Yani eve hizmetçi cocuga dadi.Sen de daha 23 yaşında 8 aydır tanıdıgın ınsanlara kul köle.Adi üstünde sevgili biri gider başkası gelir.Adam da gercekten ufacık kızı kapmış.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim ama üye olmadığım bir sayfaydı ta ki benimde soracak bir konum oluncaya kadar ..
ben 22 yaşındayım erkek arkadaşım 35 daha önce evlenmiş ve eşi vefat etmiş bir erkek çocuğu var 10 yaşında 8 aydır sevgiliyiz birbirimizin herşeyini en dürüst şekilde birbirimize anlattık aramızda hiç bir zaman yalan olmadı oğluylada aynı şekilde çok seviyoruz birbirimizi ne zaman evleniceksiniz diye bile soruya hatta bizimle çeyiz için bişeyler bile bakıyo hatta :) sorun ilişkim veya çocuk değil biz üçümüz süperiz gerçi ileride problem illaki yaşanıcaktır ama zaten ben bunları bilerek seçtim . bundan yaklaşık 3 hafta önce falan annem babama bu konuyu anlatmış kızımızın hayatında biri var daha önce evlenmiş çocuğu varmış vesaire tepkisi tabiki olmaz baban yaşında sen böyle birine mi laiksin benim bi tane kızım var hizmetçi mi olucaksın , sana ne diycek insanlar neden bekar biri değilde o falan gibi konuşmalar ve bana bu iş kesinlikle olmaz bi daha da bu konu açılmamak üzere kapandı ayrılacaksın dedi . tabiki biz ayrılmadık hala devam ediyoruz bir kerede erkek arkadaşım konuşmayı deniycek babamla ama ben hiç umutlu değilim olmaz diyecektir kesin . napıcam bilmiyorum ailemi uzmek te istemiyorum kendimi sevgilimi ve o çocuğuda bilmiyorum napıcağımı vazgecmek istemiyorum kaçmakta istemiyorum bilmiyorum açıkçası belki böyle bi ilişki yaşayanınız vardır yada mantıklı bir yaklaşımı olan , şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?