Ne yapmalıyım

cerenn85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
105
32
98
Kocam öğretmen ve okulunda bir bayan öğretmen kocamın aklını çelmeye çalışıyor ve ben de kocamın onun tarafına kaymaya başladığını hissediyorum..birsürü bayan öğretmen var okulda birtek onunla görüşüyor faceden ekli.. birbirlerine işleri düşüyormuş gibi anlatıyor fakat tavırlar hiç normal değil.. kadının kocama ilgisi bariz.. bir de kocam benim işyerindeki erkeklerle mesafeli olmam konusunda baskılı kıskanç bir günaydını bile kıskanan istemeyen bi adam yıllardır baskıcı böyle de şimdi kendisi neden böyle yapıyor..sinirden ölüyorum kadını parçalamak kocamı yakmak istiyorum.. ne yapmalıyım söyleyin bir akıl beynim durdu.. söylemeyle hesap sormayla olmuyo..

Is arkadasligi iste kalir sosyal medyadan gorusmeye devam etmek normal degil.

Yanılıyor olamazmısınız ? belkide ortada birşey yokken gereksiz kıskançlık yapıyorsunuzdur

Ne yapıyorlar mesela ? Ne konuşuyorlar ?

Bazen” kişi kendinden bilir işi “ tarzında davranır insanlar , seni kıskanma sebebi de bu olabilir belki

Çok kötü empati kurmak ostemiyorumm insallah düşündüğünüz gibi değildir. Üzülmenizi istemem fakat biraz tuhaf bir durum

Nasıl tavırlar sergiliyor eşiniz?
Samimi olduğu kadın mesai arkadaşı ile hiç yüzyüze geldiniz mi?
Geldi iseniz kadının tavırları nasıldı

Çok yüzeysel anlatmışsınız
Bu şekilde aldatıyor diyemeyiz

İlgisi olduğunu nasıl anladınız?
Kendi ders saatini kocama vermiş mağdur olmasın diye iyilik yapmışmış herşeye eşimi arıyor evdeyken bilirkişi olmadığı halde bahane üretiliyornuş gibi bir de küçücük yeni yazmayı öğrenmiş çocuğa tarık öğretmenim seni seviyorum yazdırmış tahtaya sabahçı öğleci çalışıyorlar eşimin kısa süre okuttuğu öğrenciydi. Bir de peşinden whatsaptan yazmış gördünüz mü diye daha birsürü şey

Kendi ders saatini kocama vermiş mağdur olmasın diye iyilik yapmışmış herşeye eşimi arıyor evdeyken bilirkişi olmadığı halde bahane üretiliyornuş gibi bir de küçücük yeni yazmayı öğrenmiş çocuğa tarık öğretmenim seni seviyorum yazdırmış tahtaya sabahçı öğleci çalışıyorlar eşimin kısa süre okuttuğu öğrenciydi. Bir de peşinden whatsaptan yazmış gördünüz mü diye daha birsürü şey
Okula git kadınla tanış seni görsün

Nasıl tavırlar sergiliyor eşiniz?
Samimi olduğu kadın mesai arkadaşı ile hiç yüzyüze geldiniz mi?
Geldi iseniz kadının tavırları nasıldı

Çok yüzeysel anlatmışsınız
Bu şekilde aldatıyor diyemeyiz
Hiç karşılaşmadım aldatıyor mu dan ziyade o aklını çelmeye çalışıyor bizimki de ilk defa farklı hareketler yapıyor tel elinden düşmüyor beni dinlemiyor evde ilgisiz..kendisi sosyal medyada iş ortamımdaki erkek arkadaşlarımı çocukluk arkadaşlarımı sildirmişti. Şimdi kendisi neden 25 bayan içinde tek onu ekliyor

İşin kötü yani iki çocuk biri bebek dönüşümlü bakıyoruz gibi bişey nasıl gideyim çalışıyorum beni hiçbir yemek toplantılarına götürmüyor kendi de gitmiyor gitseydik fırsat bulurdum

Hiç karşılaşmadım aldatıyor mu dan ziyade o aklını çelmeye çalışıyor bizimki de ilk defa farklı hareketler yapıyor tel elinden düşmüyor beni dinlemiyor evde ilgisiz..kendisi sosyal medyada iş ortamımdaki erkek arkadaşlarımı çocukluk arkadaşlarımı sildirmişti. Şimdi kendisi neden 25 bayan içinde tek onu ekliyor
Aldatmıyorsa da flört ediyorlar gibime geldi :KK14:

Takipte kalın bakalım ne olacak
İşin rengi değişince hareket edersiniz
Tuhaf bu erkekler hiç anlamıyorum

Sabre

Sabredemiyorum SABREDEMİYORUM!!!

