Ne yapmalıyım

Aslına bakarsanız tamda öyle bir aile herkes kendi kafasına göre yaşıyor kimse kimseye karışmaz. Ama ben annemden babamdan öyle görmediğim için hep eşimle ailesinin arasını sıcak tutmaya çalışırdım ama anladım ki gerçekten de boşuna uğraşmışım bunca senedir. Birde benim oğlum tüp bebekle oldu 10 yıl sonra kucağımıza aldık. Belki kırılmamın nedeni budur.
Umarim evladınızla güzel bir ömür geçirirsiniz. Ne kendinizi ne eşinizi üzün.
Her şey yoluna girecektir.

Ben seni anlıyorum canım çok doğal böyle hissetmen bende olsam böyle hissederdim . Arama onlar ararsa sebeblerini dinle ona göre karar verirsin
Arayıpta neden gelmediniz falan demeyi katiyen düşünmüyorum. Çünkü kendime yakıştıramam o şekilde bir davranışı ama bekliyorum aramalarını. Onların mazeretlerine göre bende cevabımı veririm.

Arayıpta neden gelmediniz falan demeyi katiyen düşünmüyorum. Çünkü kendime yakıştıramam o şekilde bir davranışı ama bekliyorum aramalarını. Onların mazeretlerine göre bende cevabımı veririm.
İyide zaten sen aramamışsın onların telefon ekranında cevapsız çağrıya dönüş yapmaları gerekir o yüzden unut gitsin

Umarim evladınızla güzel bir ömür geçirirsiniz. Ne kendinizi ne eşinizi üzün.
Her şey yoluna girecektir.
Eşimin hiç umrunda değil o gayet mutlu durumdan sonunda sende anladın deyip duruyor. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Yaza görümcenin kızının sünnet hayırı var gitmeli miyim sizce yoksa hiç gerek yok mu?

En son konuştuğumuzda eniştemin tedavisine evde devam ettikleri için görümcemin kendisinin değil kızlarının geleceğini söyledi ayrıca kızlarda evli bekar değiller yani

Hmm gorumceniz ona bakiyor hadi mazereti var da, kizlar ayip etmis gercekten. 3 gunluk dunyada neden bu dusmanlik?

Eşimin hiç umrunda değil o gayet mutlu durumdan sonunda sende anladın deyip duruyor. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Yaza görümcenin kızının sünnet hayırı var gitmeli miyim sizce yoksa hiç gerek yok mu?
Bekleyin o zamana kadar mutlaka sizinle iletişim kurarlar. Ama diyelim ki arayıp sormadılar ona göre tepkinizi verirsiniz.

Kimse kimsenin adam olmasını istemiyor bu en yakınları bile olsa. Geçen sene Allah nasip etti ev aldık ondan sonra değiştiler zaten de yapacak bişey yok Allaha havale ettim.

Ayy kiskanclik var demek ki.. bosverin boyle insanlari uzak tutmak en iyisi

Back
X