Ne yapmalıyım?

Bir insanı çok sevmek neden hayatınızı mahvetsin ki ? Hele de bu sevgi karşılıklı ise ... hem kendi hayatınızı hem sevdiğiniz adamın hayatini, hem evlendiğiniz adamın hayatını mahvetmiş durumdasınız .. ikiniz de boşanın birbirinizle evlenin desek bu bi film değil malesef filmledeki gibi olmaz ... Gerçekten çıkmazdasınız bence bi uzmandan yardım alın...

Yeni sezon dizi projesi mi? Kim oynuyor başrolü? Bak bu kızına benim adımı koymuş kısmı vurucu olmuş. Bence cezaevindeki oğlanı Kenan doğulu oynasın, hırçın kıskanç kızı da Beren:))

Benim bir tanıdığimda sevgilisinin adını kızına vermişti ve bunu eşide biliyordu.
Keşke demek için çok geç. Şöyle düşün belki onunla evlenseydin ortada yine aşk meşk kalmıcaktı. Evlenince bazı şeyler tükeniyor. Çocugunla ve eşinle mutlu olmaya bak. Burada aşık olduğu adamla evlenen ve mutsuz olan bir sürü kadın var.

kocanın hayatını niye kararttın, onun ne günahı vardı. senin aşık olduğun gibi ben de aşık oldum, 5 yılı geçti hala aklımda, hala fake instagramdan hesabından takipteyim... saplantılıyım, evlensek hayatımız kararacak biliyorum, aklımdan hiç çıkmıyor... ama unutmak için bir başkasıyla olmadım hiç, sevdiğim için oldum. sevdiğim, çok sevdiğim bir sevgilim oldu 2 yıl, anlaşamadık ayrıldık. ama öncekini unutmak için birlikte olmadık, onun da hayatını karartmasına izin veremezdim.

bence çok yanlış bir işin içine grmişsiniz... keşke böyle olmasaymış... büyük vebal...

Sevgi değil o saplantı , sevseydin duramazdın
Kendiniz de farkındasınız saplantı olduğunun ki başkasıyla evlenmişsiniz.
Allah aşkına kim sevdiğini bırakıp başkasına eş olur?
Sadece ulaşamadığınız kıymete binmiş, peşinizi de bırakıp kendi yuvasını kurunca iyice sarmışsınız.
Ne bekliyordunuz ömür boyu peşinizden mi koşacaktı?
Şu saatten sonra herkes kendi hayatına baksın.

Bu bir seçim dediğiniz gibi ama artık bir kızınız var. Boşandanız şimdi ki halinizden daha mı mutlu olacaksınıZ. Yine yanınızda olmıycak. Bazen insan bir hata yapar ve bütün hayatı değişir. Şütfen bundan sonra dikkatli olun

Madem bu kadar seviyordun birakmasaydin zamanında. Yazık değil mi şimdiki eşine ve kızına. Adamı cezaevine girince zor zamanlarında bırak sonra ben onu unutamiyorum de . Bir inat uğruna yasanan hayata bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…