Ama şimdi ortada kesin bir şey yokken
Haklı iken haksız duruma düşersiniz

Ki erkek gözünüzle görüp kulağınızla aldattığını duyduğunuz halde
İnkar ediyor

Anlıyorum sizi çok can sıkıcı bir durum
Eşinizin şifrelerini biliyorsanız çaktırmadan arada bakın muhabbet nereye gidiyor

Evli iken bekar hayatı yaşamak isteyen erkeklere o kadar sinir oluyorum ki

Duygunun kadını erkeği yoktur
O nasıl kıskanıp çocukluk arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarıyor ise
Kendi de aynı tutumu sergilemeli

Karısını kapatıp mini etek giyen kadına salyasını akıtarak bakan erkek gibi
Bu değişik versiyonu

Kocam öğretmen ve okulunda bir bayan öğretmen kocamın aklını çelmeye çalışıyor ve ben de kocamın onun tarafına kaymaya başladığını hissediyorum..birsürü bayan öğretmen var okulda birtek onunla görüşüyor faceden ekli.. birbirlerine işleri düşüyormuş gibi anlatıyor fakat tavırlar hiç normal değil.. kadının kocama ilgisi bariz.. bir de kocam benim işyerindeki erkeklerle mesafeli olmam konusunda baskılı kıskanç bir günaydını bile kıskanan istemeyen bi adam yıllardır baskıcı böyle de şimdi kendisi neden böyle yapıyor..sinirden ölüyorum kadını parçalamak kocamı yakmak istiyorum.. ne yapmalıyım söyleyin bir akıl beynim durdu.. söylemeyle hesap sormayla olmuyo..
Başıma bir şey gelmeyecekse ben ortada bi aldatma ya da benzeri bi durum göremedim

Bu olay ne Zaman oldu

Okul açılalı iki hafta olduğuna göre bu sene olamaz

Geçen sene ise buna dayanarak mı bu kadar karalar bağladınız başka olay yok mu

Ders saatini eşine vermiş derken Nasıl olmuş

Sonuçta sabahçı öğleci ise ikisi de sınıfçıdır ders saatini Nasıl versin

Eşin branşçı ise ders değişmiş olabilir de bu da sıkıntı olmaz bence hatta arada takılabilir vs

Is arkadasligi iste kalir sosyal medyadan gorusmeye devam etmek normal degil.
Evet aslında iş dışında zırt bırt mesaj atanlardan nefret ederim hele akşamları. Valla yakında bir iş arkadaşımdan bu sebeple soğudum her paylaşımıma yorum yapıyordu nerdeyse sıkıyor yani gereksiz

Bu olay ne Zaman oldu

Okul açılalı iki hafta olduğuna göre bu sene olamaz

Geçen sene ise buna dayanarak mı bu kadar karalar bağladınız başka olay yok mu

Ders saatini eşine vermiş derken Nasıl olmuş

Sonuçta sabahçı öğleci ise ikisi de sınıfçıdır ders saatini Nasıl versin

Eşin branşçı ise ders değişmiş olabilir de bu da sıkıntı olmaz bence hatta arada takılabilir vs
Öğrenciye tahtaya yazdırdıkları geçtiğimiz dönem oldu herşeye zırt pırt arayıp durmaları het daim var. Dersini şöyle vermiş eşim öyleci destek eğitim odası öğrt. Diğeri sabahçı aynı sınıfı kullanıyorlar başka bir hoca eşimin bir öğrencisini almayı talep ediyor 8 saat. Eşim veriyor o öğrenciyi bu kadın sabah gel benim 4 saatine git zarara girme diyor kendi öğrencisini saatşbş veriyor eşim öğlenci olduğu halde sabah gidiyor bir iki gün onun dersini alıyor

Öğrenciye tahtaya yazdırdıkları geçtiğimiz dönem oldu herşeye zırt pırt arayıp durmaları het daim var. Dersini şöyle vermiş eşim öyleci destek eğitim odası öğrt. Diğeri sabahçı aynı sınıfı kullanıyorlar başka bir hoca eşimin bir öğrencisini almayı talep ediyor 8 saat. Eşim veriyor o öğrenciyi bu kadın sabah gel benim 4 saatine git zarara girme diyor kendi öğrencisini saatşbş veriyor eşim öğlenci olduğu halde sabah gidiyor bir iki gün onun dersini alıyor

İyi de parayı eşin almıyor mu ders eşinin olmuş

Back
X