Ne yapmalıyım

alaratuba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
1
0
1
29
çok değişik bir ilişkim vardı, hatta öyle değişikti ki hep espirili ilerliyordu. Sonu kötü bitti sanırım, kendimden hiç taviz vermedim. Özgür kız modunda takıldım, onu dinlemedim. Şimdi yurtdışında ve arrık bana yazmıyor bile... çok acı. Dün özledim seni yazdım ama bana hala cevap vermedi unutamıyorum ha bir de koz arkadaşımın lafına uydum instada onu takipten çıktım ne attığını da göremiyorum çok özledim onu çooooook ne yapacağım akıl verir misiniz kızlar?

Sen onu boyle ozlerken o seni ozlemiyor bir mesaji cok goruyorsa ... Unut gitsin. Olmaz boyle . İliski karsilikli yasaniyorsa guzel.

Sen onu o seni ozleyecek , merak edecek.
Hislerini anliyorum ama bover , unutmaya bak

Bende fake hesaplardan istek atardim ne paylastigini görmek için. Ama artik unuttum cünkü kendime güvenim var. Ona mi kaldim sanki. Baska erkekmi yok. Mesaj falan atma bence bitaraflarini kaldirmaya gerek yook. Ve; belki birgün döner belki mesaj atar die kafanda kurdugun hayelleri sil

Sen onu boyle ozlerken o seni ozlemiyor bir mesaji cok goruyorsa ... Unut gitsin. Olmaz boyle . İliski karsilikli yasaniyorsa guzel.

Sen onu o seni ozleyecek , merak edecek.
Hislerini anliyorum ama bover , unutmaya bak

Bazı erkekler dengesizlikleri kaldıramıyor. Mesela konu sahibi, adamı hiç dinlememiş, instada takipten çıkmış. Ki bu da ben artık seninle ilgilenmiyorum demek. Adamda yoluna bakmış demekki bu beni takmıyor diye. bir iki hafta sonra pat bir mesaj özledim. Bazıları bunları kaldıramaz yürü git işine der geçer. Çünkü adamları oyuncak etmeye çalışan kadın çok.

Back
X