arama onlar ararsa sebeblerini dinle ona göre karar verirsinBaşka biri olsa takmam ama bu insan eşimin ablası ve gerçekten değer verdiğim bi insan olduğu için bu kadar üzüldüm ☹
Aslına bakarsanız tamda öyle bir aile herkes kendi kafasına göre yaşıyor kimse kimseye karışmaz. Ama ben annemden babamdan öyle görmediğim için hep eşimle ailesinin arasını sıcak tutmaya çalışırdım ama anladım ki gerçekten de boşuna uğraşmışım bunca senedir. Birde benim oğlum tüp bebekle oldu 10 yıl sonra kucağımıza aldık. Belki kırılmamın nedeni budur.Ah.. duyarsız yol yordam bilmeyen bir aile gibi duruyorlar ama siz yine de bekleyin bakaĺım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?